הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות לגבי הכנסה קלורית

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
1. האם בימים של אימוני כוח/אירובי, אתם מוסיפים קלוריות לאותו היום בהתאם?
2. אם אני במסה ואני מכניס כל יום 300 קלוריות מעל התחזוקה שלי. והיום לדוגמה הכנסתי רק 100 מעל התחזוקה, אני "יכול" להכניס מחר 500 קלוריות כדי "לפצות" על זה? (כאילו להסתכל על כל ההכנסה בצורה שבועית ולא יומית, שבשבוע אני אכניס 2100 (300*7) ולא בדיוק 300 בכל יום)
3. לגבי פחמימות, האם יש כיום איזשהו הוכחה מדעית או כל דבר שכזה שבאמת מעיד שאכילת פחמימות מורכבות "עדיפה" על אכילת פחמימות פשוטות? קראתי את המאמרים שבפורטל אבל זה פשוט לא הספיק לי. האם באמת יש טעם לאכול בטטות כשאני יכול לאכול 2 משולשי פיצה באותן הקלוריות?

4.שאלה לא כלכך קשורה, האם הייתם ממליצים לשלב חלבה בתפריט? אם כן איזו, וכנ"ל לגבי חמאת בוטנים 😃

1. כן.
2. אתה יכול, אני לא יודע אבל כמה זה יהיה קריטי
3. העדיפות שלהן בעיקר נובעת מהערכים הנוספים שאתה מקבל ממקורות של פחמימה מורכבת, כמו סיבים, ויטמינים ומינרלים, ומהנטיה שלהן לשמור על תיאבון בריא, כי הן לא מתערכלות מהר וגורמות לנפילת סוכר. מבחינת הבריאות הכללית ההוכחות עדיין לא מוחלטות, אבל הנטיה מראה שסוכרים הם בעייתיים מבחינה בריאותית, ולכן עדיף מקור של פחמימה מורכבת.
4. אין שום מניעה, פשוט עדיף כאלה ללא סוכר מוסף וללא חומרים מוספים, כמו שמן דקלים

• פותח/ת השרשור
1. כן.
2. אתה יכול, אני לא יודע אבל כמה זה יהיה קריטי
3. העדיפות שלהן בעיקר נובעת מהערכים הנוספים שאתה מקבל ממקורות של פחמימה מורכבת, כמו סיבים, ויטמינים ומינרלים, ומהנטיה שלהן לשמור על תיאבון בריא, כי הן לא מתערכלות מהר וגורמות לנפילת סוכר. מבחינת הבריאות הכללית ההוכחות עדיין לא מוחלטות, אבל הנטיה מראה שסוכרים הם בעייתיים מבחינה בריאותית, ולכן עדיף מקור של פחמימה מורכבת.
4. אין שום מניעה, פשוט עדיף כאלה ללא סוכר מוסף וללא חומרים מוספים, כמו שמן דקלים

הבנתי תודה רבה, אשמח להוסיף ולשאול האם טחינה נחשבת למקור שומן "טוב" והאם היית ממליץ לשלב פירות בתפריט (אשמח לכמות מומלצת ממוצעת) 😃

הבנתי תודה רבה, אשמח להוסיף ולשאול האם טחינה נחשבת למקור שומן "טוב" והאם היית ממליץ לשלב פירות בתפריט (אשמח לכמות מומלצת ממוצעת) 😃
טחינה זה מקור שומן טוב
ואפשר לשלב פירות, רק לא להגזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית