ייעוץ תקוע במשקל

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
3
84
3
אז ככה אני עושה SS כבר 3 חודשים ובנתיים מאוד מרוצה מההתקדמות שלי הבעיה שהאובר הד פרס והבנץ פרס תקועים לי ורציתי לדעת איך לעשות ריסט בצורה נכונה כדי שאוכל להתקדם במשקלי עבודה איתם
כרגע המשקלים הם
1X5 125 דדליפט
3X5 110 סקוואט
60 3X5 בנץ פרס
55 3X5 אובר הד פרס
55 3X5 פאוור קלין(תכלס התחלתי להוסיף רק עכשיו משקלים לפאוורקלין כי למדתי את הטכניקה שלו)

איך צריך להיראות ריסט בבנץ ובאובר הד פרס כשאלו המשקלי עבודה כדי שאוכל לעקוף את המשקלים האלו בעוד חודש חודשיים?

עריכה:נזכרתי שגם במקבילים עם משקל יש לי בעיה שאני פשוט לא מצליח להוסיף משקל אני יכול לעשות כרגע עם 20 קילו 5 חזרות אבל שם זה נגמר לא משנה כמה אני מנסה להעלות משקל או חזרות אני תקוע.

חחחח הבאנץ שלי הוא בערך 50 קילו מעל שלך ופרס בערך אותו דבר
110 קג ל 3x5 ?

אתה מבין את הבעייתיות שבמקום לעזור למישהו, אתה נותן את עצמך כדוגמא אישית שלא תורמת בשום דבר?

אלוהים אי אפשר להגיב משהו קטן עם הומור בפורום הזה
איפה ההומור בתגובה שהעלית?

110 קג ל 3x5 ?

אתה מבין את הבעייתיות שבמקום לעזור למישהו, אתה נותן את עצמך כדוגמא אישית שלא תורמת בשום דבר?

איפה ההומור בתגובה שהעלית?
לא ואם היית ממשיך לקרוא בהודעות היית רואה שרשמתי שלא ל3 חמישיות , ומה הקטע של להידבק למשהו קטן שבן אדם אמר? שחררו אותי אין הומור וכלום

לא ואם היית ממשיך לקרוא בהודעות היית רואה שרשמתי שלא ל3 חמישיות , ומה הקטע של להידבק למשהו קטן שבן אדם אמר? שחררו אותי אין הומור וכלום
הקטע הוא שאתה צועק "תנו לי חוב לראק!!!" והוא בודק איזה חוב לתת לך.

מסורת עתיקה.
תכתוב לכמה כן יש לך את המשקל.
זה לא אישי, רק חוב שצריך למלא עבור הראק הרעב.
כשמישהו כותב שיש לו X משקל מבלי שנשאל, הוא צריך להוכיח שהוא לא סתם מבלבל את השכל כאן.

@Emil
אני רואה שאתה מנסה להתעלם, אבל זה לא עובד ככה.
אם סתם כתבת, ואין לך באמת את המשקל הזה, אז תכתוב שאין לך אותו באמת ונוותר לך על החוב לראק.
אבל אם לא תענה, זה יתעדכן ל 110 ק"ג ל 5 חזרות.

@Emil
אני רואה שאתה מנסה להתעלם, אבל זה לא עובד ככה.
אם סתם כתבת, ואין לך באמת את המשקל הזה, אז תכתוב שאין לך אותו באמת ונוותר לך על החוב לראק.
אבל אם לא תענה, זה יתעדכן ל 110 ק"ג ל 5 חזרות.
אמרתי לך שאין לי 110 ל3 חמישיות ורשמתע את זה לפני עוד כל החארטה הזאת יש לי לחזרה , לא מבין למה אתם חושבים שניסיתי להתלהב או משהו בכלל ירדתי על עצמי שהפרס שלי נמוך

לא מבין מה נפלתם על הבנאדם הוא רצה להדגיש כמה חריג היחס בין הפרס והבנצ' של הפותח האשכול, אפילו המספר שהוא זרק היה שרירותי "בערך 50 קילו" כי זו לא הייתה הנקודה המרכזית אלא העבודה שיש להם אותו פרס למרות הפער במשקל הבנצ'.

ומצחיק שדווקא המנהלים מחרבים פה אשכול על הקישקוש הזה, תרגיעו את הטיטס שלכם

חחחח הבאנץ שלי הוא בערך 50 קילו מעל שלך ופרס בערך אותו דבר
גם שלי חח ואין לי שום בעיה של תכניקה
גם שלי חח ואין לי שום בעיה של תכניקה
דרך אגב סליחה שאני לא פותח אשכול בשביל זה אבל זה בעיתי שיש לי הפרש גדול בין הבנץ לפרס וזאת בטוח לא בעיה של תכניקה

@haim15959
בנץ' גבוה ופרס נמוך יותר זה הרבה יותר הגיוני.
1. לחיצת חזה זה תרגיל הרבה יותר פופולרי ולכן מתאמנים עליו יותר
2. טכניקה לא מספיק טובה בפרס מונעת התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית