הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה של UD

Vaisman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
הRMR שלי הוא 2048. ביום העמסה של UD אני אמור לאכול בסביבות ה12-16 גרם פחמימה למסת גוף רזה שהיא 58 +- והערכים שיוצאים לי בערך הם :

3,952.5 קלוריות
פחמימות - 800.9 +- גרם
חלבון - 149.9 +- גרם
שומן - 25.31 +- גרם

1. האם אלו ערכים טובים ?
2. האם ניתן ללכלך את ההעמסה בארוחה אחת (לא פיצה או גלידה) מן התפריט היומי ?
3. יהיה סביר או נורמלי להשתמש בספריי שמן זית ביום העמסה ? חשוב לציין שהשומן בתפריט מגיע מכל המקורות של הפחמימה בלבד ואפילו מעט פירות וירקות.

אשמח מאוד אם תענו לי

נערך לאחרונה:
1. השומנים נמוכים מאוד, אתה צריך בערך 0.8-1 גרם לקילו
2. מה אתה מתכוון בללכלך?
3. אין שום בעיה עם ספריי שמן זית

• פותח/ת השרשור
2. מה אתה מתכוון בללכלך?
הייתי אומר שבמקום ארוחה אחת בתפריט העמסה אני אוכל המבורגר או מן ארוחה דומה בלי צ׳יפס אלא עם תפוחי אדמה בתנור לדוגמא כדי להימנע מכמה שיותר שומן.
מה דעתך ?

הייתי אומר שבמקום ארוחה אחת בתפריט העמסה אני אוכל המבורגר או מן ארוחה דומה בלי צ׳יפס אלא עם תפוחי אדמה בתנור לדוגמא כדי להימנע מכמה שיותר שומן.
מה דעתך ?
אין עם זה בעיה
רוב הבעיה בג'אנק פוד הוא לא האוכל עצמו, כי תיאורטית המבורגר ופיצה וכל אלה הם ממש אחלה, הבעיה זה מה הם שמים שם שאתה לא יודע עליו

• פותח/ת השרשור
אין עם זה בעיה
רוב הבעיה בג'אנק פוד הוא לא האוכל עצמו, כי תיאורטית המבורגר ופיצה וכל אלה הם ממש אחלה, הבעיה זה מה הם שמים שם שאתה לא יודע עליו
נחמד לשמוע תשובה לא מוכרת בנושא הזה. אף פעם לא הסתכלתי על זה כך.

• פותח/ת השרשור
2. מה אתה מתכוון בללכלך?
יש לי שאלה שצצה קצת באיחור, החלבון לא גבוה מדי יחסית להעמסה ? או שבUD אין דרישה לכמות מסוימת בהעמסה לעומת שאר ההעמסות ?

יש לי שאלה שצצה קצת באיחור, החלבון לא גבוה מדי יחסית להעמסה ? או שבUD אין דרישה לכמות מסוימת בהעמסה לעומת שאר ההעמסות ?
החלבון לא גבוה בכללי, אז אין ממש סיבה להוריד אותו

• פותח/ת השרשור
קח 2 גרם לקילו ולך לפי הדיאטה עם השאר
אם אני לוקח 2 לקילו זאת אומרת שאמור לצאת לי פחות מ150 כמו שרשמתי למעלה. אז אחרי מה אני אמור ללכת ? הכמות שיוצאת לי בתפריט היא 2.3

אם אני לוקח 2 לקילו זאת אומרת שאמור לצאת לי פחות מ150 כמו שרשמתי למעלה. אז אחרי מה אני אמור ללכת ? הכמות שיוצאת לי בתפריט היא 2.3
אם זה יוצא יותר אז תוריד מעט ל-2

Back
למעלה תחתית