הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פחמימה בימי מנוחה

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
בחיטוב דל פחמימה(כרגע מתחת ל100 ולכן תהיתי) למרות שיכול גם בחיטוב רגיל,
למה לא פשוט לאכול את הפחמימות של כל השבוע בימי אימון (3 שעות לפני, חצי שעה לפני קצת ופוסט מיל) ככה שבאימון עצמו תרגיש טוב יותר.
נגיד ואתה מתאמן 3 ימים בשבוע במקום לאכול לאורך השבוע 50ג פחמימה, לאכול בימי האימון 100 ובשאר הימים 20-30

אתה יכול לעשות ככה, אבל רק תוודא שזה לא פוגע בסך הקלורי ושל החלבון ושומן, ושזה לא פוגע במצב הרוח שלך

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב לעשות את זה בחיטוב,אשמח אם תעדכן איך זה משפיע עלייך
אני לא עושה את זה בדיוק אבל אני כן צורך יותר פחמימה בימי אימון.. זה משפיע לטובה ממש עליי אישית, אם אני מגיע על 0 פחמימה אני מפהק כל האימון
אתה יכול לעשות ככה, אבל רק תוודא שזה לא פוגע בסך הקלורי ושל החלבון ושומן, ושזה לא פוגע במצב הרוח שלך
למה שזה יפגע בסך הקלורי?

למה שזה יפגע בסך הקלורי?
אני חושב שהוא התכוון שאולי תהיה יותר רעב בלי פחמימה ותאכל יותר קלוריות משומן/חלבון. אם הכל מחושב ומדוד אז אין את הבעיה הזאת.
אני לא עושה את זה בדיוק אבל אני כן צורך יותר פחמימה בימי אימון.. זה משפיע לטובה ממש עליי אישית, אם אני מגיע על 0 פחמימה אני מפהק כל האימון
אני חושב שזאת האינדיקציה הכי חשובה, אם אתה מתקדם בחיטוב וגם מרגיש יותר טוב באימונים אז לדעתי תמשיך בדרך שלך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכוונה שאם אתה מוריד את הפחמימה היום נגיד, אז שאתה לא פשוט מוריד מסך הקלוריות היומיות בלי להשלים
אני לא סופר קלוריות ממש. יש ימים שאני יכול אפילו לא להיות בגרעון וימים של 1000. תלוי ברעב שלי

זה לא יתן לך כלום.
כשאתה בדל פחמימה והגוף מתרוקן מגליקוגן לאחר זמן מסויים, להכניס 100 גרם פחמימה לא ממש ימלא את המאגרים בצורה אופטימלית.
יש לסוכר עוד הרבה תפקידים מעבר לגליקוגן בשריר, כמו למשל פירוק של סוכרים לגלוקוז למוח.
כשאתה קטוני אז אתה משתמש בקטונים.. אבל אם אתה עושה העמסות רגילות אז העמסה טובה אמורה לתת מספיק פחמימה במאגרים למשך השבוע הקרוב.

בתכלס, דל פחמימה ממש נמוך עם העמסות או עם כמות של פחמימה מידי פעם (נגיד 100 ומעלה), לא תורם בכלום ורק מוריד את המצב רוח.

אני ממליץ לך מאוד להתחיל לספור קלוריות אם אתה בגירעון גבוה מדיי אתה תאבד יותר שריר, והגוף ייכנס לסטרס. אתה תתחרט על זה מנסיון

• פותח/ת השרשור
זה לא יתן לך כלום.
כשאתה בדל פחמימה והגוף מתרוקן מגליקוגן לאחר זמן מסויים, להכניס 100 גרם פחמימה לא ממש ימלא את המאגרים בצורה אופטימלית.
יש לסוכר עוד הרבה תפקידים מעבר לגליקוגן בשריר, כמו למשל פירוק של סוכרים לגלוקוז למוח.
כשאתה קטוני אז אתה משתמש בקטונים.. אבל אם אתה עושה העמסות רגילות אז העמסה טובה אמורה לתת מספיק פחמימה במאגרים למשך השבוע הקרוב.

בתכלס, דל פחמימה ממש נמוך עם העמסות או עם כמות של פחמימה מידי פעם (נגיד 100 ומעלה), לא תורם בכלום ורק מוריד את המצב רוח.
מצב רוח לא מוריד לי, כנראה אינדיבידואלי.
נקרא לנפילות השבועיות העמסה 🤣 יש לי איזה יום בשבוע שאני אוכל כמו לא יודע מה אז זה בסדר
לא אמרתי שזה ימלא את המאגרים, פשוט שאם אני לא אוכל פחמימה ביום של אימון ספציפי אז האימון לא משהו
אני ממליץ לך מאוד להתחיל לספור קלוריות אם אתה בגירעון גבוה מדיי אתה תאבד יותר שריר, והגוף ייכנס לסטרס. אתה תתחרט על זה מנסיון
כרגע המשקלים זהים/קצת חזקים יותר. אני מניח שבסופו של דבר הכל מתאזן לגרעון נורמלי

למה שזה יפגע בסך הקלורי?
תודה,אני אנסה את זה גם בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית