עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי אחי תודה ,אני מעדיף היי ברכי פשוט העדפה אישית אין סיבה ממש מיוחדת.אתה עושה לואו בר עם מוט במיקום גבוה וחזה למעלה בצורה מוגזמת
לתקן לך את זה בתור היי בר יהיה חסר תועלת כי זה לא התרגיל פשוט, אבל הדבר שהכי חשוב שתזכור לגבי סקוואט בכללי, הוא שהטורסו צריך להיות מקובע, ולא בננה כמו מה שאתה עושה.
יש סיבה שאתה רוצה לעשות היי בר?
בטח שיש סיבה לשנות, הוא רוצה לעשות היי באר וכרגע הוא עושה לאו באר. או שימקם את המוט ללאו באר או שיתקן תטכניקה להיי באר.דווקא הסקוואט נראה בסדר, אמצע כף רגל, המוט יורד בקו ישר.
אם נוח לך ככה ואין שום כאבים אז אין סיבה שתשנה משהו.
רק אתה יכול להסביר לי אחי מה יש לתקן?בטח שיש סיבה לשנות, הוא רוצה לעשות היי באר וכרגע הוא עושה לאו באר. או שימקם את המוט ללאו באר או שיתקן תטכניקה להיי באר.
אתה רציני? המוט ממש לא מעל אמצע כף הרגל והוא זז באלכסון לכיוון קצות האצבעות.דווקא הסקוואט נראה בסדר, אמצע כף רגל, המוט יורד בקו ישר.
הנה סרטון אחד סבבה יחסית:יש לך סרטונים של היי בר שאני אלמד מהם אחי? אני ראיתי את הסרטון של Alan
אני לא רואה סיבה אמיתית שתעשה את זה אם אתה לא מתכוון להרוויח מזה את היתרונות של היי בר, כמו הכנה להנפות אולימפיות או בשביל להצליח לרדת משמעותית, מה שאתה לא קרוב ללעשות.הבנתי אחי תודה ,אני מעדיף היי ברכי פשוט העדפה אישית אין סיבה ממש מיוחדת.
אני לא יודע על מה אתה מדבר, שום חלק מהמשפט הזה לא נכוןדווקא הסקוואט נראה בסדר, אמצע כף רגל, המוט יורד בקו ישר.
כמו שאמרו מעליי, תנסה לא להישען קדימה אלא לרדת כמו שאתה עומד סוג של. תראה סרטונים ותעלה לבדיקה עד שהטכניקה נראית טוב. בהצלחהרק אתה יכול להסביר לי אחי מה יש לתקן?
ועוד משהו יש לי בעיה קטנה בסקוואט שבזמן שאני עולה יש לי כאבים קטנים כאלה באיזור הירך וזה רק ברגל שמאל. יש לך מושג ממה זה יכול להיות?
אוקיי תודה אחשלי , אז פשוט לוודא שאני יורד ועולה ישר? יש כאילו דרך לזה? נגיד על מה צריך לשמור במהלך הסקוואט?נכתב ע"י .[/QUOTE:אחשלי אתה יכול גם לרשום איך מתקנים את זה?אתה רציני? המוט ממש לא מעל אמצע כף הרגל והוא זז באלכסון לכיוון קצות האצבעות.
הנה סרטון אחד סבבה יחסית:
רק קח לתשומת לבך, כשהוא אומר לשמור על הלורדוזיס, הכוונה היא לא לעגל את הגב, אלא לשמור על זווית נייטרלית ולא ליפול קדימה או אחורה עם פלג הגוף העליון
אני לא רואה סיבה אמיתית שתעשה את זה אם אתה לא מתכוון להרוויח מזה את היתרונות של היי בר, כמו הכנה להנפות אולימפיות או בשביל להצליח לרדת משמעותית, מה שאתה לא קרוב ללעשות.
אני ממליץ לך להמיר את הסקוואט שלך ללואו בר, כי גם יהיה לך הרבה יותר נוח, וגם יותר פרקטי
אני לא יודע על מה אתה מדבר, שום חלק מהמשפט הזה לא נכון
אוקיי תודה אחי אני אראה את הסרטון שאגיע לבית , לגבי ההיי בר אני עושה גם פאוור קלין או לפחות בשלבים לעשות בצורה טובה אז אני מעוניין לעשות היי בר גם מבחינת לרדת משמעותית עד הסוף
אוקיי הבנתי אחשלי תודה , אז פיסוק רוחב כתפיים ולא להוציא ישבם אחרה אלא לכווץ אותו , יש מצב אתה מסביר לי את הקטע של הגב? איך גורמים שהוא יהיה מכווץ?הבנתי שזה קריטי אם רוצה לעשות סקוואט כבד, פשוט מוודאים שהמפרקים מתחת למוט בכל הזמן?זה לא נראה שבחרת משקל נכון לתרגל איתו טכניקה חדשה..
אל תוציא ישבן אחורה, עם כיפוף הברכיים אתה אמור לרדת עם הישבן בצורה אנכית ולעלות באותו האופן, שבשביל זה צריך גם פיסוק מספיק (כרוחב כתפיים). וזה ישפיע לטובה על זווית הגב ומסלול המוט שכרגע לא טוב... לפני הירידה ואחריה תדאג שהישבן מכונס פנימה ומכווץ.
כמו שאמרו מעליי, תנסה לא להישען קדימה אלא לרדת כמו שאתה עומד סוג של. תראה סרטונים ותעלה לבדיקה עד שהטכניקה נראית טוב. בהצלחה
אם אתה רוצה לעשות היי בר אז תזכור את הדגשים האלה:אוקיי תודה אחשלי , אז פשוט לוודא שאני יורד ועולה ישר? יש כאילו דרך לזה? נגיד על מה צריך לשמור במהלך הסקוואט?
אוקיי תודה רבה אחשלי , רק כמה שאלות.אם אתה רוצה לעשות היי בר אז תזכור את הדגשים האלה:
1. צלעות למטה וטורסו מכווץ חזק
2. לפתוח ברכיים ולתת להם להתקדם בלי דאגה
3. מבט קדימה
4. משקל מעל אמצע כף רגל לכל אורך התנועה
תנסה "למתוח" את הצלעות כלפי מטה, תכווץ חזק את השריריםשמורידים את הצלעות, במקום שהן יבלטו החוצהצלעות למטה? חח איך אפשר להוריד את הצלעות?
להוריד את הצלעות כמו שאמרתי מקודם, לכווץ את שרירי הגב, את הבטן, ולהרגיש כיווץ חזק (אבל לא יותר מדי) של כל השרירים באיזור הבטן, גם אלה מאחורהאיך דואגים לכיווץ חזק של הטורסו?
אתה מרגיש שאתה לא נשען על העקב, או נופל על קצות האצבעותואיך אני יודע שהמשקל מעל אמצא כף הרגל?
אוקיי אני אנסה להבין איך אפשר להוריד את הצלעות ולגבי הבטן והגב תודה אחי.תנסה "למתוח" את הצלעות כלפי מטה, תכווץ חזק את השריריםשמורידים את הצלעות, במקום שהן יבלטו החוצה
להוריד את הצלעות כמו שאמרתי מקודם, לכווץ את שרירי הגב, את הבטן, ולהרגיש כיווץ חזק (אבל לא יותר מדי) של כל השרירים באיזור הבטן, גם אלה מאחורה
אתה מרגיש שאתה לא נשען על העקב, או נופל על קצות האצבעות
חח אתה לא ממש מעודד אחי אבל תודה גבר .הביצוע לא טוב. אפשר לרשום רשימה מפה ועד מחרתיים מה לא בסדר. אבל שני דברים שלי מאוד בלטו.
1) אתה מסובב את האגן יותר מידי כלפיי מעלה וגם בית החזה שלך פונה למעלה יותר מידי. זה נראה כאילו אתה עושה מתיחת קוברה (תנוחת יוגה פופולארית). הגב שלך אמור להיות פלטה ישרה. בנוסף, אל תפחד מבאט ווינק כי זה לא כזה נורא בהיי בר ולהרבה מרימים יש את זה.
2) העמידה שלך לא טובה. בין אם זה רוחב העמידה או הכיפוף הממש מוגזם שלך קדימה עם הטורסו, אתה לא מצליח לרדת למטה. ברגע שאתה עובר את הברכיים בירידה יש לך באונס שרואים בבירור ובהיי בר לא אמור להיות הבאונס הזה. אתה אמור לרדת עד שאתה מתיישב כמו שתינוק מתיישב שהוא עושה סקוואט. תתקן את זה או שתעבור ללואו בר