הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מ-SS ל5X5

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
אני מרגיש כבר תקיעה רצינית בSS,לא עולה במשקלים למרות שאני אוכל כמו שצריך.
הימים שאני מתאמן זה רביעי-שישי-ראשון ואני חושב כבר ביום ראשון להתחיל מדקאו(וביום ראשון לבדוק את המשקל בסקוואט ובפרס לחמישיות)

השאלה אם להשאר עוד בSS לראות אם אני אצליח להתקדם?
תודה

הוא יכול לעבור לSS של advanced novice שפועלת על אותם העקרונות, רק שיש סקוואט קל באמצע השבוע, יש סיכוי שזה יאפשר לו להתקדם מהר יותר, היא גם מיועדת למתחילים אבל לכאלה שכבר מתקשים להתקדם מאימון לאימון ונמצאים שלב אחד לפני intermediate.
שאלה טיפשית עלתה במוחי. נגיד כשקשה לך כבר להתקדם ב5 קילו מאימון לאימון בסקוואט אתה מקצץ את העליה נגיד ל2.5. מה שאומר שבשבוע אתה עולה 7.5
במידה וזה יצליח לך (זה תיאורתית אחרי הכל 🤡) לא עדיף להשאר עם עליה של 5 קילו מאימון לאימון ולעבור לגרסא המתקדמת? ככה אתה עולה 10 ק"ג בשבוע

אני עכשיו בדיוק סיימתי SS, גם אחרי ADVENCED ודדליפט פעם בשבועיים, משכתי את הסקוואט 5 קילו ואת השאר בעוד 2.5 בלהוריד ל2 סטים בכל תרגיל. עכשיו מתחילים מנקודה גבוהה יותר.

למישהו יש קישור או template של הadvanced novice שאתם מדברים עליו? לא מצאתי שום דבר על זה בוויקי של SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית