הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"ישראלי אמיתי לא משתמט"

א) מעניין אם יש חוק שאומר שאסור לדבר על תרומה לצבא ללא סרטון (או לפחות הסבר).
ב) פה אתה טועה. אתה חייב משהו לצבא, וזה שלוש שנים מהחיים שלך, שבהן אתה תשרת את הצבא ותתרום כמו כל אחד אחר (כמובן שזה בתאוריה).
ג) השגתי את מה שרציתי, ענית על זה. זה משנה למה כתבתי?

ב) פה אתה טועה. אתה חייב משהו לצבא, וזה שלוש שנים מהחיים שלך, שבהן אתה תשרת את הצבא ותתרום כמו כל אחד אחר (כמובן שזה בתאוריה).

החוק הוא שאני חייב לצבא שלוש שנים. הטענה היא שהחוק הוא פאשיסטי, לא שאין חוק כזה. כנראה פספסת את הדיון מרוב ההתלהבות שמצאת הזדמנות "להכנס בי".

ולכן צריך לשנות אותו, אני לא רואה סיבה למה חרדים שלא מתגייסים, ערבים שלא מתגייסים ושמאלנים פציפיסטים משתמטים יצביעו.
ההצבעה שלך משפיעה על החברה כולה, תוכיח לפניכן שמגיע לך האחריות.
זו בעיה,ע"י בחירות הפרלמנט מייצג את כל העם,לא רק מי שהוא העם וגם עשה שירות צבאי.

אתה בן 16, אני לא חושב שיש לך מספיק ידע וניסיון כדי לדבר על תחום שעדיין לא הגעת אליו. תחזור לבגרות בהיסטוריה.

אתה בן 16, אני לא חושב שיש לך מספיק ידע וניסיון כדי לדבר על תחום שעדיין לא הגעת אליו. תחזור לבגרות בהיסטוריה.

אין בעיה שהוא יביע את דעתו , אחרת איך הוא ילמד .
זה פורום חינוכי בסופו של דבר 🤡 .
ובקשר לגיל, הטרול לימד את כולנו והוא רק בן 12 .
*

קורן- מסכים איתך. לא התיימרתי להיות אחד שיש לו מספיק ידע ונסיון, אם בכלל. חוזר למבחן בכימיה שיש מחר :\

אלכס- לא פספסתי שום דיון, קראתי כל מילה פה. הגבתי רק להודעה שלך שבה שאלת למה מישהו חייב לצהל 3 שנים.
אני יודע שאתה חושב שאני מחפש הזדמנויות להיכנס בך, אבל תתפלא שלא. בדר"כ זה התפקיד שלך פה בפורום, ואתה יודע את זה. כל המקרים האלה שהגבת לי עליהם כנראה סתם נובעים מזה שהדעות שלנו כמעט בכל תחום הפוכות לחלוטין.
יום טוב 😃

נכון, שאלתי וענית לי "כי יש חוק כזה". זאת לא הייתה הנקודה בדיון.

אין בעיה שהוא יביע את דעתו , אחרת איך הוא ילמד .
זה פורום חינוכי בסופו של דבר 🤡 .
ובקשר לגיל, הטרול לימד את כולנו והוא רק בן 12 .
*

לגבי ה"איך הוא ילמד"- עם כל הכבוד לפורום החינוכי, מפה אני לומד אך ורק איך להתאמן, לא טיפה מעבר לזה. ללמוד איך להיות בן אדם אני מעדיף ממישהו שבאמת עשה משהו משמעותי בחיים שלו, גם אם הוא לא יודע אפילו איך להיכנס לפורום כלשהו. (לא מדבר על אף אחד מהפורום ספציפית) ✌️

זו הבעיה במדינה, שאנשים חושבים שהצבא חייב להם.
זו לא מדינה כמו כל המדינות, ובכמה תקופות בחיים שלכם אתה חייבים לעשות משהו בשבילה, כי ככה כולם עשו.

קורן - אתה לא 90 קילו, אין לך זכות לדבר על אימונים, תחזור לחלב :>

אני לא יודע איזה רות עשיתה,רשמתי -מי שיכל ולא עשה מטעמי נוכות בן זונה וקשקשן מיקלדת.
תפקידו של גבר -להגן. קשה מאד להבין מהבית ומהחדשות עד כמה זה נחוץ וכמה קשה,והקושי ברובו גם נובע ממחסור בכח אדם=השתמתות

איזה גבר אתה אנטון...חבל שכולם לא כמוך.
קורן זה שתטחנת שמירות בתותחנים זה לא פחות קשה וחשוב מלוחם שייטת בפשיטה בצור.
אם עברת להיות פקיד מתוך בחירה אז אתה יצאת מעפן ואם זה מסיבות רפואיות ות"ש אז זה סיפור אחר.
בכל מקרה גם אותך בתור פקיד או סמבצ צריך. כדי שיהיו אנשים איכותיים שכנראה לא היו מתגיייסים לצבא אלמלא חוק הגיוס , סביר להניח שהיו עושים כסף במקום אחר.

קולדפייר - תן תחליף לצבא לפני שאתה מבטל אותו.

והילד בן שש עשרה המורעל - אחי אני אוהב אותך.

אל תשכחו דבר אחד....אל תשכחו שסמיר קונטאר פיצפצץ לילדה בת 4 בנהריה את המוח ונחשב גיבור.
אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, הצבא לא יעיל אפילו לא מוסרי (עופרת יצוקה) אבל עדיין זה הצבא הכי טוב בעולם (מכל הבחינות).

אני גם שונא את הצבא הזה ש"הכריח" אותי לשרת 4 שנים ולא תמיד במקומות שרציתי להיות בהם.
אני גם שונא אותו שאני מקבל צווי מילואים כל שני וחמישי והרבה מהם נראים לי כמו בזבוז של משלם המיסים...והנה נדפקה לי עוד תקופת מבחנים.

אבל בסוף כל שירות ובסיומו של כל יום אני אזרח שחי במדינה ומרגיש מוגן ולא בגלל אובמה.

לא יודע לכמה ממכם יצא לגור בחול ובאמת להעריך איפה שאתם נמצאים.

ואתם יודעים מה שילכו להזדיין כל הגובניקים , יפי הנפש , הקוקסינלים , המשתמטים שישבו בבית או בפאב בת"א או טסו לחופשה בתאילנד שאנחנו היינו במלחמה (קיץ 2006).
לא בחרתי להיות שם שמו אותי שם...יחד עם האחים האמיתיים שלי.

לא אלכס, לא עניתי לך "כי יש חוק כזה". עניתי לך קצת יותר מזה, אולי אתה בוחר להתעלם.
החוק הזה מבוסס על דבר מאוד בסיסי. אתה צריך לתת שלוש שנים מהחיים שלך, מהסיבה הפשוטה שרבים עשו זאת לפניך, כדי שתוכל לקום בבוקר בשקט במדינה שאתה ואני חיים בה כיום. וכמו שהם עשו את זה, אתה צריך להמשיך לעשות את זה בזמן שלך שיגיע, ולחנך את הילדים שלך שיעשו את זה בדיוק כך. להחזיר משהו לאותם חיילים שכבר עשו את זה בשבילך.

לגבי ה"איך הוא ילמד"- עם כל הכבוד לפורום החינוכי, מפה אני לומד אך ורק איך להתאמן, לא טיפה מעבר לזה. ללמוד איך להיות בן אדם אני מעדיף ממישהו שבאמת עשה משהו משמעותי בחיים שלו, גם אם הוא לא יודע אפילו איך להיכנס לפורום כלשהו. (לא מדבר על אף אחד מהפורום ספציפית) ✌️

איך להיות בן אדם תלמד ממי שבא לך .
אבל יש מספיק אנשים כאן שתוכל ללמוד מהם חשיבה לוגית ואיך לנסח טענות ונימוקים .

זו הבעיה במדינה, שאנשים חושבים שהצבא חייב להם.
זו לא מדינה כמו כל המדינות, ובכמה תקופות בחיים שלכם אתה חייבים לעשות משהו בשבילה, כי ככה כולם עשו.

קורן - אתה לא 90 קילו, אין לך זכות לדבר על אימונים, תחזור לחלב :>

איזה נימוק גרוע זה לעשות משהוא כי כולם עושים .
הטרול לא פה אז אני אגיב לך במקומו , אז בגרמניה הנאצית להרוג יהודים היה משהוא שחובה לעשות . וצדיקי אומות עולם היו פושעים שצריך להכניס אותם לכלא .

איזה גבר אתה אנטון...חבל שכולם לא כמוך.
קורן זה שתטחנת שמירות בתותחנים זה לא פחות קשה וחשוב מלוחם שייטת בפשיטה בצור.
אם עברת להיות פקיד מתוך בחירה אז אתה יצאת מעפן ואם זה מסיבות רפואיות ות"ש אז זה סיפור אחר.
בכל מקרה גם אותך בתור פקיד או סמבצ צריך. כדי שיהיו אנשים איכותיים שכנראה לא היו מתגיייסים לצבא אלמלא חוק הגיוס , סביר להניח שהיו עושים כסף במקום אחר.

קולדפייר - תן תחליף לצבא לפני שאתה מבטל אותו.

והילד בן שש עשרה המורעל - אחי אני אוהב אותך.

אל תשכחו דבר אחד....אל תשכחו שסמיר קונטאר פיצפצץ לילדה בת 4 בנהריה את המוח ונחשב גיבור.
אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, הצבא לא יעיל אפילו לא מוסרי (עופרת יצוקה) אבל עדיין זה הצבא הכי טוב בעולם (מכל הבחינות).

אני גם שונא את הצבא הזה ש"הכריח" אותי לשרת 4 שנים ולא תמיד במקומות שרציתי להיות בהם.
אני גם שונא אותו שאני מקבל צווי מילואים כל שני וחמישי והרבה מהם נראים לי כמו בזבוז של משלם המיסים...והנה נדפקה לי עוד תקופת מבחנים.

אבל בסוף כל שירות ובסיומו של כל יום אני אזרח שחי במדינה ומרגיש מוגן ולא בגלל אובמה.

לא יודע לכמה ממכם יצא לגור בחול ובאמת להעריך איפה שאתם נמצאים.

ואתם יודעים מה שילכו להזדיין כל הגובניקים , יפי הנפש , הקוקסינלים , המשתמטים שישבו בבית או בפאב בת"א או טסו לחופשה בתאילנד שאנחנו היינו במלחמה (קיץ 2006).
לא בחרתי להיות שם שמו אותי שם...יחד עם האחים האמיתיים שלי.

במלחמה המחזור שלי עשה טירונות ועלה לפעמים לצפון לעזור לקפל ולארוז ללוחמים, סתם כי הזכרת.
בכל מקרה הרגע אמרת שיזדיינו הגובניקים כש5 משפטים לפני זה אמרת שצריך את כולם, מה הסיפור שלך? תהיה החלטי.

תגדיר משהו משמעותי.

לא אלכס, לא עניתי לך "כי יש חוק כזה". עניתי לך קצת יותר מזה, אולי אתה בוחר להתעלם.
החוק הזה מבוסס על דבר מאוד בסיסי. אתה צריך לתת שלוש שנים מהחיים שלך, מהסיבה הפשוטה שרבים עשו זאת לפניך, כדי שתוכל לקום בבוקר בשקט במדינה שאתה ואני חיים בה כיום. וכמו שהם עשו את זה, אתה צריך להמשיך לעשות את זה בזמן שלך שיגיע, ולחנך את הילדים שלך שיעשו את זה בדיוק כך. להחזיר משהו לאותם חיילים שכבר עשו את זה בשבילך.

אז הסיבה היא "כי רבים עשו זאת לפני"? נפלא...

Ka4ok - איפה ביטלתי את הצבא?

איזה נימוק גרוע זה לעשות משהוא כי כולם עושים .
הטרול לא פה אז אני אגיב לך במקומו , אז בגרמניה הנאצית להרוג יהודים היה משהוא שחובה לעשות . וצדיקי אומות עולם היו פושעים שצריך להכניס אותם לכלא .
כולם עושים כי ככה החוק, לא כולם עושים כי זורם להם.
ומה הקשר גרמניה הנאצית? אתה לא חי בגרמניה הנאצית, זה כמו שתשווה את זה שהיה צריך להרוג יהודים לזה שכולם נוסעים בכביש במהירות המותרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית