הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה LB

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
שבוע שני בSS אחרי הפסקה ארוכה ארוכה בה איבדתי המון מסת שריר.
סט שלישי של 60 (אני לא יודע לספור אז עשיתי 6 חזרות).
בזמן הביצוע ואחריו מרגיש מצוין, רק hip flexors תפוסים ליומיים אחרי.
אני יורד עד שמרגיש bounce באזור המפשעה וקצת hams ועולה אבל אני חושש שחסר עומק.
מקווה שזוית הצילום מאפשרת לבחון עומק, פעם הבאה אצלם מזוית יותר נמוכה.
אני מסוגל לרדת עוד אבל מרגיש לי ממש נוח.
אם העומק לא מספיק לחזור באימון הבא על המשקל?
אשמח לקבל ביקורת ותודה מראש לעוזרים(ניתן לדלג לשנייה 30 בסרטון).

זה לא קרוב ללואו באר, תראה את הסרטון הזה:

זה בהחלט לואו באר, לא יודע מאיפה הבאת שזה לא, פשוט הוא בנוי לסקוואט שנראה ככה
מיקום המוט טוב, פותח ברכיים כמו שצריך ומתיישב אחורה, איפה הטעות?

בכל מקרה הסקוואט נראה ממש טוב, אולי תנסה לשלוט מעט יותר על הירידה, ובאמת קשה לראות אם הגובה טוב או שזה מעט גבוה מדי, תנסה אולי לרדת טיפה יותר, אבל אין צורך לחזור על אותו המשקל, כי מדובר פה על להוסיף ממש טיפה עומק

קראתאתי את הספר במלואו וראיתי את הסרטון הזה. אתה מתכוון לזה שץהנןעה לא באה מספיק מהאגן כשאני עולה?
אין היפ דרייב והגב אנכי מדי. תנסה לדחוף את התחת יותר אחורה בירידה. אתה בכלל מרגיש מתיחה כלשהי בהאמסטרינג בתחתית של הסקוואט?

• פותח/ת השרשור
אין היפ דרייב והגב אנכי מדי. תנסה לדחוף את התחת יותר אחורה בירידה. אתה בכלל מרגיש מתיחה כלשהי בהאמסטרינג בתחתית של הסקוואט?
אני חושב שלא השקעתי מספיק מאמץ בלהתיישב אחורה, לשבור קודם באגן.
גם כשאני עושה את זה. אני מרגיש הרבה מתיחה ואי נוחות באזור המפשעה מאשר בהאמסטרינג. אתה חושב שאולי כדאי לצמצם את הרוחב של העמידה והוצאת האצבעות לצדדים? לגבי המתיחה בהאמס, היא לא מרגישה כמו מתיחה ב dl אבל בתחתית אפשר להרגיש שיש התנגדות מסוימת משם, ככה זה אמור להיות? באימון הבא אחזור על המשקל, אנסה לצמצם את העמידה מעט, לרדת מעט יותר ולעבוד מהאגן.

אני חושב שלא השקעתי מספיק מאמץ בלהתיישב אחורה, לשבור קודם באגן.
גם כשאני עושה את זה. אני מרגיש הרבה מתיחה ואי נוחות באזור המפשעה מאשר בהאמסטרינג. אתה חושב שאולי כדאי לצמצם את הרוחב של העמידה והוצאת האצבעות לצדדים? לגבי המתיחה בהאמס, היא לא מרגישה כמו מתיחה ב dl אבל בתחתית אפשר להרגיש שיש התנגדות מסוימת משם, ככה זה אמור להיות? באימון הבא אחזור על המשקל, אנסה לצמצם את העמידה מעט, לרדת מעט יותר ולעבוד מהאגן.
המתיחה לא אמורה להיות חזקה כמו בדדליפט. אצלי המתיחה מרגישה כמו 50% מהמתיחה של הדדליפט. לדעתי אתה יכול לצמצם במעט את הרוחב עמידה, לגבי האצבעות לצדדים כל עוד זה לא יותר מ45 מעלות זה בסדר, אבל צריך שהברכיים ינועו באותו קו של האצבעות.

• פותח/ת השרשור
המתיחה לא אמורה להיות חזקה כמו בדדליפט. אצלי המתיחה מרגישה כמו 50% מהמתיחה של הדדליפט. לדעתי אתה יכול לצמצם במעט את הרוחב עמידה, לגבי האצבעות לצדדים כל עוד זה לא יותר מ45 מעלות זה בסדר, אבל צריך שהברכיים ינועו באותו קו של האצבעות.
תרגלתי עכשיו קצת עם 20kg וזה מרגיש הרבה יותר טוב בכל התחומים.אני יכול לצלם עכשיו סט ותיתן את דעתך?

• פותח/ת השרשור
צמצמתי עמידה, ואני חושב שאני עובד יותר טוב עם האגן. אולי זה לא מושלם כי אני לוקח את האגן קדימה כשאני קורב לנעילה(כי אם אני לא לוקח את האגן קדימה הגב שלי נשאר נטוי קדימה במידה. או שזה בסדר?).

צמצמתי עמידה, ואני חושב שאני עובד יותר טוב עם האגן. אולי זה לא מושלם כי אני לוקח את האגן קדימה כשאני קורב לנעילה(כי אם אני לא לוקח את האגן קדימה הגב שלי נשאר נטוי קדימה במידה. או שזה בסדר?).

נראה יותר טוב עכשיו, אבל יש שתי טעויות ששמתי לב:
1. אתה לא עקבי בעומק שלך, תאט את הירידה לדעתי זה יעזור לך.
2. חסר היפ דרייב, לדעתי אתה מנסה לעלות דרך החזה וזה גורם לך להיות טיפה באובר אקסטנשיין.

• פותח/ת השרשור
נראה יותר טוב עכשיו, אבל יש שתי טעויות ששמתי לב:
1. אתה לא עקבי בעומק שלך, תאט את הירידה לדעתי זה יעזור לך.
2. חסר היפ דרייב, לדעתי אתה מנסה לעלות דרך החזה וזה גורם לך להיות טיפה באובר אקסטנשיין.
1. אני חושב שבגלל שהמשקל היה קל. ניסיתי לייצר בכוח מתיחה בהאמס. במשקל כבד אני חושב שזה יראה אפילו יותר טוב. תכלס אין הגיון בלרדת מהרת הבאונס מגיעה ממתיחה של שריר ולא מהמהירות שבה נכנסת לבור.
2. הבעיה בהיפ דרייב היא שאני לוקח את האגן קדימה בסוף התנועה. לא לעשות את זה? לתת לגב להישאר בנטייה מסוימת קדימה?

עוד משהו שעזר לי להשיג מתיחה אמיתי שמריגשה טוב היא להישען קצת יותר קדימה. דבר לגיטימי לעשות? קצת יותר עבודה לזוקפים אבל זה משיג את המתיחה שאני חושב שאני סוף סוף אמור להרגיש.

נערך לאחרונה:
1. אני חושב שבגלל שהמשקל היה קל. ניסיתי לייצר בכוח מתיחה בהאמס. במשקל כבד אני חושב שזה יראה אפילו יותר טוב. תכלס אין הגיון בלרדת מהרת הבאונס מגיעה ממתיחה של שריר ולא מהמהירות שבה נכנסת לבור.
2. הבעיה בהיפ דרייב היא שאני לוקח את האגן קדימה בסוף התנועה. לא לעשות את זה? לתת לגב להישאר בנטייה מסוימת קדימה?

עוד משהו שעזר לי להשיג מתיחה אמיתי שמריגשה טוב היא להישען קצת יותר קדימה. דבר לגיטימי לעשות? קצת יותר עבודה לזוקפים אבל זה משיג את המתיחה שאני חושב שאני סוף סוף אמור להרגיש.
1. בקיצור, תאט את הירידה.
2. אתה יכול להשאר עם נטייה קטנה קדימה אין בזה בעיה.

• פותח/ת השרשור
1. בקיצור, תאט את הירידה.
2. אתה יכול להשאר עם נטייה קטנה קדימה אין בזה בעיה.
תודה רבה על העזרה. באימון הבא, ביום שני, אצלם ואעלה סרטון עם משקל עבודה. אם איו לך בעיה, אתייג אותך. לגבי משקל העבודה, היית מעלה או משאיר אותו כמו באימון קודם?

זה לא קרוב ללואו באר, תראה את הסרטון הזה:

די עם הקשקושים, לא קרוב ללואו בר? זה לא שהוא עשה curls במקום.

לענייננו, הסקוואט נראה טוב, בייחוד למישהו שרק התחיל להתאמן (אתה עדיין בסטטוס הזה), לי באופן אישי היה קשה עם לואו בר בייחוד אחרי תקופה ארוכה בהיי באר.
מה שכן, אתה חייב לשבת עוד אחורה, אני הייתי עושה בוקס סקוואט כדי לתרגל את זה וזה עזר מאוד. ברגע שתשתפר בנושא אני מאמין שגם הברכיים יראו טוב יותר ויגלשו הרבה פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית