הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Ralexy
  • פורסם בתאריך

Ralexy

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
ברכות
התחלתי את החיטוב במשקל של 130 קילו על אין לי מושג כמה אחוזי שומן יש תמונה כשאני בסביבות ה120+ אני אשמח לשמוע כמה יש שם בערך, ותמונה עכשיוית. כמה בערך אחוז שומן אני במצב הנתון הצפי שלי לרדת ל78 ו12 אחוז ולהתחיל מאסה.

קבצים מצורפים

• 20161110_182336.jpg
    20161110_182336.jpg
    KB 58 · צפיות: 167
  • 20170612_091857.jpg
    20170612_091857.jpg
    KB 66 · צפיות: 165
שינוי מעולה. כמה אתה שוקל בתמונה השניה?
אחוזי השומן לא נמוכים משהו בסביבות 20 אבל אני לא בטוח שכדאי להמשיך לחטב אלא להתחיל לשלב אימוני כוח.
איך אתה מתאמן עכשיו?

אחלה מהפך כל הכבוד. אתה באיזור ה18-20 לדעתי. אם אתה מרגיש נוח עם הגוף שלך כרגע ומסכים לעצמך להשמין קצת ואז עוד חיטוב אז אפשר מסה עם פלוס של 200-300

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ממש כיף לשמוע פירגונים אני כרגע עומד על משקל של 98 ואני לא מרגיש עדיין בנוח אני עובד בתוכנית Fbw 3 פעמים לפני זה הייתי עם ab וזה לא היה סיפור אהבה מוצלח ובנוסף אני משלב או אימוני hiit יומיים ועוד יום אחד ריצה קלה.

תודה רבה ממש כיף לשמוע פירגונים אני כרגע עומד על משקל של 98 ואני לא מרגיש עדיין בנוח אני עובד בתוכנית Fbw 3 פעמים לפני זה הייתי עם ab וזה לא היה סיפור אהבה מוצלח ובנוסף אני משלב או אימוני hiit יומיים ועוד יום אחד ריצה קלה.
אוקיי, אז אם אתה רואה שהחיטוב לא נהיה קשה מדיי ויש ירידה טובה ואתה לא בסטרס כל הזמן תמשיך עם החיטוב..

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז אם אתה רואה שהחיטוב לא נהיה קשה מדיי ויש ירידה טובה ואתה לא בסטרס כל הזמן תמשיך עם החיטוב..
תודה.כן... היה תקופה שנתקעתי וזה תיסכל רצח ואז חזרתי לרדת ובגדול והירידה ממשיכה תפו תפו בעזרת השם עוד מעט נסיים את הכאב ראש אזה ונתחיל מסה!!!

תודה.כן... היה תקופה שנתקעתי וזה תיסכל רצח ואז חזרתי לרדת ובגדול והירידה ממשיכה תפו תפו בעזרת השם עוד מעט נסיים את הכאב ראש אזה ונתחיל מסה!!!
אל תתרגש יותר מדיי מהמסה שלא תעבור למסה תאכל כמו חזיר ותחזור לנקודת ההתחלה... בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
אל תתרגש יותר מדיי מהמסה שלא תעבור למסה תאכל כמו חזיר ותחזור לנקודת ההתחלה... בהצלחה אחי
לא ... אני אנסה כמה שיותר "נקייה" יש לי חבר שהיה בערך במצב שלי ןהיום יש לו גוף יפייפיה והוא העלה מסה "נקייה" ואני אנסה בדרך שלו לא משנה כמה זמן זה יקח לו זה לקח 7 חודש אני אופטימי

לא ... אני אנסה כמה שיותר "נקייה" יש לי חבר שהיה בערך במצב שלי ןהיום יש לו גוף יפייפיה והוא העלה מסה "נקייה" ואני אנסה בדרך שלו לא משנה כמה זמן זה יקח לו זה לקח 7 חודש אני אופטימי
מעולה. רק שתדע נקייה זה הפלוס הקלורי, לא אוכל נקי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית