הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון מחברת k-pro

• פותח/ת השרשור TreMix
  • פורסם בתאריך

TreMix

משתמש מתחיל
57
3
נק' מוניטין:
3
57
3
היי,
אז אני רציתי לקנות אבקת חלבון מסוג מי גבינה אבל הוריי לא הרשו לי.
אז מצאתי חברה בשם k-pro שמוכרת מי גבינה בצורה הגולמית ללא הוספת סוכר וטעם.
ורציתי לדעת אם הסוג הזה שווה בכלל.
אני יודע שהיברה מוכרת רק בחבילות גדוחות של 25 קג במחיר של 1000-1200 שקל.
ולכן גם הקמתי קבוצה של חמישה אנשים שהסכימו כל אחד לשלם ולהתחלק באבקה .
ועשינו חישוב וגילינו שהמחיר לקיחו הוא זול פי 3 מהשוק. 100-120 שקל לקילו.
רציתי לדעת אם כדאי בכלל לקנות סוג כזה של חלבון מכיוון שאת הסוג המסחרי לא מרשים לי.
והאם אתם מוסיפים טעם לזה, חשבתי להוסיף שוקולית.

נערך לאחרונה:
1. החברה לא מוכרת לאנשים פרטיים
2. אין הבדל בין זה לבין אבקת חלבון מסחרית
3. אתה תמיד יכול לאכול עוד גביע קוטג׳, קופסת טונה, 2 פרוסות גבינה צהובה כדי להשלים חלבון

2. אין הבדל בין זה לבין אבקת חלבון מסחרית
ההבדל היחיד כנראה זה חומרי טעם וריח וצבעי מאכל שיש באבקות חלבון מסחריות, אבל יש את זה בהרבה מאכלים שאנחנו אוכלים ביום יום אז נגיד אותי זה לא מדאיג

בעצם מדובר בחברה שמוכרת את את החומר הגולמי שמגיע לחברות תוספי התזונה
אני מאוד בספק אם ימכרו לך בתור אדם פרטי

יש מידי פעם התארגנויות של קניות שקים אבל צריך: יזם, 20 קונים ועודף במפעל כדי לקנות.
אם ההורים לא מרשים לך דלי של 2.3 ק"ג ב 250 ש"ח הם כנראה לא יסכימו שק של 25 ק"ג ב 1300 ש"ח

• פותח/ת השרשור
יש מידי פעם התארגנויות של קניות שקים אבל צריך: יזם, 20 קונים ועודף במפעל כדי לקנות.
אם ההורים לא מרשים לך דלי של 2.3 ק"ג ב 250 ש"ח הם כנראה לא יסכימו שק של 25 ק"ג ב 1300 ש"ח
דיברתי עם ההורים שלי והם מסכימים שאני אקנה את הסוג הזה אז זאת לא הבעיה.

דיברתי עם ההורים שלי והם מסכימים שאני אקנה את הסוג הזה אז זאת לא הבעיה.
תעדכן אם אתה מצליח לארגן רכישה, אני לפני שנתיים לא הצלחתי.

• פותח/ת השרשור
תעדכן אם אתה מצליח לארגן רכישה, אני לפני שנתיים לא הצלחתי.
שני דברים.
1. אתה אמרת לי שהם לא מוכרים לאנשים פרטיים. זה נכון כי ראיתי הרבה אנשים פרטיים שמוכרים שקים כאלה.
2. אני מצטער אבל אני לא חושב שתוכל להשתתף איתי בקנייה . מכיוון שיש איתי כבר שישה אנשים וזה רק אנשים שקרובים אליי ושאני מכיר אישית.
מצטער אולי פעם אחרת

שני דברים.
1. אתה אמרת לי שהם לא מוכרים לאנשים פרטיים. זה נכון כי ראיתי הרבה אנשים פרטיים שמוכרים שקים כאלה.
2. אני מצטער אבל אני לא חושב שתוכל להשתתף איתי בקנייה . מכיוון שיש איתי כבר שישה אנשים וזה רק אנשים שקרובים אליי ושאני מכיר אישית.
מצטער אולי פעם אחרת
לפני כמה שנים היה בחור בפורום שקנה 20 שקים של 25 קילו ומכר.
אני הבנתי שאם הם מסכימים למכור מדובר על קניה של 20 שקים ולא שק בודד, לפני שנתיים פניתי אליהם במטרה לקנות 20 שקים והם לא הסכימו.
אם הם יסכימו למכור לך תעדכן על מנת שנדע איך זה מבוצע, לא מתכוון להתחלק בקנייה שלך.

היה לי פעם. חלבון זול ואיכותי. הוספתי שוקולית

שני דברים.
מצטער אולי פעם אחרת

1.אלו אנשים פרטיים שקנו את ה25 קילו בתקופה שהיו כמה סבבים של מכירות (בקבוצה) ועכשיו הם מנסים למכור כנראה. (הסבב האחרון היה לפני שנה ואפילו יותר, לכן לא תמצא כבר פרטיים שמוכרים)
2. יש קבוצה גדולה יותר מהשישה שלך שמחכה לעדכון מהמפעל כבר שנה.

24 גרם חלבון לסקופ של 30.

מת על החלבון הזה, לא עושה בכלל בלגן בבטן

כמה גרם חלבון לכל scoop. ואיך קנית??
החלבון לא מגיע עם סקופ. אם אני זוכר נכון יש 90 גרם חלבון ב 100 גרם אבקה. מישהו מהמכון שלנו הכיר מישהו והביא כמה שקים

אני בספק אם כיום מוכרים לפרטי
לפני 3 שנים קניתי שק ב-1200 שח התחלקתי עם חברים
החלבון עצמו ללא טעם, מכיל בערך 80 אחוז מי גבינה
ערבוב נוראי שמשאיר קצף ל-10 דקות לפחות

Back
למעלה תחתית