הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"ישראלי אמיתי לא משתמט"

חחחחח
מה זה נסיון אישי ? הלכת ובדקת מה נאכף ?

אני אוהב שאתה חושב שאני מצחיק...

אני אסביר לך טיפה, כאשר קיימת התנחלות לא חוקית בשטחים האלה. מדינת ישראל מפנה אותם באיזה חוק אתה חושב שזה נעשה. וכן הלכתי לשם ועשיתי.

קראתי את כל הדיון, אבל אני לא אתייחס לעיקר, מכיוון שלא שירתתי בצבא וגם לא אשרת.
הדבר היחיד שאתייחס אליו זה מה שאמרה SystematicChaos לגבי הערבים.

אם בישראל רוצים צבא אמיתי שיהגן כמו שצריך על השטחים של המדינה, הדבר האחרון שהצבא הזה צריך הוא מתגייסים ערבים (כולל דרוזים), הם בחיים אבל בחיים לא יראו בשירות הצבאי כחובה לאומית, אלא כפרנסה ודרך לקבלת הטבות (במקרה של נוצרים ומוסלמים) וכמשהו שהם לא אוהבים אך חייבים לעשות (במקרה של רוב הדרוזים).
הדרוזים שונאים את הערבים, דרוזים זה לא ערבים ולא מוסלמים.

אז הסיבה היא "כי רבים עשו זאת לפני"? נפלא...

אם אתה מצטט אותי, למה שלא תצטט לפחות עד סוף המשפט?!
זה פשוט מטריף מה שאתה עושה, אתה יודע?
אבל כן, אני שוכח שזאת המטרה שלך, ואם חושבים על זה, אתה עושה את זה נפלא 😵

דרוזים הם ערבים לכל דבר ואפילו מוסלמים, זה שהם מכחישים את זהותם, זה כבר משהו אחר.
חחחחחחחחחחחחחחחחח נפלת מהירח?
הדת הדרוזית היא דת שונה, אסלאם זו דת אחרת.
זה כמו להגיד שנוצרים זה יהודים שמכחישים את זה, נו באמת...

חחחחחחחחחחחחחחחחח נפלת מהירח?
הדת הדרוזית היא דת שונה, אסלאם זו דת אחרת.
זה כמו להגיד שנוצרים זה יהודים שמכחישים את זה, נו באמת...
לא נפלתי מהירח...
אני ערבי מוסלמי (חחחח זה מזכיר לי את "אני ימני קיצוני ואזיין....") שיודע מה זה דרוזים. הם קבוצה שבמקור היו מוסלמים, אבל משום מה החליטו לעשות "דת משלהם", אבל הם חוגגים איתנו בעיד אל פטר גם בקורבן, והם אפילו צמים את 10 הימים האחרונים בחודש הצום של המוסלמים. הספר הקדוש שלהם זה אותם הפסוקים מהקוראן.

נערך לאחרונה:
המערכת גורמת לך לחשוב מה שהיא רוצה שתחשוב. לא במקרה מה ש"יוקרתי" ו"מובחר" זה גם הדברים שצה"ל צריך (קרבי). בכל מקרה בתנאים יותר טובים יהיה הרבה יותר מוטיבציה לשרת. כרגע צה"ל זה גוף מסורבל בתוך עצמו, לא יעיל, בנוי על פרוטקציות ושמאוד מאוד קל לתמרן (מניסיון).

זה יפה שאתה יודע מה יש בספר הקדוש שלהם שגם הדרוזים עצמם, חוץ מאנשי הדת, לא יודעים מה נמצא שם.

לא נפלתי מהירח...
אני ערבי מוסלמי (חחחח זה מזכיר לי את "אני ימני קיצוני ואזיין....") שיודע מה זה דרוזים. הם קבוצה שבמקור היו מוסלמים, אבל משום מה החליטו לעשות "דת משלהם", אבל הם חוגגים איתנו בעיד אל פטר גם בקורבן, והם אפילו צמים את 10 הימים האחרונים בחודש הצום של המוסלמים. הספר הקדוש שלהם זה אותם הפסוקים מהקוראן.

אני אוהד בית"ר, אני ימני קיצוני ואני יזיין אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחח איזה אהבל הוא

זה יפה שאתה יודע מה יש בספר הקדוש שלהם שגם הדרוזים עצמם, חוץ מאנשי הדת, לא יודעים מה נמצא שם.
עד לגיל 40 בדרך כלל...
בכל מקרה, יש דבר אחד בטוח בספר שלהם, זה שיש בו את "אלפאתחה", אותם פסוקים אשר פותח בהם הקוראן.

אין לי מושג מאיפה שמעת את החלק השני, אבל אני 99% בטוח שמעבר לאנשי הדת דרוזים לא יודעים מה נמצא בדיוק בספרי הדת שלהם. אתה מוזמן לספק הוכחות לטענות שלך, וויקיפדיה היא אומנם לא מקור שאפשר לבסס עליו הוכחות אבל היא מאשרת את מה שאמרתי.

מי שמשתמט-שלא יהיה פה!
למה שאחרים יאכלו חצץ בארץ שבמילא מדממת כל יום בזמן שאתה יושב על הספה בבית החם והמוגן ועוד בשיא חוצפתך מבקר את הפעולות המבצעיות שלהם?!
ולקורן-כל אחד בצבא אפילו אם הוא לא קרבי ולא בדרגה גבוהה אלא ג'ובניק או מוכר בשקם כל אחד הוא בורג במערכת ואם יחסר בורג אחד במערכת, המערכת כולה תקרוס!

מי שמשתמט-שלא יהיה פה!
למה שאחרים יאכלו חצץ בארץ שבמילא מדממת כל יום בזמן שאתה יושב על הספה בבית החם והמוגן ועוד בשיא חוצפתך מבקר את הפעולות המבצעיות שלהם?!
ולקורן-כל אחד בצבא אפילו אם הוא לא קרבי ולא בדרגה גבוהה אלא ג'ובניק או מוכר בשקם כל אחד הוא בורג במערכת ואם יחסר בורג אחד במערכת, המערכת כולה תקרוס!

אתה יודע כמה ברגים שאפשר לזרוק לפח יש ?

Daniel2, אתה רואה מה עשית? זה הפך לאשכול בידור ורעל של אנשים קשוחים מתחת למוט שעושים בנץ' וחצאי סקוואטים וקוראים לאחרים מאונני מקלדת.

לא חסר ברגים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא יודע איזה רות עשיתה,רשמתי -מי שיכל ולא עשה מטעמי נוכות בן זונה וקשקשן מיקלדת.
תפקידו של גבר -להגן. קשה מאד להבין מהבית ומהחדשות עד כמה זה נחוץ וכמה קשה,והקושי ברובו גם נובע ממחסור בכח אדם=השתמתות

אחי זה לא חשוב איזה שירות אתה עושה למרות שכמובן שמי שבחזית או בעורף ראוי לכבוד יותר גדול מאשר ג'ובניקים.
אבל זה לא העניין, העניין הוא שכל אזרח במדינת ישראל צריך להוכיר למדינה תודה על זה שהוא פה, על זה שיש לו פה מקום!
כל אזרח במדינה חייב ודגש על חייב להתגייס לצבא ואם זה מרצונו ולא כי כופים עליו זה עוד יותר טוב!
מבחינתי כל משתמט שלא יהיה פה!

וד"א כל הכבוד לשמוע את זה ממך! מורעל צבא רציני אתה!

אלכס יש לי אלייך שאלה,
סביר להניח שתיקרא לי מטומטם בגללה, אבל אני מבקש ממך לענות עליה בכל-זאת.
אני מסכים איתך שהחוק פשיסטי, אבל נותרת השאלה:
למה במדינה כמו ישראל, שילטון טיפה פשיסטי, זה בהכרח דבר רע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית