עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי הדדליפט, אני מנסה לעבוד על זה אבל כרגע לא כ''כ מצליח לי שכל הגוף יזוז בתנועה אחת, יש לך טיפים אולי?דדליפט, שמתי לב שהתחת שלך מתנתק ראשון בהרמה ואז עולה הגוף
סקוואט- מרגיש לי כאילו אתה מרים תמרפקים כאילו זה LOWBAR, לאדע עד כמה זה משנה אבל אני חושב שאתה צריך להוריד אותם טיפה, בכ"מ תנסה לרדת יותר ולשבור מקביל כל חזרה.
בנץ - לא הייתה זווית טובה ככה שלא ניתן לראות אם לחצת טוב מהרגליים או אם ירד הכיווץ, בכ"מ נראה טוב בסה"כ.
אוברהאד - המרפקים צריכים להיות אחרי המוט, תוציא אותם יותר החוצה ותשמור עליהם באותו מקום במשך כל הסט, נראלי גם האחיזה די שבורה, תנסה להחזיק את זה יותר ככה
![]()
אני שם סוגרים בד''כ פשוט בסט הזה ספציפית זיינו לי את השכל אז ניסיתי לעשות כמה שיותר מהר.בדדליפט בגדול אתה בסדר, אתה מתחיל עם תחת נמוך אבל כמו שנאמר הוא עולה לפני ההרמה וזה מתקן את זה אז פשוט תסתכל בסרטון באיזה גובה התחת שלך כשאתה מנתק את המוט ותעבוד מהגובה הזה
תנסה להקשית טיפה יותר את הגב
בסקוואט חסר לך עומק חוץ מזה אתה בסדר אז תעלה סרטון שבו אתה שובר מקביל ונראה אם המקביל שובר אותך
אה ושים סוגרים רבאק
בבנץ המרפקים שלך בורחים אחורה, קרא את המאמר בפורטל יש שם אחלה הסבר לזה
בפרס דחוף מרפקים קדימה בתחתית הם אמורים להיות לפני המוט לא מאחוריו או מתחתיו
אה ותחליף צלם
היית רחוק ממקביל בסרטוןאני שם סוגרים בד''כ פשוט בסט הזה ספציפית זיינו לי את השכל אז ניסיתי לעשות כמה שיותר מהר.
אז כמו שחשבתי, בגדול הבעיות שלי הן בפרס ובבנץ', בסקוואט משום מה בסט הזה לא שברתי מקביל מה שבד''כ אני עושה.
קראתי עוד על הבנץ' ומחר אני אראה עוד סרטונים ואלמד עוד ואנסה לתקן.היית רחוק ממקביל בסרטון
הבעיה הכי גדולה שלך היא בבנץ׳
בפרס זה כולה לקחת את המרפקים קדיה זה נטו עניין של מודעות וטווח תנועה/מוביליטי/גמישות/וואטאבר דחוף אותם קדימהההה
אז איך היית ממליץ לשפר את הדדליפט? או יותר נכון לייעל את הסטאפ?לגבי הדדליפט, אתה עושה אותו טוב, אבל הסט אפ לא אפקטיבי, כי שים לב שאתה נכנס לפוזיציה אחת, ומתחיל להרים באחת אחרת.
חלק מהסט אפ זה למתוח את המוט, ככה אתה יודע שאתה בפוזיציה נכונה.
ואל תוריד את המוט אל הברכיים, תן לו ליפול בשקט.
לגבי הסקוואט, חסר עומק, אבל בגדול בסדר.
יש סיבה שאתה מניח את המוט כל כך גבוה על הגב? תכלס אתה עושה לואו בר עם מוט בהיי בר.
גם בבנצ' וגם בפרס אתה לא משתמש נכון בגב ובשכמות, זה למה בבנצ' המרפקים בורחים לך לכיוון הראש ובפרס אתה מתחיל עם מרפקים מאחורה.
אתה צריך בשנים לכווץ את השכמות והגב, וככה אתה תשלוט במרפקים שלך
תסתכל איך אתה נראה שניה לפני שהמוט מתחיל לזוז, ככה הסט אפ שלך אמור להיראות, מהסט אפ המוט אמור מיד להתחיל לזוזאז איך היית ממליץ לשפר את הדדליפט? או יותר נכון לייעל את הסטאפ?
אני חושב שכדאי לך לעבור ללואו בר, ולהתיישב יותר אחורה, וזה גם יסדר לך את עניין היכולת להגיע לעומקלגבי הסקוואט אני לא בטוח, אתה חושב שכדאי לי לשנות ללוא בר?
תתחיל מזה, ואז צריך לראות אם יש עוד מה לשנות, תמיד משנים 1-2 דברים בכל פעםעכשיו בגדול לגבי ארבעת התרגילים, חוץ ממה שציינתם על המרפקים והשכמות הכל יחסית בסדר או שישנם עוד דברים שניתן לשפר(כמובן שאני אעבוד גם על העומק של הסקוואט)