הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חימום של הנבחרת הפולנית בהרמת משקולות 1970

אין פה כמעט מידע על תוכניות של הרמת משקולות וגם לא בפורטל, בטח לא איך זה היה ב1970, ואיך הם מתאמנים. אם למישהו יש קישורים לתוכניות איכותיות וכיצד הן בנויות וכיצד הם היו מתאמנים ב1970 זה יהיה מעולה, אני אישית אשמח מאוד לקרוא וללמוד יותר על הנושא וחבל שאין כמעט מידע עליו פה,

פעם, כשגברים עשו סלטות, פליאומטריקס, תרגילי מ.ג, תרגילים מעולם ההתעמלות ותנועות מתפרצות ועשו את זה עם חולצה ולא קראו לזה "קרוספיט" אלא "חימום"
באיזשהו שלב הם הורידו את החולצה (דקה 8 בערך), עכשיו אפשר לקרוא לזה קרוספיט?

אני לא ממש מצליח להבין את ההיגיון מאחורי החימום הזה...

אני מניח שקצת לחמם את הגוף, קפיצות (כח מתפרץ), כל מיני תרגילי משקל גוף ומתיחות... דרך להזרים את הדם ולתת לגוף להזיע קצת. אחלה חימום לפני עבודת כח מתפרץ כמו הרמת משקולות, בזבוז מינימלי של כוח.

בעזהי"ת

באיזשהו שלב הם הורידו את החולצה (דקה 8 בערך), עכשיו אפשר לקרוא לזה קרוספיט?

זו פולין תחת המגף הסובייטי. הם לא הורידו את החולצות אלא נתנו אותן במשכון בשביל וודקה.

בעזהי"ת

אני מוכן למשכן כמה חולצות בשביל וודקה

מעשה בשני שותפים שקנו חבית קטנה של וודקה, והחליטו למכור אותה ביריד. הקימו להם אוהל, ישנו בו בלילה, והתכוננו השכם עם שחר לפתוח דוכן להרוות את צמאונו של הקהל הרחב. הם גם עשו הסכם ברור, שכל כוסית וודקה עולה חצי רובל, ואפילו אם אחד מהשותפים מעוניין להרביץ איזה כוסית - הוא לא יכול על חשבון הבית, אלא יתכבד גם הוא לשים חצי רובל בקופה.

בבוקר, לפני הפתיחה, פונה אחד לשני ואומר שבשביל מזל כדאי לשתות כוסית קודם כל, והנה כפי ההסכם: קח חצי רובל.
השני לוקח את הכסף, ואז מסכים אף הוא לרעיון, ומחזיר את החצי רובל לראשון.

חוזר הראשון ואומר שכוסית וודקה אחת בבטן זה לא יפה ומכובד, אז הנה אני לוקח עוד כוסית, והנה החצי רובל.
לקח השני את הכסף, ואחרי דקה החליט גם הוא שנכון ויפה, הוריד כוסית ושילם גם הוא את הסכום הקבוע מראש.

עוד שתי דקות חולפות, והראשון מסביר ששתי כוסות וודקה בבטן זה לא בריא, ואפילו עושה חלודה.
והשני.
והראשון.
והשני.

בסוף היום, כשהחבית הייתה כבר ריקה לחלוטין ושניהם שכבו שיכורים סופית בפינה של האוהל, נשמעו החבר'ה האלה אומרים אחד לשני: איזה וודקה טובה זו הייתה! ועוד עלתה לכל אחד רק חצי רובל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית