הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שונא להתאמן

Howyadoin

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
-1
27
0
בן 15
60 קילו
גובה 175
פשוט שונא להתאמן שום דבר לא הולך לי לא שינה לא תזונה אימונים חרא לא העלתי משקל בתרגילים מורכבים כבר חצי שנה אם לא יותר וזה משגע אותי אני מתאמן כבר שנה וחצי ועליתי רק 10 קילו אני כבר לא יודע מה לעשות

בן 15
60 קילו
גובה 175
פשוט שונא להתאמן שום דבר לא הולך לי לא שינה לא תזונה אימונים חרא לא העלתי משקל בתרגילים מורכבים כבר חצי שנה אם לא יותר וזה משגע אותי אני מתאמן כבר שנה וחצי ועליתי רק 10 קילו אני כבר לא יודע מה לעשות
אז תבחר ספורט שאתה כן נהנה ממנו..

תישן יותר
תאכל יותר
תתאמן יותר
מה הבעיה?

או שתשקיע במאמן אישי טוב והוא יגרום לך לאהוב את זה (בהנחה שהוא באמת טוב), או שתמצא ספורט אחר שאתה אוהב, ברזלים זה לא הכל בחיים.
אני אישית יכול להמליץ על אומנויות לחימה בכלל וקרב מגע בפרט.

אם אתה באמת לא אוהב את זה אז אל תעשה את זה.

אם אתה לא אוהב להתאמן, פשוט מאוד אל תתאמן.
מי שמתאמן עושה את זה כי זה כיף לו

• פותח/ת השרשור
אז תבחר ספורט שאתה כן נהנה ממנו..
אם אתה באמת לא אוהב את זה אז אל תעשה את זה.

כל הכבוד, אפשר לסגור את האינטרנט.

אז בשביל מה לעשות משהו שאתה שונא? כמו שאמרו לך תנסה למצוא פעילות שתאהב

אם אתה לא אוהב להתאמן, פשוט מאוד אל תתאמן.
מי שמתאמן עושה את זה כי זה כיף לו

אבל אני עושה את זה בשביל להראות טוב ולפתח שרירים איזה עוד ספורט יכול לעשות את זה? חשוב לציין שאני נהנה מהספורט עצמו לדוגמה אני אוהב לצפות בתחרויות ומאוד מתעניין בתחום אבל משהו במה שאני עושה פשוט לא טוב וזה מתסכל אותי

שחייה זה ספורט מצויין. אתה יכול לבצע שחייה ובנוסף לעשות תרגילי משקל גוף בשביל הכיף שלך כמו מתח, שכיבות שמיכה וכדומה.

לא צריך לעשות משהו שלא אוהבים כי אז או שלא עושים בכלל ואם עושים אז עושים גרוע.

כמו חומוס, חד"כ/הרמת משקולות עושים מאהבה או שלא עושים בכלל

אבל אני עושה את זה בשביל להראות טוב ולפתח שרירים
אז אם אתה מוכן לסבול את הכמה שעות בשבוע של אימון פלוס להקפיד על תזונה אז תסבול, לדעתי תכלס לא שווה את זה. פשוט לא ממש יודע מה אתה מצפה שיגידו לך פה

ענית לעצמך. אם זה ממש חשוב לך תתחיל לאכול כמו שצריך, תתאמן טוב, וזרוק את הפלאפון ולך לישון מוקדם.

אבל אני עושה את זה בשביל להראות טוב ולפתח שרירים איזה עוד ספורט יכול לעשות את זה? חשוב לציין שאני נהנה מהספורט עצמו לדוגמה אני אוהב לצפות בתחרויות ומאוד מתעניין בתחום אבל משהו במה שאני עושה פשוט לא טוב וזה מתסכל אותי
אז תפסיק לברוח מאתגרים. תבין שהקשיים זה מה שיביא אותך לתוצאות.
אולי תנסה תוכנית אחרת שכן תהנה ממנה.

מצב קלאסי שאתה צריך שמישהו יגרום לך לאהוב את זה, שוב אני אומר תמצא מאמן אישי טוב.
אתה יכול לנסות לשפר את החוויה ע"י אימון עם חברים אבל לא תמיד זה עושה את העבודה ולפעמים זה פוגע.

אני יכול להבין את היאוש מחוסר בתוצאות, אבל אין לך ממש זכות להתייאש לפני שנתת את המיטב שלך.
תישן טוב יותר, תאכל טוב יותר ותתאמן חכם יותר, ורק אם זה לא עוזר יש לך מה לחשוב על לעבור הלאה

הוא עלה 10 קילו, אמנם זה לא מהיר בטירוף בשנה וחצי אבל שינוי די משמעותי נראה לי.
10 קילו בלי לעלות במשקלי עבודה זו לא עליה יעילה במיוחד

בן 15
60 קילו
גובה 175
לא כולם אוהבים את זה, ועם השנים המוטיבציה כמעט לכולם יורדת. עדיין חשוב להתאמן.
נסה למצוא דרך בה יהיה לך יותר מוטיבציה, למשל - תגיע לאימון ספונטני ותעשה מה שבא לך באותו רגע.

10 קילו בלי לעלות במשקלי עבודה זו לא עליה יעילה במיוחד
טוב לא ממש קישרתי אולי בין כל המילים בפוסט, אולי הוא העלה במשך שנה 10 קילו ובחצי שנה האחרונה לא עלה במשקל ובמשקלי עבודה...

כל הכבוד, אפשר לסגור את האינטרנט.

אז בשביל מה לעשות משהו שאתה שונא? כמו שאמרו לך תנסה למצוא פעילות שתאהב
אם יש לו בעיות עם כמה שהוא ישן שיכריח את עצמו לישון יותר
אם יש לו בעיות עם כמה שהוא אוכל שיכריח את עצמו לאכול יותר
אין פה קסמים אם תהיה עם הפלאפון עד 2 בלילה לא תרדם
לגבי להתאמן יותר, ליפטינג זה תחביב שצריך לרכוש זה לא כיף בהתחלה אבל מתרגלים
פותח בשרשור: אף אחד לא נהנה להתאמן, נהנים מהתוצאות (מצב רוח, מסת שריר, משקלי עבודה)

אני חושב שהעצה הכי גרועה שיש לתת לילד בן 15 זה לא להתאמן.
אתה חייב להתאמן כאילו החיים שלך תלויים בזה.
אני מקווה שמישהו היה מרים אותי מהכסא בגיל הזה ללכת ולהתאמן כי רק שאתה מתחיל להתאמן באמת אתה מבין כמה החיים שלך משתנים מקצה לקצה.
הילד שלי יתחיל להתאמן מגיל 3 כי אני יודע שזה יביא לו ביטחון, ישפר לו את הדימוי העצמי, ילמד אותו מה זה אתגר אמיתי בלי חרטא והכי חשוב יבעט לו באגו
באמת שבסופו של יום הגיינז זה רק בונוס....

Back
למעלה תחתית