הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שונא להתאמן

אם יש לו בעיות עם כמה שהוא ישן שיכריח את עצמו לישון יותר
אם יש לו בעיות עם כמה שהוא אוכל שיכריח את עצמו לאכול יותר
אין פה קסמים אם תהיה עם הפלאפון עד 2 בלילה לא תרדם
לגבי להתאמן יותר, ליפטינג זה תחביב שצריך לרכוש זה לא כיף בהתחלה אבל מתרגלים
פותח בשרשור: אף אחד לא נהנה להתאמן, נהנים מהתוצאות (מצב רוח, מסת שריר, משקלי עבודה)
קל לדבר, יותר קשה לבצע.
ומאיפה הבאת את זה שאף אחד לא אוהב להתאמן?

קל לדבר, יותר קשה לבצע.
ומאיפה הבאת את זה שאף אחד לא אוהב להתאמן?
אם כיף לך לעמוד מתחת למוט שכמעט קובר אותך אתה או חולה נפש או לא עובד חזק מספיק
אם בתחתית של הסקוואט אתה נהנה אני לא מאמין לך
מה שכיף זה אחרי הסט לדעת ששברת שיא/אנדרופינים זורמים במוח/לראות פאמפ אבל עצם המאמץ עצמו לא כיף

אם יש לו בעיות עם כמה שהוא ישן שיכריח את עצמו לישון יותר
אם יש לו בעיות עם כמה שהוא אוכל שיכריח את עצמו לאכול יותר
אז כאן אנחנו לא מסכימים, לדעתי אם הבנאדם לא אוהב את זה וסובל מזה אז שיחפש משהו שהוא אוהב. כמובן שאם הוא ימצא פעילות שהוא אוהב אז זה עדיין יצריך ממנו השקעה בשינה ותזונה.
אף אחד לא נהנה להתאמן, נהנים מהתוצאות
זה פשוט לא נכון. אם אצלך זה ככה זה סבבה אבל לא צריך להגיד "אף אחד"

אז כאן אנחנו לא מסכימים, לדעתי אם הבנאדם לא אוהב את זה וסובל מזה אז שיחפש משהו שהוא אוהב. כמובן שאם הוא ימצא פעילות שהוא אוהב אז זה עדיין יצריך ממנו השקעה בשינה ותזונה.

זה פשוט לא נכון. אם אצלך זה ככה זה סבבה אבל לא צריך להגיד "אף אחד"
די די, הוא סך הכל ילד שלא סובל אלא הוא פשוט כוסית שלא יכול להתמודד עם קצת קשה.
אין מה לסבול בלאכול ולראות תוצאות, האימונים עצמם זה סבל, מה לעשות, גריינדינג בשביל תוצאות זה לא קל סקוואט זה אחד הדברים הקשים בחיים ואני עומד מאחורי עמדתיי שאף אחד לא אוהב את הסקוואט עצמו אלא להגיד אחרי הסט שברתי שיא או את התחושה המטורפת בגוף.
הוא פשוט צריך למצוא את זה
שיחפש משהו אחר? נשמע כמו קויטר. אין מה לעשות, ההתחלה קשה, בכל מקום. בבצפר,בעבודה, בלמידת ענף ספורט חדש. הגוף צריך להסתגל והמוח צריך ללמוד
אף אחד לא נהנה מהכאב של המאמץ של סקוואט/דדליפט והיה מעוניין לחיות עם זה

אני עומד מאחורי עמדתיי שאף אחד לא אוהב את הסקוואט עצמו אלא להגיד אחרי הסט שברתי שיא או את התחושה המטורפת בגוף
אני הולך לאימון ממש ברצון, אם זה אימון של שבירת שיא אז גם בהתרגשות וזה ההבדל בין לאהוב להתאמן ללשנוא, לא הרגע שאתה בתחתית הסקוואט שם המחשבה היא לא "יואו איזה כיף לי כרגע". אני מאמין שאני לא היחיד והמיוחד בנושא. ככה שלא, אני לא מסכים איתך.
ותתפלא שיש גם אנשים שלא עושה להם שום הרגשה העניין של "לשבור שיא", זה פשוט לא מדבר אליהם.

אני הולך לאימון ממש ברצון, אם זה אימון של שבירת שיא אז גם בהתרגשות וזה ההבדל בין לאהוב להתאמן ללשנוא, לא הרגע שאתה בתחתית הסקוואט שם המחשבה היא לא "יואו איזה כיף לי כרגע". אני מאמין שאני לא היחיד והמיוחד בנושא. ככה שלא, אני לא מסכים איתך.
ותתפלא שיש גם אנשים שלא עושה להם שום הרגשה העניין של "לשבור שיא", זה פשוט לא מדבר אליהם.
אתה פשוט משדר על גל שונה ממני, זה פשוט קשה פיזית להתאמן ואם אתה לא יושן טוב מתאמן טוב ואוכל טוב התוצאות לא יהיו מדהימות ובגלל זה כנראה הוא חסר מוטיבציה, אני לא מדבר עליי ועלייך ואגב אני מסכים איתך אבל פשוט כשאתה בתוך העולם הזה הרבה יותר קל להתחבר ולהנות ולבוא ברייג מפחיד לסט ואחרי הסט אתה מאושר וממשיך לכל העזר הגייזי שלך (ואגב אני מאוד אוהב להתאמן ואני מאוד שונא סקוואטים אישית, תרגיל קשה כואב ולא נתפס לי טכנית, עדיין עושה אותו)

אתה פשוט משדר על גל שונה ממני
לא דיברתי עליי ועליך, אמרת "אף אחד" ובאתי להראות שלא.
אם אתה לא יושן טוב מתאמן טוב ואוכל טוב התוצאות לא יהיו מדהימות ובגלל זה כנראה הוא חסר מוטיבציה
יש מצב גם שזאת הסיבה אצל הבחור, לא יודע.

בכל אופן זה נראה כאילו אני מנסה לשכנע את ידידנו לא להתאמן וזה לא ממש ככה.

Back
למעלה תחתית