עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם עדכון לכל מעריצי קונור, הוא קיבל נוקאאוט בספארינג אימון:Sync-0h5y1d7:😆
עזבו את זה שהקרב לא מעניין בשיט, קנלו מול GGG זה זה הקרב השנה של השנה לא החרא הזה.
אבל המסיבות עיתונאים פשוט גדולה..
קונור מוכיח את עצמו כשואו מן פנומן, גאון, מאוד מאוד כריזמטי. הטראש טולקר הכי גדול בהיסטוריה אם אתם שואלים אותי.
זה פשוט כיף בלתי רגיל לראות אותו.
שמועות על 27/08.אומנם לא ראיתי אותו מתאגרף אבל מסרטונים שלו שיצא לי לראות לטעמי מוחמד עלי היה טראש טוקר יותר גדול ממקרגור.
אגב יש בכלל תאריך לקרב ביניהם ?
יש את usada , פציעות ועוד כל מני דברים. זה סגור כשזה מתחיל
מאיפה מחשבה שקונור יהיה בלתי מנוצח באיגורוף?פלויד - 49-0,
מגרגור - 21-3
קונור מגרגור לא הצליח להיות בלתי מנוצח בספורט שלו, אז בספורט של פלוייד? חחחחח
מה?מאיפה מחשבה שקונור יהיה בלתי מנוצח באיגורוף?
הוא יקבל אחלה צ׳ק, זה נכון.
אז למה התכוונת בפוסט שלך?
🤦♂️אז למה התכוונת בפוסט שלך?
פלויד - 49-0,
מגרגור - 21-3
קונור מגרגור לא הצליח להיות בלתי מנוצח בספורט שלו, אז בספורט של פלוייד? חחחחח
גם הקרב מול PAC היה אחרי הפרישה,ועדיין הוא הצליח להתחמק ממנו 12 סיבובים,ובינינו מגרגור לא מתקרב ברמת האיגרוף או המהירות של PAC.צודק, אבל יש פה עניין של גילאים ופיק של קריירה מול חזרה מפרישה...
כמובן שבשיא של פלויד מקגרגור לא היה נוגע בו אפילו.
גם הקרב מול PAC היה אחרי הפרישה,ועדיין הוא הצליח להתחמק ממנו 12 סיבובים,ובינינו מגרגור לא מתקרב ברמת האיגרוף או המהירות של PAC.
בוא נגיד שאם מגרגור יצליח להנחית על פלויד מכה ישירה לצלעות או ללסת אז יש לו סיכוי טוב לנצח, אבל הסיכוי של זה לקרות כל כך קלוש,שזה ברמה של מכירת הקרב.
בקיצור מגרגור יכול לנצח רק ברמה של KO לפני הסיבוב ה5-6, אחרי זה הסיכוי שלו לנצח אפסי.
מסכים שיש סיכוי להפתעה, אבל פלויד ידוע בתור לוחם שלא עושה טעויות,אני בספק אם הוא לא מוכן ל"הפתעות".לך תדע מה רמת הכושר של פלוייד תהיה אחרי 5-6 סיבובים,אין לדעת. אני מסכים איתך בתחזית אבל באמת שאי אפשר לדעת חוץ מזה שלמקגרגור יש נוק אאוט פוואר יותר חזק מכל לוחם שפלויד יתמודד מולו והוא גם לדעת הלוחם הכי אתלט שעמד מול פלוייד.
יהיה נחמד אם תהיה פה הפתעה.
לא ישדרומצטער על ההקפצה,
מישהו יודע אם אחד הערוצים הישראלים ישדר את הקרב?