"ישראלי אמיתי לא משתמט"

חפרתם רצח..
120544713373411751.jpg

ואני לא נהנה מהקיום של אנשים מיותרים כדוגמתך, ובטח שלא מההודעות שלהם. זה נותן לי את הלגיטימציה לפגוע לך בזכויות ולהרוג אותך?
עד כמה שאני יודע אנשים כמוני לא מסכנים את החיים שלך (סקוואט כזה, בכל זאת), ובגלל זה אין לך את הלגיטימציה.
ותסביר למה אנשים כמוני הם מיותרים.

הנקודות קטנות, קשה לתפוס אותן.
אין קשר בין התגובה שלי אליך ואל הטרול או אל כל בן אדם אחר, כל תגובה זה בנפרד.

עד כמה שאני יודע אנשים כמוני לא מסכנים את החיים שלך (סקוואט כזה, בכל זאת), ובגלל זה אין לך את הלגיטימציה.
ותסביר למה אנשים כמוני הם מיותרים.
עד כמה שאני יודע, אני לא מסכן את קיומו של הצבא, לכן אין לו את הלגיטימציה לפגוע בי.

אנשים כמוך הם מיותרים מכיוון שאתם פאשיסטים נלוזים ואנטי סוציאלים, שונאי אדם היפוקרטים במסווה של יפי נפש מתחסדים, אשר מנחילים לחברה רעיונות פסאודו אלטרואיסטים וברברים אשר לא כוללים בתוכם שום אלמנט רציונלי.

עד כמה שאני יודע, אני לא מסכן את קיומו של הצבא, לכן אין לו את הלגיטימציה לפגוע בי.

אנשים כמוך הם מיותרים מכיוון שאתם פאשיסטים נלוזים ואנטי סוציאלים, שונאי אדם היפוקרטים במסווה של יפי נפש מתחסדים, אשר מנחילים לחברה רעיונות פסאודו אלטרואיסטים וברברים אשר לא כוללים בתוכם שום אלמנט רציונלי.
הצבא לא פוגע בך פיזית, ונוכחותך בצבא חשובה בנסיבות בהן אנחנו חיים.

אני לא אנטי סוציאליסט, אני אנטי שמאל, אני לא שונא אדם מכיוון שאני אחד כזה ואני לא יפה נפש, לא בגלוי ולא במסווה.

לא הבנתי איך כל מה שבא אחרי ה"מכיוון" גורם לאנשים כמוהו ליהיות מיותרים.
ממך ציפיתי ליותר.

אה ובריח-
אתה לא נהנה מהקטיושות?
א. כרגע צה"ל פוגע בזכויות ויש קטיושות.
ב. אם צה"ל לא יפגע בזכויות (צבא שכיר) יש 2 אופצויות: או שיהיו קטיושות או שלא, זה לא ידוע.
אפשרות ב', עדיפה על אפשרות א'.
מהסיבה שבאפשרות ב', יש סיכוי שלא יהיו קטיושות בעוד שבאפשרות א' בטוח יש.

הצבא לא פוגע בך פיזית, ונוכחותך בצבא חשובה בנסיבות בהן אנחנו חיים.

אני לא אנטי סוציאליסט, אני אנטי שמאל, אני לא שונא אדם מכיוון שאני אחד כזה ואני לא יפה נפש, לא בגלוי ולא במסווה.
אתה לא פוגה בי פיזית, ואי נוכחותך בעולם חושבה בנסיבות בהן אני חי. לכן, יש לי את הזכות המלאה להרוג אותך.

(***)הוכחה שאתה שונא אדם אנטי סוציאלי: אתה רוצה לכפות עלי להתגייס. הדרך היחידה בה ניתן לכפות על אדם דבר מה היא בהכרח נגזרת של אלימות פיזית. לכן, אתה (המדינה, אשר אתה תומך במדיניות שלה, יותר נכון) מצמיד לי אקדח לראש ואומר לי לעשות כרצונך. ====> אתה דיקטטור אנטי סוציאלי ושונא אדם.

הוכחה שאתה יפה נפש היפורקטי: Bariach:"אני לא שונא אדם", בהתחשב ב(***), התגלתה סתירה בדברך. ====> אתה יפה נפש (מן הסתם זה נאמר בלעג, הרי בפועל אתה שונא אדם), היפוקרטי ושקרן.

לא הבנתי איך כל מה שבא אחרי ה"מכיוון" גורם לאנשים כמוהו ליהיות מיותרים.
ממך ציפיתי ליותר.

אה ובריח-
אתה לא נהנה מהקטיושות?
א. כרגע צה"ל פוגע בזכויות ויש קטיושות.
ב. אם צה"ל לא יפגע בזכויות (צבא שכיר) יש 2 אופצויות: או שיהיו קטיושות או שלא, זה לא ידוע.
אפשרות ב', עדיפה על אפשרות א'.
מהסיבה שבאפשרות ב', יש סיכוי שלא יהיו קטיושות בעוד שבאפשרות א' בטוח יש.
בסיבה ב' יש סיכוי שיהיו יותר קטיושות.

אתה לא פוגה בי פיזית, ואי נוכחותך בעולם חושבה בנסיבות בהן אני חי. לכן, יש לי את הזכות המלאה להשמיד אותו.

(***)הוכחה שאתה שונא אדם אנטי סוציאלי: אתה רוצה לכפות עלי להתגייס. הדרך היחידה בה ניתן לכפות על אדם דבר מה היא בהכרח נגזרת של אלימות פיזית. לכן, אתה (המדינה, אשר אתה תומך במדיניות שלה, יותר נכון) מצמיד לי אקדח לראש ואומר לי לעשות כרצונך. ====> אתה דיקטטור אנטי סוציאלי ושונא אדם.

הוכחה שאתה יפה נפש היפורקטי: Bariach:"אני לא שונא אדם", בהתחשב ב(***), התגלתה סתירה בדברך. ====> אתה יפה נפש (מן הסתם זה נאמר בלעג, הרי בפועל אתה שונא אדם), היפוקרטי ושקרן.
זה לא משנה, אתה דיברת על זה שצה"ל שולל זכויות בגלל שלא נעים לי הקטיושות, הקטיושות פוגעות בי פיזית אבל אני לא פוגע בך פיזית.

אני רוצה לכפות עליך להתגייס כי אם אתה ודומיך לא יתגייסו, מדינת ישראל תושמד.
מכיוון שאני עושה זאת לשם הצלת חיי אדם, שזה ערך נעלה על הנוחיות שלך, אני אדם סוציאליסטי, בדיוק להפך ממה שאתה אומר.

לא הבנתי איך התגלתה פה סתירה בדברי, אנא פרט, טרול דגול שכמותך?

Daniel2 תותח...חחח
אנחנו לא באוף טופיק?מה טכניקת סקוואט קשורה לענין?
חצאי חזרות זה פסול!!! מי עושה את זה?
אם מישהו עשה את זה אז שישים סרטון שמכפר על הענין.
אני מכיר כאן רק רבע סקוואטר אחד...ואין לי מושג למה קוראים לו ככה...(Please Tell Me).

בנץ זה מכובד לא פחות מפוש פרס או כל הרמה אחרת.
זה לא בסדר לקרוא לאנשים מאונני מקלדת...אבל מה לעשות יש אנשים שסחבו על הגב עוד דברים חוצ מבארבל.
קולדפייר- כתבתי את זה רק כדי לעצבן אותך...תחליק הלאה.
אחי,אתה עוד פעם תורח עם החרוזים...
כלבים נובחים-שיירה עוברת,סקוואט,בנצ',דד-ליפט ,תארים וכ"ד לא באים לא טוב באגו...מפריעים לו פה לעשות רושם על ילדים...

Daniel2 תותח...חחח
אנחנו לא באוף טופיק?מה טכניקת סקוואט קשורה לענין?
חצאי חזרות זה פסול!!! מי עושה את זה?
אם מישהו עשה את זה אז שישים סרטון שמכפר על הענין.
אני מכיר כאן רק רבע סקוואטר אחד...ואין לי מושג למה קוראים לו ככה...(Please Tell Me).

בנץ זה מכובד לא פחות מפוש פרס או כל הרמה אחרת.
זה לא בסדר לקרוא לאנשים מאונני מקלדת...אבל מה לעשות יש אנשים שסחבו על הגב עוד דברים חוצ מבארבל.
קולדפייר- כתבתי את זה רק כדי לעצבן אותך...תחליק הלאה.

זה לא היה מכוון אליך. מי שזה היה מכוון אליו הבין, ועכשיו הוא עצבני מאחורי המקלדת. ואתה חושב שרק מי שסחב משהו על הגב שווה לצה"ל?

אתה לא פוגה בי פיזית, ואי נוכחותך בעולם חושבה בנסיבות בהן אני חי. לכן, יש לי את הזכות המלאה להרוג אותך.

אתה גר בישראל?

זה לא משנה, אתה דיברת על זה שצה"ל שולל זכויות בגלל שלא נעים לי הקטיושות, הקטיושות פוגעות בי פיזית אבל אני לא פוגע בך פיזית.

אני רוצה לכפות עליך להתגייס כי אם אתה ודומיך לא יתגייסו, מדינת ישראל תושמד.
מכיוון שאני עושה זאת לשם הצלת חיי אדם, שזה ערך נעלה על הנוחיות שלך, אני אדם סוציאליסטי, בדיוק להפך ממה שאתה אומר.

לא הבנתי איך התגלתה פה סתירה בדברי, אנא פרט, טרול דגול שכמותך?
אתה מוציא כל מה שאומרים לך מהקשר, אתה מיסטיקן קולקטיביסט שקובע עובדות על פי הרגש ולא על פי הרציונל. מבחינתך טענה היא נכונה אם אתה מרגיש שאתה נכונה. במילים אחרות, אם האינסטינקטים שלך אומרים לך שהיא נכונה. לכן, אתה פועל רק על פי האינסטינקטים ולא על פי השכל, בדיוק כמו חיות בג'ונגל.
אני מסרב להוריד את הרמה המנטלית שלי לזו של קוף ולו רק כדי לנהל איתך דיאלוג.

אתה מוציא כל מה שאומרים לך מהקשר, אתה מיסטיקן קולקטיביסט שקובע עובדות על פי הרגש ולא על פי הרציונל. מבחינתך טענה היא נכונה אם אתה מרגיש שאתה נכונה. במילים אחרות, אם האינסטינקטים שלך אומרים לך שהיא נכונה. לכן, אתה פועל רק על פי האינסטינקטים ולא על פי השכל, בדיוק כמו חיות בג'ונגל.
אני מסרב להוריד את הרמה המנטלית שלי לזו של קוף ולו רק כדי לנהל איתך דיאלוג.
למה אני קולקטיביסט, ואיך זה קשור להודעה שלך?
ואם אני פועל כמו חיה בג'ונגל, למה דווקא קוף? אולי אני נחש?

זה לא היה מכוון אליך. מי שזה היה מכוון אליו הבין, ועכשיו הוא עצבני מאחורי המקלדת. ואתה חושב שרק מי שסחב משהו על הגב שווה לצה"ל?

גבר תאמין לי שאני מספיק אינטליגנט להבין שזב היה מכוון למר ישראל ולא אלי...
אם תקרא את דברי הקודמים תבין שלא רק מי שסחב שווה לצה"ל.
בכלל לא!!!!
צריך את כולם וכל אחד במה שהוא טוב ויכול לתרום בו...ואין לי כוח להכנס לדוגמאות כי כבר נתתי.

אבל וזה אבל גדול:
מר ישראל סיכן את החיים שלו ואכל בוץ בשביל כולנו וגם בשביל משתמטים *****ים (וזה מה שהם חבורה של חארות שלא תורמות לחברה - אני לא מדבר על גובניקים אלא על משתמטים ממש).
מר ישראל (אולי זה מר ישראל היחיד שהיה קרבי) סחב על הגב למרחקים שהיו גורמים לריפפטו שלך ולעוד כמה אנשים אלופים ומרי ישראל אחרים למניהם לבכות כמו ילדות קטנות.
כמו כן מר ישראל פירסם סרטון עם סקוואט לא של חצאים ובסרטון של החצאים קיבל ביקורת כמו גבר.
אז תלמדו לתת כבוד למי שבאמת מגיע לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית