הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על FBW

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
מתחיל מסה בקרוב ומעוניין בתוכנית FBW של 3 פעמים בשבוע בשילוב של 20 דק ריצה קלה לאחר האימון
80קילו,1.80,התאמנתי בעברי ובעל ידע מכובד בתחום.
SQUAT 3X6
LEG PRESS 4X8 //החלפה עם סקווט למטרת גיוון מדי פעם
DEADLIFT 2X6

CABLE PULLDOWN 3X10-12
BARBAEL BENT OVER ROW 3X10
PULL UPS 3X10-12 // חלופה עם הPULLDOWNS

BENCH PRESS 3X6
INCLINE DUMBBELL PRESS 3X8-10
FLY 3X10-12 // גם חלופה עם הINCLINE למטרת עבודה עם טווח תנועה גדול יותר על החזה

OVERHEAD PRESS 3X8
CABLE LEATERAL RAISE 3X8

BARBELL LYING TRICEPS EXTENSION 3X10
TRICEPS DIPS 3X10-12 // כנל לחלופה

DUMBBELL CURLS 3X12

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
DUMBBELL REVERSE WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12

רציתי לשאול לדעתכם על החלופות, אני רוצה להתנסות עם זה ולראות מה התוצאות שלי עם זה ואם אני אוהב את זה אך בעיקרון נראה לי שאעשה את החלופה כל 2 אימונים בערך.

לדעתי נראה טוב, אבל למה שני תרגילים לטרייספ? נראה לי סתם יקשה על ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
זה בעיקרון בדיוק אותו דבר כמו הפיצול של FBW שלו, נראה לי לא הבנת את הפיצול שלי פשוט, כל החלופות זה פשוט החלפות ליום אחר של אימון
לדעתי נראה טוב, אבל למה שני תרגילים לטרייספ? נראה לי סתם יקשה על ההתאוששות.
רשמתי שגם אשנה בימים, כלומר בכל יום אימון אעשה רק אחד מהם.

לפתוח בפורום המתאים להבא, הועבר למתחילים

זה בעיקרון בדיוק אותו דבר כמו הפיצול של FBW שלו, נראה לי לא הבנת את הפיצול שלי פשוט, כל החלופות זה פשוט החלפות ליום אחר של אימון

רשמתי שגם אשנה בימים, כלומר בכל יום אימון אעשה רק אחד מהם.

2 תרגילים לשריר ב fbw שלוש פעמים זה עדיין יותר מידיי לדעתי, שים לב שזה אצלו בערך תרגיל לשריר. דדליפט עדיף לעשות פעם בשבוע כי זה תרגיל עצים מאוד. ולגבי ההחלפות אני לא חושב שהם מתוכננות נכון. תרגיל כמו סקוואט לא משתווה ללג פרס, מתח עדיף מפולי ואם כבר עדיף לגוון עם חתירה במקום..

• פותח/ת השרשור
לפתוח בפורום המתאים להבא, הועבר למתחילים
סליחה, לא ראיתי את חוק ה30 הודעות.
2 תרגילים לשריר ב fbw שלוש פעמים זה עדיין יותר מידיי לדעתי, שים לב שזה אצלו בערך תרגיל לשריר. דדליפט עדיף לעשות פעם בשבוע כי זה תרגיל עצים מאוד. ולגבי ההחלפות אני לא חושב שהם מתוכננות נכון. תרגיל כמו סקוואט לא משתווה ללג פרס, מתח עדיף מפולי ואם כבר עדיף לגוון עם חתירה במקום..
הבנתי מה אמרת ושיחקתי עם התוכנית לפי התוכנית שלו והגעתי לתוכנית הבאה,יותר מאוזן מבחינת נפח,חושב שהיא תתאים יותר?:
A1:
SQUAT 3X6

BENCH PRESS 2X6

FLY 2X12

PULL UPS 3X10

CABLE PULLDOWN 2X12

CABLE LEATERAL RAISE 3X10

DUMBBELL CURLS 3X10

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12

A2:
DEADLIFT 2X6

LEG PRESS 3X8

BENCH PRESS 3X6

OVERHEAD PRESS 3X8

DUMBBELL CURLS 3X10

TRICEPS DIPS 3X10

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12

הבנתי מה אמרת ושיחקתי עם התוכנית לפי התוכנית שלו והגעתי לתוכנית הבאה,יותר מאוזן מבחינת נפח,חושב שהיא תתאים יותר?:
A1:
SQUAT 3X6

BENCH PRESS 2X6

FLY 2X12

PULL UPS 3X10

CABLE PULLDOWN 2X12

DUMBBELL CURLS 3X10

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12

A2:
DEADLIFT 2X6

LEG PRESS 3X8

BENCH PRESS 3X6

OVERHEAD PRESS 3X8

DUMBBELL CURLS 3X10

TRICEPS DIPS 3X10

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12

בנצ' פרס עדיף שתעשה שלוש סטים תמיד
אובר הד פרס יהיה קשה לעשות אחרי דדליפט עדיף שתעשה אותו לפני
בנט אובר יהיה קשה לך לעשות אחרי דדליפט עדיף שתחליף ותעשה מתח ביום של דדליפט
תוריד לפחות תרגיל אחד של wrist אם לא את הכל..
ולגבי התכנית בכללי, אני לא יודע אם תעבוד לך מבחינת נפח למרות שהנפח פה יותר הגיוני. אם אתה לא מתאושש או מתקדם
איתה פשוט תוריד את התרגילים הנלווים..

סליחה אני נכנס לנושא שלא שלי אבל יש לי שאלה לגבי הFBW מפוצלת, איך בדיוק הסדר של האימונים אמור לעבוד?

אתה מתכוון בתכנית שהוא בנה? לפי איך שהתכנית בנויה אני סבור שהוא התכוון a1 a2 a1 ושבוע לאחר מכן a2 a1 a2 .
כמובן שבתוכניות אחרות זה לא חייב להיות ככה זה תלוי איך את אתה בונה את התכנית או מה העדפות שלך..

אתה מתכוון בתכנית שהוא בנה? לפי איך שהתכנית בנויה אני סבור שהוא התכוון a1 a2 a1 ושבוע לאחר מכן a2 a1 a2 .
כמובן שבתוכניות אחרות זה לא חייב להיות ככה זה תלוי איך את אתה בונה את התכנית או מה העדפות שלך..
פשוט אני כרגע בfbw רגילה והייתי מעוניין לעבור למפוצלת ושלו נראית טוב, רק מה שקצת בלבל אותי זה סדר תוכנית האימונים

A1:
SQUAT 3X6

BENCH PRESS 2X6

FLY 2X12

PULL UPS 3X10

CABLE PULLDOWN 2X12

DUMBBELL CURLS 3X10

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12

A2:
DEADLIFT 2X6

LEG PRESS 3X8

BENCH PRESS 3X6

OVERHEAD PRESS 3X8

DUMBBELL CURLS 3X10

TRICEPS DIPS 3X10

DUMBBELL WRIST CURL 2X12
SHRUGS 2X12
מסכים עם זה:
בנצ' פרס עדיף שתעשה שלוש סטים תמיד
אובר הד פרס יהיה קשה לעשות אחרי דדליפט עדיף שתעשה אותו לפני
בנט אובר יהיה קשה לך לעשות אחרי דדליפט עדיף שתחליף ותעשה מתח ביום של דדליפט
תוריד לפחות תרגיל אחד של wrist אם לא את הכל..
את ה WRIST CURLS לדעתי תוריד לגמרי, אם אתה עושה דדליפט ושאר המשיכות בלי רצועות אחיזה האמות שלך עובדות מספיק. אם אתה עושה עם רצועות אז תתחיל לעשות בלי.
פשוט אני כרגע בfbw רגילה והייתי מעוניין לעבור למפוצלת ושלו נראית טוב, רק מה שקצת בלבל אותי זה סדר תוכנית האימונים
אתה מדבר על ה FBW המפוצלת של טנק? כמו שאמרו שבוע אחד אתה עושה A1 A2 A1 ושבוע הבא A2 A1 A2, כלומר כל אימון שאתה בא אתה עושה את האימון האחר ולא מה שעשית אימון לפני.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם זה:

את ה WRIST CURLS לדעתי תוריד לגמרי, אם אתה עושה דדליפט ושאר המשיכות בלי רצועות אחיזה האמות שלך עובדות מספיק. אם אתה עושה עם רצועות אז תתחיל לעשות בלי.

אתה מדבר על ה FBW המפוצלת של טנק? כמו שאמרו שבוע אחד אתה עושה A1 A2 A1 ושבוע הבא A2 A1 A2, כלומר כל אימון שאתה בא אתה עושה את האימון האחר ולא מה שעשית אימון לפני.
אוקי אני עושה אותם בלי אז אני אוריד,אני לא בטוח אך לגבי הOVERHEAD והBENTOVER לפני הדדליפט, לא עדיף שאלך לפי שרירים גדולים במורכבים, כלומר קודם סקווט,דדליפט,בנצ,אוברהד ואז בנטאובר?

Back
למעלה תחתית