הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחובבי האגרוף שבינינו

סתם עדכון לכל מעריצי קונור, הוא קיבל נוקאאוט בספארינג אימון:Sync-0h5y1d7:😆

עזבו את זה שהקרב לא מעניין בשיט, קנלו מול GGG זה זה הקרב השנה של השנה לא החרא הזה.

אבל המסיבות עיתונאים פשוט גדולה..
קונור מוכיח את עצמו כשואו מן פנומן, גאון, מאוד מאוד כריזמטי. הטראש טולקר הכי גדול בהיסטוריה אם אתם שואלים אותי.
זה פשוט כיף בלתי רגיל לראות אותו.

אומנם לא ראיתי אותו מתאגרף אבל מסרטונים שלו שיצא לי לראות לטעמי מוחמד עלי היה טראש טוקר יותר גדול ממקרגור.

אגב יש בכלל תאריך לקרב ביניהם ?

פלויד - 49-0,
מגרגור - 21-3
קונור מגרגור לא הצליח להיות בלתי מנוצח בספורט שלו, אז בספורט של פלוייד? חחחחח

פלויד - 49-0,
מגרגור - 21-3
קונור מגרגור לא הצליח להיות בלתי מנוצח בספורט שלו, אז בספורט של פלוייד? חחחחח

צודק, אבל יש פה עניין של גילאים ופיק של קריירה מול חזרה מפרישה...
כמובן שבשיא של פלויד מקגרגור לא היה נוגע בו אפילו.

צודק, אבל יש פה עניין של גילאים ופיק של קריירה מול חזרה מפרישה...
כמובן שבשיא של פלויד מקגרגור לא היה נוגע בו אפילו.
גם הקרב מול PAC היה אחרי הפרישה,ועדיין הוא הצליח להתחמק ממנו 12 סיבובים,ובינינו מגרגור לא מתקרב ברמת האיגרוף או המהירות של PAC.
בוא נגיד שאם מגרגור יצליח להנחית על פלויד מכה ישירה לצלעות או ללסת אז יש לו סיכוי טוב לנצח, אבל הסיכוי של זה לקרות כל כך קלוש,שזה ברמה של מכירת הקרב.
בקיצור מגרגור יכול לנצח רק ברמה של KO לפני הסיבוב ה5-6, אחרי זה הסיכוי שלו לנצח אפסי.

גם הקרב מול PAC היה אחרי הפרישה,ועדיין הוא הצליח להתחמק ממנו 12 סיבובים,ובינינו מגרגור לא מתקרב ברמת האיגרוף או המהירות של PAC.
בוא נגיד שאם מגרגור יצליח להנחית על פלויד מכה ישירה לצלעות או ללסת אז יש לו סיכוי טוב לנצח, אבל הסיכוי של זה לקרות כל כך קלוש,שזה ברמה של מכירת הקרב.
בקיצור מגרגור יכול לנצח רק ברמה של KO לפני הסיבוב ה5-6, אחרי זה הסיכוי שלו לנצח אפסי.

לך תדע מה רמת הכושר של פלוייד תהיה אחרי 5-6 סיבובים,אין לדעת. אני מסכים איתך בתחזית אבל באמת שאי אפשר לדעת חוץ מזה שלמקגרגור יש נוק אאוט פוואר יותר חזק מכל לוחם שפלויד יתמודד מולו והוא גם לדעת הלוחם הכי אתלט שעמד מול פלוייד.
יהיה נחמד אם תהיה פה הפתעה.

לך תדע מה רמת הכושר של פלוייד תהיה אחרי 5-6 סיבובים,אין לדעת. אני מסכים איתך בתחזית אבל באמת שאי אפשר לדעת חוץ מזה שלמקגרגור יש נוק אאוט פוואר יותר חזק מכל לוחם שפלויד יתמודד מולו והוא גם לדעת הלוחם הכי אתלט שעמד מול פלוייד.
יהיה נחמד אם תהיה פה הפתעה.
מסכים שיש סיכוי להפתעה, אבל פלויד ידוע בתור לוחם שלא עושה טעויות,אני בספק אם הוא לא מוכן ל"הפתעות".

מצטער על ההקפצה,

מישהו יודע אם אחד הערוצים הישראלים ישדר את הקרב?

לפי מה שאני מבין פלויד הוא פייבוריט ברור בקרב הזה.
וזה שהוא בן 40 יותר יתרון מאשר חסרון.
הוא בעל ניסיון הרבה יותר גדול ועל כל דבר הוא התאמן פי 2 זמן ממקרגור.
חוץ מזה בנאדם שרגיל לקרבות חופשיים ירגיש מאוד לא בנוח ולא יצליח להראות את מה שהוא מסוגל כשהוא כל כך מוגבל פתאום.
זה כמו שתגידו למישהו שמתאמן באיגרוף תאילנדי להלחם במתאגרף. וההבדל בינהם יהיה עוד יותר גדול כשמתאגרף כל החיים עוסק באיגרוף ולוחם בקרבות חופשיים נותן לאגרופים צוצת לב קטנה מאוד. תחברו הכל ותבינו מי הולך לקרוע את מי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית