הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה ב4 תרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6

רק הערה לגבי הבנץ', אחרי שעשיתי את הסט הזה והעלתי עוד משקל אחריו שמתי לב לרעידות במרפקים וטיפלתי בזה.
אשמח להצעות לייעול.

דדליפט, שמתי לב שהתחת שלך מתנתק ראשון בהרמה ואז עולה הגוף
סקוואט- מרגיש לי כאילו אתה מרים תמרפקים כאילו זה LOWBAR, לאדע עד כמה זה משנה אבל אני חושב שאתה צריך להוריד אותם טיפה, בכ"מ תנסה לרדת יותר ולשבור מקביל כל חזרה.
בנץ - לא הייתה זווית טובה ככה שלא ניתן לראות אם לחצת טוב מהרגליים או אם ירד הכיווץ, בכ"מ נראה טוב בסה"כ.
אוברהאד - המרפקים צריכים להיות אחרי המוט, תוציא אותם יותר החוצה ותשמור עליהם באותו מקום במשך כל הסט, נראלי גם האחיזה די שבורה, תנסה להחזיק את זה יותר ככה
Overhead-press-form-grip-2.jpg

• פותח/ת השרשור
דדליפט, שמתי לב שהתחת שלך מתנתק ראשון בהרמה ואז עולה הגוף
סקוואט- מרגיש לי כאילו אתה מרים תמרפקים כאילו זה LOWBAR, לאדע עד כמה זה משנה אבל אני חושב שאתה צריך להוריד אותם טיפה, בכ"מ תנסה לרדת יותר ולשבור מקביל כל חזרה.
בנץ - לא הייתה זווית טובה ככה שלא ניתן לראות אם לחצת טוב מהרגליים או אם ירד הכיווץ, בכ"מ נראה טוב בסה"כ.
אוברהאד - המרפקים צריכים להיות אחרי המוט, תוציא אותם יותר החוצה ותשמור עליהם באותו מקום במשך כל הסט, נראלי גם האחיזה די שבורה, תנסה להחזיק את זה יותר ככה
Overhead-press-form-grip-2.jpg
לגבי הדדליפט, אני מנסה לעבוד על זה אבל כרגע לא כ''כ מצליח לי שכל הגוף יזוז בתנועה אחת, יש לך טיפים אולי?
לגבי הפרס, יכול להיות שהאחיזה שלי רחבה מדי ובגלל זה המרפקים במיקום לא טוב?
בגדול אבל הסקוואט והבנץ' בסדר?

בדדליפט בגדול אתה בסדר, אתה מתחיל עם תחת נמוך אבל כמו שנאמר הוא עולה לפני ההרמה וזה מתקן את זה אז פשוט תסתכל בסרטון באיזה גובה התחת שלך כשאתה מנתק את המוט ותעבוד מהגובה הזה
תנסה להקשית טיפה יותר את הגב

בסקוואט חסר לך עומק חוץ מזה אתה בסדר אז תעלה סרטון שבו אתה שובר מקביל ונראה אם המקביל שובר אותך
אה ואין שום בעיה שהמרפקים גבוהים
אה ושים סוגרים רבאק

בבנץ המרפקים שלך בורחים אחורה, קרא את המאמר בפורטל יש שם אחלה הסבר לזה

בפרס דחוף מרפקים קדימה בתחתית הם אמורים להיות לפני המוט לא מאחוריו או מתחתיו

אה ותחליף צלם

• פותח/ת השרשור
בדדליפט בגדול אתה בסדר, אתה מתחיל עם תחת נמוך אבל כמו שנאמר הוא עולה לפני ההרמה וזה מתקן את זה אז פשוט תסתכל בסרטון באיזה גובה התחת שלך כשאתה מנתק את המוט ותעבוד מהגובה הזה
תנסה להקשית טיפה יותר את הגב

בסקוואט חסר לך עומק חוץ מזה אתה בסדר אז תעלה סרטון שבו אתה שובר מקביל ונראה אם המקביל שובר אותך
אה ושים סוגרים רבאק

בבנץ המרפקים שלך בורחים אחורה, קרא את המאמר בפורטל יש שם אחלה הסבר לזה

בפרס דחוף מרפקים קדימה בתחתית הם אמורים להיות לפני המוט לא מאחוריו או מתחתיו

אה ותחליף צלם
אני שם סוגרים בד''כ פשוט בסט הזה ספציפית זיינו לי את השכל אז ניסיתי לעשות כמה שיותר מהר.
אז כמו שחשבתי, בגדול הבעיות שלי הן בפרס ובבנץ', בסקוואט משום מה בסט הזה לא שברתי מקביל מה שבד''כ אני עושה.

אני שם סוגרים בד''כ פשוט בסט הזה ספציפית זיינו לי את השכל אז ניסיתי לעשות כמה שיותר מהר.
אז כמו שחשבתי, בגדול הבעיות שלי הן בפרס ובבנץ', בסקוואט משום מה בסט הזה לא שברתי מקביל מה שבד''כ אני עושה.
היית רחוק ממקביל בסרטון
הבעיה הכי גדולה שלך היא בבנץ׳
בפרס זה כולה לקחת את המרפקים קדיה זה נטו עניין של מודעות וטווח תנועה/מוביליטי/גמישות/וואטאבר דחוף אותם קדימהההה

לגבי הדדליפט, אתה עושה אותו טוב, אבל הסט אפ לא אפקטיבי, כי שים לב שאתה נכנס לפוזיציה אחת, ומתחיל להרים באחת אחרת.
חלק מהסט אפ זה למתוח את המוט, ככה אתה יודע שאתה בפוזיציה נכונה.
ואל תוריד את המוט אל הברכיים, תן לו ליפול בשקט.

לגבי הסקוואט, חסר עומק, אבל בגדול בסדר.
יש סיבה שאתה מניח את המוט כל כך גבוה על הגב? תכלס אתה עושה לואו בר עם מוט בהיי בר.

גם בבנצ' וגם בפרס אתה לא משתמש נכון בגב ובשכמות, זה למה בבנצ' המרפקים בורחים לך לכיוון הראש ובפרס אתה מתחיל עם מרפקים מאחורה.
אתה צריך בשנים לכווץ את השכמות והגב, וככה אתה תשלוט במרפקים שלך

• פותח/ת השרשור
היית רחוק ממקביל בסרטון
הבעיה הכי גדולה שלך היא בבנץ׳
בפרס זה כולה לקחת את המרפקים קדיה זה נטו עניין של מודעות וטווח תנועה/מוביליטי/גמישות/וואטאבר דחוף אותם קדימהההה
קראתי עוד על הבנץ' ומחר אני אראה עוד סרטונים ואלמד עוד ואנסה לתקן.
לגבי הדדליפט, אתה עושה אותו טוב, אבל הסט אפ לא אפקטיבי, כי שים לב שאתה נכנס לפוזיציה אחת, ומתחיל להרים באחת אחרת.
חלק מהסט אפ זה למתוח את המוט, ככה אתה יודע שאתה בפוזיציה נכונה.
ואל תוריד את המוט אל הברכיים, תן לו ליפול בשקט.

לגבי הסקוואט, חסר עומק, אבל בגדול בסדר.
יש סיבה שאתה מניח את המוט כל כך גבוה על הגב? תכלס אתה עושה לואו בר עם מוט בהיי בר.

גם בבנצ' וגם בפרס אתה לא משתמש נכון בגב ובשכמות, זה למה בבנצ' המרפקים בורחים לך לכיוון הראש ובפרס אתה מתחיל עם מרפקים מאחורה.
אתה צריך בשנים לכווץ את השכמות והגב, וככה אתה תשלוט במרפקים שלך
אז איך היית ממליץ לשפר את הדדליפט? או יותר נכון לייעל את הסטאפ?
לגבי הסקוואט אני לא בטוח, אתה חושב שכדאי לי לשנות ללוא בר?
לגבי הפרס והבנץ' הבנתי ואני אנסה ללמוד את זה ולעבוד על זה.
עכשיו בגדול לגבי ארבעת התרגילים, חוץ ממה שציינתם על המרפקים והשכמות הכל יחסית בסדר או שישנם עוד דברים שניתן לשפר(כמובן שאני אעבוד גם על העומק של הסקוואט)

אז איך היית ממליץ לשפר את הדדליפט? או יותר נכון לייעל את הסטאפ?
תסתכל איך אתה נראה שניה לפני שהמוט מתחיל לזוז, ככה הסט אפ שלך אמור להיראות, מהסט אפ המוט אמור מיד להתחיל לזוז

לגבי הסקוואט אני לא בטוח, אתה חושב שכדאי לי לשנות ללוא בר?
אני חושב שכדאי לך לעבור ללואו בר, ולהתיישב יותר אחורה, וזה גם יסדר לך את עניין היכולת להגיע לעומק

עכשיו בגדול לגבי ארבעת התרגילים, חוץ ממה שציינתם על המרפקים והשכמות הכל יחסית בסדר או שישנם עוד דברים שניתן לשפר(כמובן שאני אעבוד גם על העומק של הסקוואט)
תתחיל מזה, ואז צריך לראות אם יש עוד מה לשנות, תמיד משנים 1-2 דברים בכל פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית