הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"ישראלי אמיתי לא משתמט"

Ka4ok,זכותך להתגייס לא מתוך אינטרס אישי על מנת להגן על האחרים,יופי של אלטרואיזם.
אבל,כמובן שאין לך זכות לכפות את האלטרואיזם הזה(או כל דבר אחר) על בני אדם אחרים.

אחי אני התגייסתי בכלל בשביל להרוג מחבלים....חחח
אני לא אמרתי שיש לי את הזכות הזאת.
לילה טוב...

נפלא. תגן על מי שאתה רוצה להגן עליו ותרגיש מה שאתה רוצה להרגיש. למה אתה רוצה לחייב אותי להקריב את החופש שלי בגלל הרגשות שלך? אני צריך לפעול על פי הרגש שלך?
יש לך מנטליות של דיקטטור, אתה ההפך הגמור מ"אוהב אדם".

אה, נכון, שכחתי. כל מה שמתקבל בצורה דמוקרטית הוא בהכרח לא פאשיסטי. לכן, אם יתקבל חוק (בצורה דמוקרטית, כמובן) האומר שצריך להשמיד את כל האתיופים במדינת ישראל, אין בזה שום דבר פאשיסטי וזה מוסרי לחלוטין. תודה שהארת את עיני.

טוב שאתה לא נסחף...בנאדם.
קח את החיים בקלות....אתה קצת לחוץ.

חושב בהיגיון = לחוץ?

אני חש בלחץ לא מוסבר מפני דיקטטורה ועריצות מצידו של הטרול...
אז שיוריד לחץ אני לא דיקטטור ישראל לא דיקטטורה.
אני חושב שהוא לא לוקח את הדברים בפרופורציה ונסחף.

יכול להיות שהטרול מאוד הגיוני אבל גם מאוד מגזים.

אז ככה שהשאלה שלך לא רלוונטית.

חוצ מזה למה הוא קורא לי דיקטטור?
אני קיללתי אותו?

לטרול ולcoldfire, קמה מדינה של אנשים שמוכנים להקרבה מסוימת מחירויותיהם תמורת הזכות לחירות יותר גדולה בדמות דמוקרטיה והגנה כעם שנרדף מהסיבה הפשוטה שהנסיבות מחייבות את זה. המדינה לא מושלמת מבחינת חירות האדם וזכויותיו, שוב, מהסיבה שהנסיבות מחייבות את זה.
אין ספק שיש משהו פשיסטי בצורה הקיימת של המדינה אבל כל אזרח צריך לשלם את המחיר תמורת הרווח שזה מדינה מוגנת ודמוקרטית לעם נרדף.

כל מי שכועס ומתרעם על המדינה שהיא מקיימת חוקים פשיסטים והיא לא ליברלית מספיק בשבילו, כנראה לא מבין את המצב המיוחד במדינה הזאת, שזאת לא מדינת כל אזרחיה וליברלית גמורה, אלא מדינה דמוקרטית בעלת זהות לאומית יהודית שזאת כל מטרתה.

אתה אתאיסט, ליברלי, הומני, שמתנגד להגדרת זהותו, אלא מזדהה רק עם רעיונות אידיאליסטים. מקובל, גם אני כזה. אבל המדינה הזאת לא, ורוב האנשים פה לא, ולכן אין לך זכות לכפות את דעתך עליהם מאחר ופה זה דמוקרטיה. אולי אתה סותר את עצמך? מתנגד לכפיה, אבל רוצה לכפות על אזרחים חופש מכפיה שלא מעוניינים בה מראש מכיוון שהיא בהכרח תהיה מלווה בהתפרקות הזהות היהודית של המדינה ותהפוך את המדינה למשהו אחר לגמרי ממה שהרוב פה רוצה.

אם אתה מרגיש שזה פוגע בך, יש מדינות בעולם שאתה יכול להגר אליהם ולחיות את חייך כפי שתרצה.
כל משתמט שמסרב למלא את חובותיו, ובכל זאת נהנה מזכויותיו, הוא פרזיט.

נערך לאחרונה:
מי אמר שהדרך היחידה לתרום היא במסגרת הספציפית הזו? אם מישהו יתנדב 3 שנים במעון לנשים מוכות או במשטרת סיור הוא תורם פחות? אל תנסו למכור פה קשקושים. חוק גיוס חובה נוצר לצורך מאוד ספציפי של להבטיח כוח אדם לאיוש תפקידים ולא כדי לוודא שכל אחד יתרום לקהילה. בכל מקרה זה לא הדיון. הדיון הוא על התנהלות יעילה של הצבא כיום

נערך לאחרונה:
אגב הקמפיין הזה מגוחך והדבר היחידי פה שהפרסומות הפתטיות האלו משפיעות על מישהו בגיל הזה זה לתת לו עוד נושא לבדיחות עם החבר'ה, עצוב שכל כך הרבה משאבים מושקעים בבדיחה כזו

איך זה חוק פאשיסטי אלכס? זה חוק שנקבע בצורה דמוקרטית, ע"י נציגי העם. בשום אופן או צורה זה חוק פאשיסטי. נכון זה חוק שמחייב אותך לשרת את המדינה (בדומה לעקרונות מסוימים בפאשיזם) אבל עקב העובדה שרוב העם קבע אותו, זה הופך אותו לחוק דומוקרטי.

מה הקשר? חוק שנקבע בצורה דמוקרטית לא יכול להיות פאשיסיטי? להזכיר לך שוב את ידידנו היטלר?

אלכס אני לא מבין אותך, תתרכז בפורום אימונים

ולגבי מה שרשמת נכון שמדינה חייבת לאזרחים שלה כל מני דברים
אבל יש דבר שנקרא ציונות

אתה יכול לקרוא לנו פאשיסטים או איך שבא לך, אנחנו ציונים כל אחד בדרך שלו

תהיו ציונים או כל דבר אחר שבא לכם. אל תכפו את זה עליי, בטח שלא אם כל אחד בדרך שלו.

אני מת פה כל פעם מחדש מאנשים , הדיון הוא לא על ציונות או צבא או האם אנחנו אוהבים את מדינת ישראל .
זה שאני ציוני וחושב שצריך להתגייס לצבא ורוצה לעשות דברים בצורה כזו או אחרת .
לא אומר שאני צריך לכפות את הרצונות שלי על אנשים אחרים , הדיון הוא תאורתי .

כל בן אדם צריך לדאוג לאינטרסים שלו ולא לאינטרסים של אדם אחר , אתה לא צריך לללכת
להתגייס לחיזבאללה רק כי זה האינטרסים של נסראללה .
כלומר אתה דואג רק לאינטרסים של אנשים שלך אכפת מהם , כלומר זה האינטרסים שלך .

ועוד פעם אם מישהוא רוצה שישראל תיהיה מדינה יותר טובה, כנראה שהוא אוהב אותה .

אלכס אני לא מבין אותך, תתרכז בפורום אימונים

ולגבי מה שרשמת נכון שמדינה חייבת לאזרחים שלה כל מני דברים
אבל יש דבר שנקרא ציונות

אתה יכול לקרוא לנו פאשיסטים או איך שבא לך, אנחנו ציונים כל אחד בדרך שלו

רן אתה מאבד את הנקודה פה .
אנחנו לא רוצים שיכפו עלינו דברים באופן כללי .
אם אתה רוצה לדאוג לאנשים אחרים במדינה שלך זו זכותך , אבל אתה בוחר למי לדאוג , למי לתרום
למי לעזור , אתה לא רוצה שיגידו לך שאתה חייב לעשות את זה .

לטרול ולcoldfire, קמה מדינה של אנשים שמוכנים להקרבה מסוימת מחירויותיהם תמורת הזכות לחירות יותר גדולה בדמות דמוקרטיה והגנה כעם שנרדף מהסיבה הפשוטה שהנסיבות מחייבות את זה. המדינה לא מושלמת מבחינת חירות האדם וזכויותיו, שוב, מהסיבה שהנסיבות מחייבות את זה.
אין ספק שיש משהו פשיסטי בצורה הקיימת של המדינה אבל כל אזרח צריך לשלם את המחיר תמורת הרווח שזה מדינה מוגנת ודמוקרטית לעם נרדף.

כל מי שכועס ומתרעם על המדינה שהיא מקיימת חוקים פשיסטים והיא לא ליברלית מספיק בשבילו, כנראה לא מבין את המצב המיוחד במדינה הזאת, שזאת לא מדינת כל אזרחיה וליברלית גמורה, אלא מדינה דמוקרטית בעלת זהות לאומית יהודית שזאת כל מטרתה.

אתה אתאיסט, ליברלי, הומני, שמתנגד להגדרת זהותו, אלא מזדהה רק עם רעיונות אידיאליסטים. מקובל, גם אני כזה. אבל המדינה הזאת לא, ורוב האנשים פה לא, ולכן אין לך זכות לכפות את דעתך עליהם מאחר ופה זה דמוקרטיה. אולי אתה סותר את עצמך? מתנגד לכפיה, אבל רוצה לכפות על אזרחים חופש מכפיה שלא מעוניינים בה מראש מכיוון שהיא בהכרח תהיה מלווה בהתפרקות הזהות היהודית של המדינה ותהפוך את המדינה למשהו אחר לגמרי ממה שהרוב פה רוצה.

אם אתה מרגיש שזה פוגע בך, יש מדינות בעולם שאתה יכול להגר אליהם ולחיות את חייך כפי שתרצה.
כל משתמט שמסרב למלא את חובותיו, ובכל זאת נהנה מזכויותיו, הוא פרזיט.

LOL

הרגת אותי.

אתה יכול להגר אם לא נח לך הכפיה הזו
יש עוד מדינות

אתה יכול להגר אם לא נח לך הכפיה הזו
יש עוד מדינות

אז השחורים בדרום אפריקה יכלו להגר שהיה שם משטר האפרטהייד אז זה סבבה .
ובאופן כללי אם נותנים לך אופציה לעזוב את המדינה , מותר לכפות עלייך איזה חוקים שרוצים .

4z9b4m.JPG
http://www.UpFile4u.Net/Files/4z9b4m.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית