הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון סויה מבודד-isosoy probody

yuniv2544

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה , איני צורך חלב ומוצריו מכל מיני סיבות (כאבי בטן , אקנה וכו' אך לא רגיש ללקטוז) בכל מקרה אני החלטתי להשתמד בחלבון סויה , בחנות המליצו לי על חלבון isosoy שהוא בעצם 100 % רק חלבון מבודד של סויה .
יש את העניין שבסויה יש פיטואסטרוגנים (חיקוי של הורמון הנשים -אסטרוגן)
השאלה שלי והיא מופנית רק למי שבאמת מכיר ספציפית את החלבון שעליו אני מדבר אם יש באבקת החלבון isosoy probody פיטואסטרוגנים או לא ?
אני תוהה בגלל שהם טוענים שהיצרן מוציא את התרכובות הללו אבל לא בטוח בזה , ואני צריך חוות דעת שלכם . מאוד חשוב לי לא לצרוך בטח ובטח בצורה כה קבועה בכמויות גדולות אבקה שמכילה הורמונים בטח שכני בגיל (22) שההורמונים לא הכי יציבים בגוף ( מה שגורם לרוב לאקנה ועוד..) 15110093260211601775553.jpg 1511009408383783430913.jpg
תודה רבה מראש .

אז ככה , איני צורך חלב ומוצריו מכל מיני סיבות (כאבי בטן , אקנה וכו' אך לא רגיש ללקטוז) בכל מקרה אני החלטתי להשתמד בחלבון סויה , בחנות המליצו לי על חלבון isosoy שהוא בעצם 100 % רק חלבון מבודד של סויה .
יש את העניין שבסויה יש פיטואסטרוגנים (חיקוי של הורמון הנשים -אסטרוגן)
השאלה שלי והיא מופנית רק למי שבאמת מכיר ספציפית את החלבון שעליו אני מדבר אם יש באבקת החלבון isosoy probody פיטואסטרוגנים או לא ?
אני תוהה בגלל שהם טוענים שהיצרן מוציא את התרכובות הללו אבל לא בטוח בזה , ואני צריך חוות דעת שלכם . מאוד חשוב לי לא לצרוך בטח ובטח בצורה כה קבועה בכמויות גדולות אבקה שמכילה הורמונים בטח שכני בגיל (22) שההורמונים לא הכי יציבים בגוף ( מה שגורם לרוב לאקנה ועוד..) צפה בקובץ המצורף 41666 צפה בקובץ המצורף 41667
תודה רבה מראש .

היי, אני שמח לומר לך שאתה לא לבד חבר, אני גם לא צורך מוצרי חלב מטעמי אסטטיקה ובריאות.
רכשתי מעל עשרות פעמים את החלבון הזה והוא בין המומלצים עלי, יש מלא חלבוני סויה של חברות שונות, אם זה סופראפקט,נוטרדי וכו... והמרקמים והטעמים בריצפה.
ולגבי השאלה על ההורומון הנשי שבו, אז לא
אין בו שום הורמון נשי, הפולי סויה אינם מהונדסים והוא בטוח לשימוש.
ן. דבר נוסף שאתם מרוויחים זוהי התוספת של מתיונין שמוסיף היצרן לחלבון סויה איזולט. התוספת של מתיונין מגדילה באופן משמעותי את הערך הביולוגי של הסויה. מחקרים מראים שלחלבון סויה מועשר במתיונין יש אפילו השפעה יותר גדולה על בניית שרירים מאשר חלבון קזאין (חלבון הנמצא בחלב).

• פותח/ת השרשור
היי, אני שמח לומר לך שאתה לא לבד חבר, אני גם לא צורך מוצרי חלב מטעמי אסטטיקה ובריאות.
רכשתי מעל עשרות פעמים את החלבון הזה והוא בין המומלצים עלי, יש מלא חלבוני סויה של חברות שונות, אם זה סופראפקט,נוטרדי וכו... והמרקמים והטעמים בריצפה.
ולגבי השאלה על ההורומון הנשי שבו, אז לא
אין בו שום הורמון נשי, הפולי סויה אינם מהונדסים והוא בטוח לשימוש.
ן. דבר נוסף שאתם מרוויחים זוהי התוספת של מתיונין שמוסיף היצרן לחלבון סויה איזולט. התוספת של מתיונין מגדילה באופן משמעותי את הערך הביולוגי של הסויה. מחקרים מראים שלחלבון סויה מועשר במתיונין יש אפילו השפעה יותר גדולה על בניית שרירים מאשר חלבון קזאין (חלבון הנמצא בחלב).
שמח לשמוע שאני לא לבד
אין בו את ההורמון (חיקוי ההורמון אסטרוגן) מישום שהיצרן מוציא אותו ? אתה בטוח בכך ?

Back
למעלה תחתית