עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תבחר ספורט שאתה כן נהנה ממנו..בן 15
60 קילו
גובה 175
פשוט שונא להתאמן שום דבר לא הולך לי לא שינה לא תזונה אימונים חרא לא העלתי משקל בתרגילים מורכבים כבר חצי שנה אם לא יותר וזה משגע אותי אני מתאמן כבר שנה וחצי ועליתי רק 10 קילו אני כבר לא יודע מה לעשות
כל הכבוד, אפשר לסגור את האינטרנט.תישן יותר
תאכל יותר
תתאמן יותר
מה הבעיה?
אז בשביל מה לעשות משהו שאתה שונא? כמו שאמרו לך תנסה למצוא פעילות שתאהבפשוט שונא להתאמן
אז תבחר ספורט שאתה כן נהנה ממנו..
אם אתה באמת לא אוהב את זה אז אל תעשה את זה.
כל הכבוד, אפשר לסגור את האינטרנט.
אז בשביל מה לעשות משהו שאתה שונא? כמו שאמרו לך תנסה למצוא פעילות שתאהב
אם אתה לא אוהב להתאמן, פשוט מאוד אל תתאמן.
מי שמתאמן עושה את זה כי זה כיף לו
אז אם אתה מוכן לסבול את הכמה שעות בשבוע של אימון פלוס להקפיד על תזונה אז תסבול, לדעתי תכלס לא שווה את זה. פשוט לא ממש יודע מה אתה מצפה שיגידו לך פהאבל אני עושה את זה בשביל להראות טוב ולפתח שרירים
אז תפסיק לברוח מאתגרים. תבין שהקשיים זה מה שיביא אותך לתוצאות.אבל אני עושה את זה בשביל להראות טוב ולפתח שרירים איזה עוד ספורט יכול לעשות את זה? חשוב לציין שאני נהנה מהספורט עצמו לדוגמה אני אוהב לצפות בתחרויות ומאוד מתעניין בתחום אבל משהו במה שאני עושה פשוט לא טוב וזה מתסכל אותי
הוא עלה 10 קילו, אמנם זה לא מהיר בטירוף בשנה וחצי אבל שינוי די משמעותי נראה לי.אני יכול להבין את היאוש מחוסר בתוצאות
10 קילו בלי לעלות במשקלי עבודה זו לא עליה יעילה במיוחדהוא עלה 10 קילו, אמנם זה לא מהיר בטירוף בשנה וחצי אבל שינוי די משמעותי נראה לי.
לא כולם אוהבים את זה, ועם השנים המוטיבציה כמעט לכולם יורדת. עדיין חשוב להתאמן.בן 15
60 קילו
גובה 175
פשוט שונא להתאמן שום דבר לא הולך לי לא שינה לא תזונה אימונים חרא לא העלתי משקל בתרגילים מורכבים כבר חצי שנה אם לא יותר וזה משגע אותי אני מתאמן כבר שנה וחצי ועליתי רק 10 קילו אני כבר לא יודע מה לעשות
טוב לא ממש קישרתי אולי בין כל המילים בפוסט, אולי הוא העלה במשך שנה 10 קילו ובחצי שנה האחרונה לא עלה במשקל ובמשקלי עבודה...10 קילו בלי לעלות במשקלי עבודה זו לא עליה יעילה במיוחד
אם יש לו בעיות עם כמה שהוא ישן שיכריח את עצמו לישון יותרכל הכבוד, אפשר לסגור את האינטרנט.
אז בשביל מה לעשות משהו שאתה שונא? כמו שאמרו לך תנסה למצוא פעילות שתאהב