עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעולה, תודה. אפשר הרחבה על שבוע הדילואוד?יש לי נסיון די רב עם התכנית. העצה הכי חכמה שיש לי - תרים יחסית קל. אני התחלתי כמו שצריך בלי רייג הכל טוב וזה עבד מעולה, שברתי שיאים בקצב מסחרר, והייתי רעב ולא הסתפקתי במועט. והשיאים הפסיקו להגיע.
מעבר לזה- תתכנן דילואד שבוע, חובה לחלוטין.
מעבר לזה- הייתי ממליץ עליה בתור תכנית זמנית, קשה לי להאמין שניתן לדבוק בה כל השנה בצורה אפקטיבית.
אצלי ההתקדמות טסה ב3 חודשיפ ראשונים ומשם בערך נעצרה.
אוקיי אז אתחיל בלי פרונט. מה דעתך על הפרס אבל ?מסכים עם החבר'ה מעליי שהיית מתחיל קודם כל בתקופה הסתגלות אפילו די ארוכה כדי להתרגל לתדירות הגבוהה, הדבר השני זה להיצמד לעקרונות של השיטה ולעבוד בלי רייג' ובלי אגו ולקחת דילואד לעיתים קרובות יותר מאשר היית לוקח בתוכנית אחרת.
ולשאלתך - אני לא רואה סיבה להכניס פרונט סקוואט על בסיס קבוע בצורה כזאת (היחס בין הבאק סקוואט לפרונט במה שכתבת הוא 3:2, פרונט הוא בסהכ עזר למרות הכל), התוכנית מתאימה למתאמנים מנוסים שיודעים "להקשיב" לגוף שלהם בתכנון המקורי במקומך הייתי מתכנן סקוואט רגיל בכל האימונים ואת הפרונט מבצע כאשר יש יום שאתה מרגיש שצריך אימון פחות כבד.
בהצלחה
מעולה, תודה. אפשר הרחבה על שבוע הדילואוד?
אוקיי אז אתחיל בלי פרונט. מה דעתך על הפרס אבל ?
בהתחלה או לאחר כמה שבועות ? ואם כן אחרי כמה שבועות
@itayzl פאוורליפטינג הוא לא המטרה
יש לי קצת זמן עד שאימוני הפוטבול יגיעו ולהכנס לראק כל יום יכול לשפר את הסקוואט לבינתיים+לשחרר הורמונים קצת+אולי להפוך אותי ללא ילדהיש לי שאלה,
התוכנית הזאת נועדה כדי לקדם הרמות אולימפיות, היו עושים אותה מתאמנים מאוד מתקדמים.
מתי הבינו שהעקרונות שלה מתאימים גם לקדם תרגילים כמו סקוואט ודדליפט?
עקרונית אלו תרגילי עזר מבחינת התוכנית עצמה.
אני לא הייתי עושה אותה אלא אם כן המספרים שלי היו באמת גבוהים ואחרי כמה שנים טובות של אימונים ותקיעה בתוכניות אחרות.
לא רואה שום סיבה, במיוחד למטרה ׳אתלטית׳
תודה רבה, שאלה אחרונה, אני מקורר חזק עם גרון כואב וכאבי ראש האם ללכת היום להתחיל בולגרית? גם ככה אתחיל במשקלים נמוכים אבל אני באמת מרגיש נוראאז יחס של 3:2 לטובת הבנצ' זה מצויין לדעתי! לך על זה, ועדיין אל תשכח להפעיל שיקול דעת עם המשקלים שאתה בוחר בכל יום. בהצלחה
יש לי קצת זמן עד שאימוני הפוטבול יגיעו ולהכנס לראק כל יום יכול לשפר את הסקוואט לבינתיים+לשחרר הורמונים קצת+אולי להפוך אותי ללא ילדה
על אתלטיות נעבוד בפרי-סיזן יש לי 3 חודשים.
תודה רבה, שאלה אחרונה, אני מקורר חזק עם גרון כואב וכאבי ראש האם ללכת היום להתחיל בולגרית? גם ככה אתחיל במשקלים נמוכים אבל אני באמת מרגיש נורא
כרגע באוף סיזן אני מתמקד בכח זה לא שונה מכל תכנית כח אחרת בסך הכלאם אני לא טועה את teenager , מה אתה דואג לשחרור הורמונים.
בכל מקרה אני לא חושב שזה יתרום לך למשחק פוטבול בשלב הזה שלך המתאמן או כאתלט.
זאת דעתי בתור מאמן
למה שהמשקל ישפיע על הכאבים במרפק?אם לא תשמור על משקלים נמוכים או בינוניים במתכונת של מה שרשמת תתכונן לכאבי מרפק תוך 3 שבועות שיחריפו לדלקת אם לא תיקח שבוע קל.
אסכם שהתוכנית הזו "קלה" על השרירים בגלל הנפח הנמוך אבל "כבדה" למפרקים עקב התדירות של העצימויות
אני מניח שהוא התכוון מפרקים ולא מרפקים (למרות שמרפק זה מפרק)למה שהמשקל ישפיע על הכאבים במרפק?
כן יותר הגיוני בגלל התדירות, אני מניח שהמשקל לא משפיע פה.אני די בטוח שהנחש התכוון למרפק.
מאוד נפוץ לקבל כאבי מרפק במיוחד בהתחלה עקב התדירות הגבוהה של לואו בר.