תלוי מה מעניין את האדם באותו רגע: מזומנים, אידאלים, או סתם בלבולי מח ...
תלוי מה אמרו במדעי הרוח באותו רגע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי מה מעניין את האדם באותו רגע: מזומנים, אידאלים, או סתם בלבולי מח ...
תלוי מה אמרו במדעי הרוח באותו רגע.
ברור לך שאין למשפט שרשמת פה שום משמעות, נכון?😃
זה קרה בזמן דיון על הקושי של משוואות להבין את המצב עקב היצמדות למשתנים ...
ברור לך שאין למשפט שרשמת פה שום משמעות, נכון?
דווקא המשפט שהוא רשם היה מלא במשמעות, וסיכם בצורה יוצאת דופן את כל ההודעות שלך מתחילת ימיו של הפורום(במשפט אחד!).ברור לך שאני הגבתי לדברי משפט נטול משמעות גם כן, נכון? שלא לדבר על חוסר המשמעות של התגובה שלך.
אם אתה מנסה לקיים דיון על סמנטיקה, תשתדל לבדוק את ההקשר של דברי.
דווקא המשפט שהוא רשם היה מלא במשמעות, וסיכם בצורה יוצאת דופן את כל ההודעות שלך מתחילת ימיו של הפורום(במשפט אחד!).
למרות שנדמה לי שאני יכול להתעלות על אלכס, ואף לסכם אותן בדרך יותר קצרה:
חוזר על המנטרה, מה? המשמעות של המשפט שלו (והתייחסות שלך לדברי) לדיון אפסית, וכך גם של ה"כוונות" הטובות שלך.
זה משעמם ...
נכון, ההודעה שלו היא לא משמעותית מדי בהקשר של הדיון, אבל בהתחשב בכך שלאף הודעה שלך אין משמעות (בכלל, לכן בפרט בהקשר של הדיון), אתה התחלת עם זה. אתה הרסת את הרצף של הדיון, מה שבא אחרי זה כבר לא באמת משנה.חוזר על המנטרה, מה? המשמעות של המשפט שלו (והתייחסות שלך לדברי) לדיון אפסית, וכך גם של ה"כוונות" הטובות שלך.
זה משעמם ...
אתה לא כתבת שום דבר משמעותי בתגובה לדניאל. אני מקווה שזה ברור לך.
נכון, ההודעה שלו היא לא משמעותית מדי בהקשר של הדיון, אבל בהתחשב בכך שלאף הודעה שלך אין משמעות (בכלל, לכן בפרט בהקשר של הדיון), אתה התחלת עם זה. אתה הרסת את הרצף של הדיון, מה שבא אחרי זה כבר לא באמת משנה.
ואת זה כותב אחד האנשים שהפכו דיון על השתמטות לדיון על האופי הפשיסטי של המדינה ולקות אופיו של הצבא. נוסיף על זה שטרחת לגנות תגובות של אחרים תוך שימוש בתירוץ ה"כפייה", ושהתשובה שלך לשאלה האחרונה של פותח האשכול, שהופיעה כאן: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9307&page=16 , היתה מילה אחת: "טרול".
נניח שכתבת זאת בהומור, ונאמר שהגבתי בהומור על שאלתו האחרונה של פותח האשכול.
אתה לא האדם שיכול להעיר משמעותיות תגובות. אני מקווה שזה ברור לך.
מצטער באמת שניהלתי דיון עם אנשים, במקום לכתוב הודעה של 800 שורות שניתן לסכם את התוכן שלה ב: אני יודע לכתוב דברים לא קשורים, אבל לא מבין איך משתמשים נכון במרכאות.
😃
וזאת התגובה הכי טובה שההיגיון הלקוי שלך יכול ליצור ???
אווו, מסכן שלי ... אתה ניסית לקיים דיון, שבו לא ניסית לרדת על אנשים? תגובה שמכילה יותר משתי שורות, ולא מכילה עלבונות, היא יותר ממה שאתה מסוגל לקרוא? רוצה לבכות ולצעוק שכופים עלייך להגיב ??
בן אדם, אתה נהייה משעמם כמו טרול המחמד שלך ...
טוב,זה גם ככה נהיה קפיטליזם vs סוציאליזם,אז בואו נעשה את זה רשמי:
מה קודם,חירות או שיוויון(כלכליים)?
בן אדם אמור להחליט רק לגביי עצמו , זה שלי חשוב שיהיה שוויון נותן לי את הזכות
לגנוב כסף ?
בכל מקרה אם לאנשים חשוב שוויון שיתרמו את הכסף שהם מרוויחים, אני בעד .