הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחייה ופאוורליפטינג

מר.חטוב

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
12
84
3
אהלן, רציתי לשאול מה תהיה התוצאה של שחייה 4 פעמים בשבוע לצד לדוגמה AB ארבע פעמים בשבוע עם פלוס קלורי קטן במסה כדי כמובן לגדול? כמובן להשלים את הקלוריות.
ומה התוצאה של אותו קונספט בחיטוב? (אני יותר מתכוון למסה אבל מעניין אותי מה קורה בחיטוב גם)
תודה חברים

התוצאה היא שיהיה לך קצת יותר קשה להתאושש ושתצטרך להשלים עוד קלוריות, או לחלופין בחיטוב שתהיה לך יותר גמישות עם הגרעון ותוצאה מהירה יותר.

• פותח/ת השרשור
התוצאה היא שיהיה לך קצת יותר קשה להתאושש ושתצטרך להשלים עוד קלוריות, או לחלופין בחיטוב שתהיה לך יותר גמישות עם הגרעון ותוצאה מהירה יותר.
אבל אין יתרונות בזה? שיפור סיבולת לב ריאה, מראה יותר נחמד או לא יודע ?

אבל אין יתרונות בזה? שיפור סיבולת לב ריאה, מראה יותר נחמד או לא יודע ?
היתרונות הן שתשתפר בשחיה ובחיטוב תשרוף עוד קלוריות.
הקטע של השיפור סיבולת לב ריאה נראה לי טריוויאלי מידי בשביל שאצטרך לציין אותו (תאמת שגם את ההשתפרות בשחיה).

לא רואה שום סיבה שזה ישפר לך את המראה, הגוף המפורסם של שחיינים נבנה בחדר כושר.
אם אתה רוצה לשחות תשחה ותעשה מה שצריך בשביל להשלים קלוריות להתאוששות.

אהלן, רציתי לשאול מה תהיה התוצאה של שחייה 4 פעמים בשבוע לצד לדוגמה AB ארבע פעמים בשבוע עם פלוס קלורי קטן במסה כדי כמובן לגדול? כמובן להשלים את הקלוריות.
ומה התוצאה של אותו קונספט בחיטוב? (אני יותר מתכוון למסה אבל מעניין אותי מה קורה בחיטוב גם)
תודה חברים
מה המטרות שלך?
שילוב של שניהם לא אופטימלי בשביל להתחזק. אם המטרה שלך היא להשתפר בשחייה זה משהו אחר. אבל אם המטרה היא להתחזק - רחוק מאוד מאופטימלי.

מה המטרות שלך?
שילוב של שניהם לא אופטימלי בשביל להתחזק. אם המטרה שלך היא להשתפר בשחייה זה משהו אחר. אבל אם המטרה היא להתחזק - רחוק מאוד מאופטימלי.
מאחר והוא העלה את זה אני חייב לשאול מה הקשר בין תוכנית AB לPL? כי לרוב אין... (בהתייחס לAB ממוצעת ואלמונית)
ומה המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
מה המטרות שלך?
מאחר והוא העלה את זה אני חייב לשאול מה הקשר בין תוכנית AB לPL? כי לרוב אין... (בהתייחס לAB ממוצעת ואלמונית)
ומה המטרה שלך?
לשפר סיבולת לב ריאה לצד אימוני כוח וכמובן לפתח גוף

לשפר סיבולת לב ריאה לצד אימוני כוח וכמובן לפתח גוף
אז אתה לא מתכנן להיות PL, אם אתה אוהב שחיה יותר מאשר ריצה אז תשחה, להתחזק זה טוב וחשוב, אבל זה לא צריך להיות לך למטרה אל אמצעי.

מניסיון קשה לשלב שני סוגי ספורט שונים ולהשקיע בשניהם בו זמנית. איזה מהם הוא הספורט היותר חשוב לך?

לא הכל שחור ולבן פשוט קח בחשבון שההתקדמות בשני התחומים תהיה איטית (בהתאם לרמה שלך בכל אחד מהם)
ובנוסף זה ידרוש ממך יותר משאבים להתאוששות מאם היית עושה רק אחד מהם.

מניסיון קשה לשלב שני סוגי ספורט שונים ולהשקיע בשניהם בו זמנית. איזה מהם הוא הספורט היותר חשוב לך?
איזה שטויות, אם הוא עושה את זה בשביל הכיף והבריאות ולא מתכנן להתחרות באף אחד מהם אין שום סיבה שיתפשר על אחד וגם אם יש ספורט שהוא יתחרה בו עדיין אפשר למצוא דרך לשלב.

איזה שטויות, אם הוא עושה את זה בשביל הכיף והבריאות ולא מתכנן להתחרות באף אחד מהם אין שום סיבה שיתפשר על אחד וגם אם יש ספורט שהוא יתחרה בו עדיין אפשר למצוא דרך לשלב.
אם הוא לא מתחרה בשניהם זה שונה.

• פותח/ת השרשור
אם הוא לא מתחרה בשניהם זה שונה.
לא הכל שחור ולבן פשוט קח בחשבון שההתקדמות בשני התחומים תהיה איטית (בהתאם לרמה שלך בכל אחד מהם)
ובנוסף זה ידרוש ממך יותר משאבים להתאוששות מאם היית עושה רק אחד מהם.
אני בסך הכל רוצה להשתפר בשחייה ולהיכנס לכושר אירובי טוב ובנוסף גם להעלות במסת שריר יעני לעשות AB בחדכ עם מורכבים

אני בסך הכל רוצה להשתפר בשחייה ולהיכנס לכושר אירובי טוב ובנוסף גם להעלות במסת שריר יעני לעשות AB בחדכ עם מורכבים
מה רמת השחייה שלך היום או בעבר, לצורך הדוגמא בכמה זמן אתה שוחה 200 מטר חתירה?

• פותח/ת השרשור
מה רמת השחייה שלך היום או בעבר, לצורך הדוגמא בכמה זמן אתה שוחה 200 מטר חתירה?
זהו שמה שאני לא חושב שאני מחזיר 200 מטר במכה, אני לא בכושר אירובי ובכללי ובגלל זה אני רוצה לפתח את מערכת הנשימה וריאות עם שחייה

הייתי מתחיל עם אימון אירובי אחד בשבוע, מהר מאוד עולה לשניים אחרי שתראה איפה זה הכי מסתדר לך, ואולי בהמשך מוסיף עוד. לא הייתי מתחיל ב4 אימוני אירובי כמו שכתבת. מה גם ששחייה מאוד מקשה על פלג גוף עליון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית