הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט HB

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
הטכניקה שוב נפגמה, הסרטון בסט השני והוא קצת פחות טוב בטכניקה מבד"כ , בסט השלישי הטכניקה הייתה עוד יותר גרועה.
אני מתחיל לנטות קדימה בגלל שהמשקל כבד עליי, להישאר על אותו משקל עד שהטכניקה תשתפר? מה אפשר לשפר בטכניקה?
תודה רבה לעוזרים..

תעבירו ל- 23 שניות ..

1. למה אתה מוציא הפוך?
2.אל תסתכל למעלה , תסתכל בקו ישר ותשאף שהפטמות יצביעו ישר
3.תוריד מרפקים ושמור אותם במקום (שלא יסתובבו כשאתה יורד)
4.תשתמש יותר בהיפ דרייב (youtube it)
5. לפני ההוצאה תכווץ יותר שכמות ותוציא חזה ואז תניח על זה את המוט
6.תוציא את המוט שהרגליים שלך מקבילות

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. למה אתה מוציא הפוך?
2.אל תסתכל למעלה , תסתכל בקו ישר ותשאף שהפטמות יצביעו ישר
3.תוריד מרפקים ושמור אותם במקום (שלא יסתובבו כשאתה יורד)
4.תשתמש יותר בהיפ דרייב (youtube it)
5. לפני ההוצאה תכווץ יותר שכמות ותוציא חזה ואז תניח על זה את המוט
6.תוציא את המוט שהרגליים שלך מקבילות

בהצלחה

תודה רבה על התשובה
1. צודק, הרגל דפוק
2. ניסיתי לעבוד על זה וזה יוצא לי מהראש ,אשתדל, בקשר לפטמות זה כנראה ידרוש ממני לסובב יותר את הכתף נכון? קשה לי להישאר במצב כזה, לא הכי גמיש בכתפיים
3. אני משתדל לשמור על זה, אני לא חושב שבסרטון זה קרה לי
4. אוקי תודה
5. אני משתדל לעשות זה, זה לא נראה לך מספיק טוב לפי הסרטון?
6. משתדל לעשות את זה, אני לא חושב שזה קרה לי בסרטון

תודה רבה על התשובה
1. צודק, הרגל דפוק
2. ניסיתי לעבוד על זה וזה יוצא לי מהראש ,אשתדל, בקשר לפטמות זה כנראה ידרוש ממני לסובב יותר את הכתף נכון? קשה לי להישאר במצב כזה, לא הכי גמיש בכתפיים
3. אני משתדל לשמור על זה, אני לא חושב שבסרטון זה קרה לי
4. אוקי תודה
5. אני משתדל לעשות זה, זה לא נראה לך מספיק טוב לפי הסרטון?
6. משתדל לעשות את זה, אני לא חושב שזה קרה לי בסרטון

2.אז תעבוד על גמישות?
3. תסתכל טוב בירידה
5. זה נראה כאילו אתה לא מכווץ אולי בגלל הזווית לא יודע, מצד שני לא צריך להגזים ולכווץ כמו בבנצ'
6. אם תסתכל תראה שהוצאת כשרגל אחת קדימה ואחת אחורה (כמו שעושים לאנג'ים) וזה לא תקין

• פותח/ת השרשור
2.אז תעבוד על גמישות?
3. תסתכל טוב בירידה
5. זה נראה כאילו אתה לא מכווץ אולי בגלל הזווית לא יודע, מצד שני לא צריך להגזים ולכווץ כמו בבנצ'
6. אם תסתכל תראה שהוצאת כשרגל אחת קדימה ואחת אחורה (כמו שעושים לאנג'ים) וזה לא תקין

3. הבנתי עכשיו מה אתה אומר, וזה לא קרה לי בעבר, המשקל שכבד לי כנראה גורם לזה
5. אני משתדל לכווץ ולהניח על השכמות
6. עכשיו הבנתי את הכוונה, מה רע לצאת ככה?

3. הבנתי עכשיו מה אתה אומר, וזה לא קרה לי בעבר, המשקל שכבד לי כנראה גורם לזה
5. אני משתדל לכווץ ולהניח על השכמות
6. עכשיו הבנתי את הכוונה, מה רע לצאת ככה?
הרגל רע שיגרום לך לצרות בהמשך

הטכניקה שוב נפגמה, הסרטון בסט השני והוא קצת פחות טוב בטכניקה מבד"כ , בסט השלישי הטכניקה הייתה עוד יותר גרועה.
אני מתחיל לנטות קדימה בגלל שהמשקל כבד עליי, להישאר על אותו משקל עד שהטכניקה תשתפר? מה אפשר לשפר בטכניקה?
תודה רבה לעוזרים..

תעבירו ל- 23 שניות ..

זה לא רע כמו שאתה חושב שזה, במשקלים כבדים (באופן יחסי) יש הרבה אנשים שקשה להם לעשות היי באר עם נעליים שטויות, לרוב צריכים הגבהה לעקב. בכל מקרה למה לא לעשות LB ?

• פותח/ת השרשור
זה לא רע כמו שאתה חושב שזה, במשקלים כבדים (באופן יחסי) יש הרבה אנשים שקשה להם לעשות היי באר עם נעליים שטויות, לרוב צריכים הגבהה לעקב. בכל מקרה למה לא לעשות LB ?

רק מעצלנות של ללמוד את הטכניקה ולרדת שוב במשקל כדי לבצע כמו שצריך...

אין פה איזה משהו קריטי שפוגע בטכניקה, אני מסכים לחלוטין עם שחר שכדאי לך להשתמש בנעליים יציבות ומוגבהות, אני חושב שזה כרגע הדבר היחיד שיעשה הבדל משמעותי בטכניקה שלך
ו-LB הוא יותר פשוט מבחינה טכנית, ואתה לא חייב לאפס את המשקלים, אתה יכול לחזור למשקלי העבודה שלך תוך שבוע-שבועיים

• פותח/ת השרשור
צטט הודעה
אין פה איזה משהו קריטי שפוגע בטכניקה, אני מסכים לחלוטין עם שחר שכדאי לך להשתמש בנעליים יציבות ומוגבהות, אני חושב שזה כרגע הדבר היחיד שיעשה הבדל משמעותי בטכניקה שלך
ו-LB הוא יותר פשוט מבחינה טכנית, ואתה לא חייב לאפס את המשקלים, אתה יכול לחזור למשקלי העבודה שלך תוך שבוע-שבועיים

תודה, עשית חשק לעבור אז נראה לי שכבר אעבור..מבחינת התפתחות הקוואדס אין כל כך הבדל אני משער? והאם יש יותר עומס על גב תחתון ב LB בגלל הזווית? (כי לפי מה שהבנתי הוא יותר דומה לדנועה של הדלליפט ומן הסתם שבזווית כזאת גב תחתון יעבוד חזק יותר?)

צטט הודעה

תודה, עשית חשק לעבור אז נראה לי שכבר אעבור..מבחינת התפתחות הקוואדס אין כל כך הבדל אני משער? והאם יש יותר עומס על גב תחתון ב LB בגלל הזווית? (כי לפי מה שהבנתי הוא יותר דומה לדנועה של הדלליפט ומן הסתם שבזווית כזאת גב תחתון יעבוד חזק יותר?)
העבודה על הקוואדס לא תשתנה משמעותית אבל כן תהיה טיפה פחות, והעבודה הזאת תעבור לגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית