אני כבר די הרבה זמן מיואש מלמצוא משהו שיעבוד טוב ללחיצות, על אף שהן לא כאלה חזקות. ניסיתי את הטקסס במתכונת המקורית(שבוע בנץ שבוע פרס) וזה רק גרם לי לרדת במשקלי עבודה(אחרי שסיימתי למשל 67.5 פרס בלינארית ל 4 לאחר חודש עם טקסס לחיצות(לא כולל הדילאוד) אפילו 65 כבר לא עולה)
כרגע בנץ 90 ל 3(היה לי לחמישייה בסוף הלינארית אבל המשקל ירד) ופרס 65 ל 4
חשבתי לנסות לשנות את זה קצת למתכונת כזאת:
יום ראשון: בנץ 5x5
יום שלישי: פרס חמישייה כבדה, שני סטים באק אוף עם 90% מהמשקל של החמישייה
חמישי: בנץ חמישייה/שלישייה כבדה
הרעיון מאחורי זה הוא שהרגשתי מחסור בעצימות, יוצא שאני לוחץ במתכונת המקורית פעם בשבועיים עצים שזה כלום, כמו כן אני מרגיש שהשבוע "מנוחה"
לאחת הלחיצות מיותר לגמרי. בפרס יש קצת יותר נפח מחמישייה אחת אבל לא יותר מידי ככה שזה יפגע ביום עצימות בבנץ'. תהיתי גם האם כדאי לגלוש קדימה מה 90% מהחמישייה הכבדה ביום הנפח? אני יכול לתת יותר מזה ב 5x5 אבל משום מה זה לא מתורגם לעצימות(למשל 5x5 60 פרס לא תורגם ל 65 לחמישייה למרות שהיה לי את זה כבר). ההתקדמות אני מניח תהיה בעזרת הסוגרים ככה שבפרס אני יוסיף סוגר כל צד שזה איזה 200 גרם לסוגר ובבנץ' 1.2 ק"ג כל שבוע.
אשמח לחוות דעת
כרגע בנץ 90 ל 3(היה לי לחמישייה בסוף הלינארית אבל המשקל ירד) ופרס 65 ל 4
חשבתי לנסות לשנות את זה קצת למתכונת כזאת:
יום ראשון: בנץ 5x5
יום שלישי: פרס חמישייה כבדה, שני סטים באק אוף עם 90% מהמשקל של החמישייה
חמישי: בנץ חמישייה/שלישייה כבדה
הרעיון מאחורי זה הוא שהרגשתי מחסור בעצימות, יוצא שאני לוחץ במתכונת המקורית פעם בשבועיים עצים שזה כלום, כמו כן אני מרגיש שהשבוע "מנוחה"
לאחת הלחיצות מיותר לגמרי. בפרס יש קצת יותר נפח מחמישייה אחת אבל לא יותר מידי ככה שזה יפגע ביום עצימות בבנץ'. תהיתי גם האם כדאי לגלוש קדימה מה 90% מהחמישייה הכבדה ביום הנפח? אני יכול לתת יותר מזה ב 5x5 אבל משום מה זה לא מתורגם לעצימות(למשל 5x5 60 פרס לא תורגם ל 65 לחמישייה למרות שהיה לי את זה כבר). ההתקדמות אני מניח תהיה בעזרת הסוגרים ככה שבפרס אני יוסיף סוגר כל צד שזה איזה 200 גרם לסוגר ובבנץ' 1.2 ק"ג כל שבוע.
אשמח לחוות דעת