עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה הרבהסתם שוקו יוטבתה זה עם אזור ה3% שומן...
ולמה שתרצה לשתות שוקו בלי שומן בכלל?
מדובר שם בבקבוק קטן על 10 גרם שומן, למה אתה לא מוסיף את זה לתפריט שלך?לא צריך את השומן
הפחמימה שבחלב נאגרת בכבד ולא מועילה בכלום (ואני לא מדבר אפילו על הסוכר הפשוט שדוחפים לשם), אם כבר אז רוב האוכלוסייה רגישה ללקטוז.וכי אני שותה אותו בשביל הפחמימה ובשביל החלבון, לא צריך את השומן
אין ספור כתבות וגם כמה מחקרים על שוקו אחרי אימון ירצו לחלוק על דעתךהפחמימה שבחלב נאגרת בכבד ולא מועילה בכלום (ואני לא מדבר אפילו על הסוכר הפשוט שדוחפים לשם), אם כבר אז רוב האוכלוסייה רגישה ללקטוז.
שוקו בלי שומן זה לא שוקו, אולי משקה בטעם שוקו.
תתחיל מאתר של עלית.אני אשמח לראות כתבות לגבי הסגולות של השוקו (משקה מתועש מלא סוכר וכימיקלים).
איפה אמרתי שהחלבון בשוקו שונה?אין ספור כתבות וגם כמה מחקרים על שוקו אחרי אימון ירצו לחלוק על דעתך
אני יכול להביא לך מעל 30 כתבות על זה שמומלץ לשתות שוקו אחרי אימון, ושהוא מהווה תחליף לא פחות טוב לכל השייקי חלבון האלה
אני אשמח לראות כתבות לגבי הסגולות של השוקו (משקה מתועש מלא סוכר וכימיקלים).
Chocolate milk: a post-exercise recovery beverage for endurance sports. - PubMed - NCBI
ואם זה מספקרן אותך פשוט תרשום בגוגל שתיית שוקו אחרי אימון ותראה אין סוף מאמרים וכתבות