"ישראלי אמיתי לא משתמט"

המדינה הזו נותנת לכם בית נותנת לכם מחסה והיא מוקפת באויבים שמתים לקרוע לה את הצורה ולכבוש אותה! תיתנו להם? תיתנו לאחרים להילחם בשבילכם?
לא משנה מה התפקיד שלכם בצבא העיקר שאתם חלק ממנו.
ולMOO אל תזלזל באף חייל, בלי השקמיסט בצבא הלוחמים לא היו זוכים לשוקו קר לאחר אימונים מפרכים.
בלי האפסנאים בצבא החיילים לא היו זוכים לבגדים נקיים.
בלי הנשק בצבא החיילים לא היו זוכים לנשקים.
לכל אחד בצבא יש תפקיד מוגדר, וכל תפקיד הרי זה משובח, מה שעצוב זה שיש אנשים שמעדיפים לפסוח על הצבא.
אפילו אם רב החיילים הולכים להיות ג'ובניקים זה עדיף מלהיות משטמת.
ד"א אני רוצה להיות עתודאי, זה מוריד מערכי בצבא? לא! כל אחד לפי שאיפותיו, לא כל אזרח במדינת ישראל אפילו אם יש לו פרופיל 97 צריך ללכת לקרבי, הוא גם יכול להפיק מן הצבא משהו באזרחי.

בוא נדבר אחרי שתהיה עתודאי עם פז"ם של כמה שנים בצבא, ולא מורעל שעבר שטיפת מוח. נראה את הדיעות שלך אז. אגב, Kalina מסר שאתה מאונן מאחורי המקלדת. הוא כנראה מאונן מהצד השני של המסך...

המדינה הזו נותנת לכם בית נותנת לכם מחסה והיא מוקפת באויבים שמתים לקרוע לה את הצורה ולכבוש אותה! תיתנו להם? תיתנו לאחרים להילחם בשבילכם?
לא משנה מה התפקיד שלכם בצבא העיקר שאתם חלק ממנו.
ולMOO אל תזלזל באף חייל, בלי השקמיסט בצבא הלוחמים לא היו זוכים לשוקו קר לאחר אימונים מפרכים.
בלי האפסנאים בצבא החיילים לא היו זוכים לבגדים נקיים.
בלי הנשק בצבא החיילים לא היו זוכים לנשקים.
לכל אחד בצבא יש תפקיד מוגדר, וכל תפקיד הרי זה משובח, מה שעצוב זה שיש אנשים שמעדיפים לפסוח על הצבא.
אפילו אם רב החיילים הולכים להיות ג'ובניקים זה עדיף מלהיות משטמת.
ד"א אני רוצה להיות עתודאי, זה מוריד מערכי בצבא? לא! כל אחד לפי שאיפותיו, לא כל אזרח במדינת ישראל אפילו אם יש לו פרופיל 97 צריך ללכת לקרבי, הוא גם יכול להפיק מן הצבא משהו באזרחי.

צר לי להגיד לך שוקו קר יש במטבח ולא בשק"ם
מה גם שהשק"ם לא פתוח ומה שאתה יכול למצוא שם זה סכיני גילוח במקרה הטוב

ואותו שוקו שותים כל הטבחים וחבריהם

לא זלזלתי באף תפקיד, אם יש שקמיסט שדואג לשק"ם שלו, יורד למוצבים עם כל רכב מנהלה שנוסע לשם, דואג שיהיה לו מלאי ועובד כמו שצירך (והכרתי אחד כזה, לוחם שנפצע) אז סבבה

אנחנו מדברים על חיילים שבאים ב 10 דופקים שעון והולכים הביתה אחרי שעה אם בכלל
או על חיילים שיושבים כל היום בלי לעשות כלום

הנשק בצבא לא מביא נשקים, האפסנאי מביא לך את הנשק, הנשק בודק אותו

לגבי האפסנאי תשאל את רוב החיילים ותראה שהם מכבסים בבית, אחי מביא כל פעם שהוא יוצא שק מפוצץ מדים ומכבס בעצמו ותולה בשישי כדי שיהיו לו מדים נקיים לשבוע, על מה אתה מדבר ?

רד מהעץ

אתה רק תעמיק את הפערים ככה.
נכון, הרי צמצום פערים היא מטרה נשגבת ואלוהית אליה כל חברה מתוקנת אמורה לשאוף. לי יש רעיון אחר, במקום לשדוד מעשירים כסף בשביל לתת לעניים, בואו פשוט נעיף מהמדינה (או נהרוג, מה שיצור פחות פערים כלכליים - כמובן) את השכבות החלשות.

בוא נדבר אחרי שתהיה עתודאי עם פז"ם של כמה שנים בצבא, ולא מורעל שעבר שטיפת מוח. נראה את הדיעות שלך אז. אגב, Kalina מסר שאתה מאונן מאחורי המקלדת. הוא כנראה מאונן מהצד השני של המסך...

אל תדאג אמר הדג בעזרת השם אני יתקבל לעתודה.
ולא אני לא מורעל אבל אני פשוט לא אוהב אנשים משתמטים, ואני יגיד את זה שוב:
מי שמשתמט=שיחפש לו מקום אחר להיות בו.
ובתגובה עם קלינה:שיהנה.

צר לי להגיד לך שוקו קר יש במטבח ולא בשק"ם
מה גם שהשק"ם לא פתוח ומה שאתה יכול למצוא שם זה סכיני גילוח במקרה הטוב

ואותו שוקו שותים כל הטבחים וחבריהם

לא זלזלתי באף תפקיד, אם יש שקמיסט שדואג לשק"ם שלו, יורד למוצבים עם כל רכב מנהלה שנוסע לשם, דואג שיהיה לו מלאי ועובד כמו שצירך (והכרתי אחד כזה, לוחם שנפצע) אז סבבה

אנחנו מדברים על חיילים שבאים ב 10 דופקים שעון והולכים הביתה אחרי שעה אם בכלל
או על חיילים שיושבים כל היום בלי לעשות כלום

הנשק בצבא לא מביא נשקים, האפסנאי מביא לך את הנשק, הנשק בודק אותו

לגבי האפסנאי תשאל את רוב החיילים ותראה שהם מכבסים בבית, אחי מביא כל פעם שהוא יוצא שק מפוצץ מדים ומכבס בעצמו ותולה בשישי כדי שיהיו לו מדים נקיים לשבוע, על מה אתה מדבר ?

רד מהעץ

עזוב את זה אני הבאתי את כל אלה כדוגמא שהצבא בנוי מהרבה תפקידים ולא רק מלוחמים.
כל תפקיד הוא חשוב ובפני עצמו.
אם חייל מתנהג כאילו הכריחו אותו ולא עושדה את תפקידו בשבילי הוא משתמט.

טרול לא שואלים אותך
הממשלה גובה כסף כדי לתת לך שירותים
אתה לומד באוניברסיטה ומשלם רק 10,000 ש"ח לשנה (אם אתה משלם ולא בתוכנית מסובסדרת)
אתה יודע כמה עולה אוניברסיטה בחו"ל ? או מכללה בארץ ?

לכל אזרח בכל מדינה בארצות הברית יש אפשרות ללמוד באוניברסיטה במדינה בה הוא חי, והשכר לימוד לא יקר במיוחד.

אתה יודע מה השכר ?

זה משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה, אבל הסדר גודל המינימלי הוא בסביבות הפי 2 מישראל (משהו כמו 2500 דולר לסמסטר) ויכול להגיע גם להרבה יותר. יש מקרים שזאת יכולה להיות עסקה משתלמת יחסית כי יש state universities שנחשבות לטובות מאוד.

זה משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה, אבל הסדר גודל המינימלי הוא בסביבות הפי 2 מישראל (משהו כמו 2500 דולר לסמסטר) ויכול להגיע גם להרבה יותר. יש מקרים שזאת יכולה להיות עסקה משתלמת יחסית כי יש state universities שנחשבות לטובות מאוד.

תודה, בכוונה שאלתי את הבחור שטוען שהלימודים שם זולים
הם מתחילים מפי שתים מהארץ ונגמרים בפי 10 גם

אתה יודע מה השכר ?

כן, קראתי גם את ההודעה השניה שלך. שים לב שכתבתי בשביל אזרח אמריקאי שמחליט ללמוד במדינה בה הוא מתגורר שכר הלימוד לא נורא.
קח לדוגמא את אוניברסיטת אוקלהומה, אזרח אוקלהומה ישלם 7,428$, אל תשכח שהוא מרוויח בדולרים.
אוניברסיטת מיסיסיפי לתושב מיסיסיפי- 7600$
אוניברסיטת ממפיס לתושב ממפיס- 6180$
אוניברסיטת אורגון לתושב אורגון- 5680$
אוניברסיטת מונטנה לתושב מונטנה- מהזכרון זה בסביבות ה5500$
ואוניברסיטת פלורידה לתושב פלורידה, גם מהזכרון 6500$

טוב,זה גם ככה נהיה קפיטליזם vs סוציאליזם,אז בואו נעשה את זה רשמי:
מה קודם,חירות או שיוויון(כלכליים)?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית