הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"ישראלי אמיתי לא משתמט"

כולם עושים כי ככה החוק, לא כולם עושים כי זורם להם.
ומה הקשר גרמניה הנאצית? אתה לא חי בגרמניה הנאצית, זה כמו שתשווה את זה שהיה צריך להרוג יהודים לזה שכולם נוסעים בכביש במהירות המותרת.

😣

אף אחד לא אומר שאין חוק. אולי כבר תקלטו על מה הדיון לפני שאתם מדברים?

במלחמה המחזור שלי עשה טירונות ועלה לפעמים לצפון לעזור לקפל ולארוז ללוחמים, סתם כי הזכרת.
בכל מקרה הרגע אמרת שיזדיינו הגובניקים כש5 משפטים לפני זה אמרת שצריך את כולם, מה הסיפור שלך? תהיה החלטי.

אחי - כבוד ואני מעריך אותך על זה כי תרמת ב-100 אחוז מההזדמנות שנתנה לך.
נכון שצריך את כולם (כי הדרך השניה לא תעבוד).
אני מתקן - ומגדיר כמו שאתה אוהב:
גובניק בהגדרתי (בעולם שלי) זה לא המשלים של לוחם (יעני לא לוחם).
גובניק זה אחד שבחר לא להיות לוחם מטעמי נוחות גרידה (יעני לא עשה 100% ממה שהוא יכול).
חייל שישב בחמל מרוחק כל המלחמה או נהג שהוביל אוכל בין הבסיסים כי זה מה שהוא יכול לעשות זה לא גובניק - זה תומך לחימה - יעני חלק מהכוח הלוחם.

תומכי לחימה - שלא ילכו להזדיין.
גובניקים כאלה עם פרופיל 72-97 בלי שום בעיות ת"ש, סתם אהבלים שלא מתפנים מהבקו"ם וכוסיות - שילכו להזדיין.

אז הסיבה היא "כי רבים עשו זאת לפני"? נפלא...

Ka4ok - איפה ביטלתי את הצבא?

אתה נגד הצבא במתכונת שלו והחוקים הקיימים.
צה"ל בלי חוק גיוס חובה זה לא אותו צבא (אולי לדעתך הוא יותר טוב וזה מצריך מחשבה ובדיקה)אז אתה די מבטל אותו ככה.

בשורה התחתונה - איך אני אוהב את זה...חח
כנראה שאין אלטרנטיבה אמיתית...
אפשר לעשות גדודים של בדוואים ולשלם להם....אבל אני מבטיח לך שזה לא יהיה כמו גדוד51 (גולני) ולא יהיה שם מפקד כמו רועי קליין עם כאלה ערכים וכזאת אהבה למדינה.
גדוד שספג פגיעה כ"כ קשה בבינת גבל ואחרי שבועיים כבר חדר הכי עמוק לתוך לבנון (טיבנין).
כזאת רוח וכאלה אנשים כסף לא קונה אחי ושום צבא מקצועי לא היה מגייס מפקד שיקפוץ על רימון כדי להציל את החיילים שלו (הירואי ואמיתי באותו זמן).
זה קורה כי צהל זה צבא העם זה הצבא שלנו...ואנחנו שמה עם האחים שלנו ובשביל האחיות בבית.
אני לא הייתי משרת בצבא אחר.

נערך לאחרונה:
אתה נגד הצבא במתכונת שלו והחוקים הקיימים.
צה"ל בלי חוק גיוס חובה זה לא אותו צבא (אולי לדעתך הוא יותר טוב וזה מצריך מחשבה ובדיקה)אז אתה די מבטל אותו ככה.

בשורה התחתונה - איך אני אוהב את זה...חח
כנראה שאין אלטרנטיבה אמיתית...
אפשר לעשות גדודים של בדוואים ולשלם להם....אבל אני מבטיח לך שזה לא יהיה כמו גדוד51 (גולני) ולא יהיה שם מפקד כמו רועי קליין עם כאלה ערכים וכזאת אהבה למדינה.
גדוד שספג פגיעה כ"כ קשה בבינת גבל ואחרי שבועיים כבר חדר הכי עמוק לתוך לבנון (טיבנין).
כזאת רוח וכאלה אנשים כסף לא קונה אחי ושום צבא מקצועי לא היה מגייס מפקד שיקפוץ על רימון.
זה קורה כי צהל זה צבא העם זה הצבא שלנו...ואנחנו שמה עם האחים שלנו ובשביל האחיות בבית.
אני לא הייתי משרת בצבא אחר.

עובדה שהגדוד הדרוזי לא ספג אבידות ופציעות במלחמה
הם יותר מקצועיים

עובדה שהגדוד הדרוזי לא ספג אבידות ופציעות במלחמה
הם יותר מקצועיים

רק מי שלא נלחם לא נפגע....
עוד מעת תגיד שהם יותר טובים גם ממגלן או מהשייטת שספגו בלבנון אחו******.

לא מתאים לך לדבר שטויות.

אני מבין שאתה לא גולני וכנראה שגולנצ'יק היה יורה בך על מה שאמרת (בלשון הלצה - אני חלילה לא מאחל שירו בך).

נערך לאחרונה:

לא מתאים לך לדבר שטויות.

אני מבין שאתה לא גולני וכנראה שגולנצ'יק היה יורה בך על מה שאמרת (בלשון הלצה - אני חלילה לא מאחל שירו בך).

איך הם קיבלו צל"ש יחידה עם הם לא נלחמו ?

לא מתאים לך לדבר שטויות.

יוסי ,אחי,אתה מפזר חרוזים בפני...🤫

איזה גבר אתה אנטון...חבל שכולם לא כמוך.
קורן זה שתטחנת שמירות בתותחנים זה לא פחות קשה וחשוב מלוחם שייטת בפשיטה בצור.
אם עברת להיות פקיד מתוך בחירה אז אתה יצאת מעפן ואם זה מסיבות רפואיות ות"ש אז זה סיפור אחר.
בכל מקרה גם אותך בתור פקיד או סמבצ צריך. כדי שיהיו אנשים איכותיים שכנראה לא היו מתגיייסים לצבא אלמלא חוק הגיוס , סביר להניח שהיו עושים כסף במקום אחר.

קולדפייר - תן תחליף לצבא לפני שאתה מבטל אותו.

והילד בן שש עשרה המורעל - אחי אני אוהב אותך.

אל תשכחו דבר אחד....אל תשכחו שסמיר קונטאר פיצפצץ לילדה בת 4 בנהריה את המוח ונחשב גיבור.
אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, הצבא לא יעיל אפילו לא מוסרי (עופרת יצוקה) אבל עדיין זה הצבא הכי טוב בעולם (מכל הבחינות).

אני גם שונא את הצבא הזה ש"הכריח" אותי לשרת 4 שנים ולא תמיד במקומות שרציתי להיות בהם.
אני גם שונא אותו שאני מקבל צווי מילואים כל שני וחמישי והרבה מהם נראים לי כמו בזבוז של משלם המיסים...והנה נדפקה לי עוד תקופת מבחנים.

אבל בסוף כל שירות ובסיומו של כל יום אני אזרח שחי במדינה ומרגיש מוגן ולא בגלל אובמה.

לא יודע לכמה ממכם יצא לגור בחול ובאמת להעריך איפה שאתם נמצאים.

ואתם יודעים מה שילכו להזדיין כל הגובניקים , יפי הנפש , הקוקסינלים , המשתמטים שישבו בבית או בפאב בת"א או טסו לחופשה בתאילנד שאנחנו היינו במלחמה (קיץ 2006).
לא בחרתי להיות שם שמו אותי שם...יחד עם האחים האמיתיים שלי.
אמרת חזק ,אחי!
אבל אני בספק שמי שהיה צריך להבין-הבין... כי דברים כאלה מבינים רק שרואים את האורות של מטולה או אשקלון משם...
ואתה יודע מה- זה גם מתבטה מתחת למוט - רואים מי לוחם ומי מאונן מיקלדת

איך הם קיבלו צל"ש יחידה עם הם לא נלחמו ?

הדרוזים הם לוחמים וגברים אמיצים וחזקים...
אבל אין מה לעשות שהכדורים שורקים אנשים נפגעים (סטטיסטיקה נטו).

השייטת איבדו הרבה חיילים בעשור האחרון....הם לא מקצועיים??
אחי הם שמים את כולם ואת הגדוד הדרוזי שלך בכיס הקטן.

קראתי את כל הדיון, אבל אני לא אתייחס לעיקר, מכיוון שלא שירתתי בצבא וגם לא אשרת.
הדבר היחיד שאתייחס אליו זה מה שאמרה SystematicChaos לגבי הערבים.

אם בישראל רוצים צבא אמיתי שיהגן כמו שצריך על השטחים של המדינה, הדבר האחרון שהצבא הזה צריך הוא מתגייסים ערבים (כולל דרוזים), הם בחיים אבל בחיים לא יראו בשירות הצבאי כחובה לאומית, אלא כפרנסה ודרך לקבלת הטבות (במקרה של נוצרים ומוסלמים) וכמשהו שהם לא אוהבים אך חייבים לעשות (במקרה של רוב הדרוזים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית