הפחד מארוחת צ׳יט

מצב
השרשור נעול

לירז981

משתמש מתחיל
25
4
נק' מוניטין:
29
25
4
חייבת עזרה...
כבר שנים שאני מקפידה על חדר כושר 3-5 פעמים בשבוע
בשנתיים האחרונות הפכתי מודעת לתחום התזונה ואפילו עברתי קורס קטן בנושא...יודעת לבנות את התפריט שלי,"לשחק באוכל",לאכול מה שמתאים לי ובכמויות המתאימות. ירדתי משמעותית לפני תקופה ואח"כ עליתי הכל בחזרה כי הפחתתי מעצמי המון.

היום אני בחיטוב כבר חודש וחצי, (עומדת לסיים שורפי שומן+חומצות אמינו) ירדתי משמעותית באחוזי השומן ואני מודעת ולא מחסירה מעצמי שום דבר.
הייתה לי נפילה קטנה לפני שבועיים של מתוקים בערך 3 ימים בגלל חגיגת יום הולדת אבל חזרתי לעצמי מהר מאוד.
מאז לא עשיתי יום צ'יט או העמסה כלשהיא...די בטוחה שזה מפחד שאני אמעד(למרות שזה לא שווה את זה בכלל) או מפחד שזה יפריע לי בתהליך..

אוכלת פחות או יותר 1300 קלוריות ליום = 100-120 חלבון,80-100 פחמימות,45 שומן. (משחקת עם הטווחים פר שבוע)
4 אימוני כוח בשבוע 5-6 אימוני אירובי חלקם אינטרוולים.
מקפידה בצורה חמורה-שעות ארוחה קבועות,שוקלת את הארוחות,יודעת ערכים מדוייקים של כל מה שאני מכניסה לפה ומקפידה לאכול את כל הערכים של אותו היום-ובגיוון. (ורק ככה סוף סוף אחרי שנים אני רואה תוצאות......מושלמות)

אני רוצה לעשות צ'יט (ארוחה אחת ולא יום שלם) למרות שאני לא מרגישה צורך עז,אני מעדיפה עקב הפחד להחסיר מעצמי כדי לא ליפול שוב.
כל כמה זמן אתם חושבים שכדאי לי לעשות ארוחת צ'יט?מה כדאי לי לאכול בה?(נהייתי חולת מתוק ושוקולד....)
ואם לשמור על התפריט שלי באותו יום ולעשות אותה כארוחה נוספת? (פעם פשוט הייתי אוכלת אותה כארוחה יחידה ביום)

חשוב לציין שזה הפך לאורח החיים שלי וישאר כאורח החיים שלי.לא עוזבת את חדר הכושר ואוהבתתתתתת להתעסק בתזונה.

נערך לאחרונה:
היי לירז,
אני חושבת שבהחלט שווה לך להתייעץ עם איש מתחום התזונה.
לא משנה כמה את לומדת מהאינטרנט, כמה קורסים תעשי, זה לא תחליף לאיש מקצוע שילווה אותך וינחה אותך.
נשמע שאת מקפידה להיות בשליטה כל הזמן ושהתפריט שלך יחסית דל לכמות האימונים שלך על אף שאני לא מכירה את תכנית האימונים שלך ולא את העצימות שבה את עובדת.
לדעתי תורידי מעצמך את השליטה הזו ותעבירי אותה לאיש בעל הסמכה וידע.
כל הכבוד על האימונים והעבודה הקשה!

• פותח/ת השרשור
היי לירז,
אני חושבת שבהחלט שווה לך להתייעץ עם איש מתחום התזונה.
לא משנה כמה את לומדת מהאינטרנט, כמה קורסים תעשי, זה לא תחליף לאיש מקצוע שילווה אותך וינחה אותך.
נשמע שאת מקפידה להיות בשליטה כל הזמן ושהתפריט שלך יחסית דל לכמות האימונים שלך על אף שאני לא מכירה את תכנית האימונים שלך ולא את העצימות שבה את עובדת.
לדעתי תורידי מעצמך את השליטה הזו ותעבירי אותה לאיש בעל הסמכה וידע.
כל הכבוד על האימונים והעבודה הקשה!

מסכימה מאוד וכמובן תודה רבה!!!
האמת שאני כן אשמח לשמוע את דעתך....:rolleyes-71:לפחות תדירות מומלצת וגבול קלוריות...לארוחת צ'יט ולא העמסה.😋🍴

אני אישית לאחר תקופה של שנים עם הפרעות אכילה כאילו ואחרות.
אני אוכלת לפי תפריט של דיאטן ספורט ולא מתעסקת בקלוריות בכלל.
מידי פעם כשבא לי לאכול דברים מעבר לתפריט אני אוכלת, לא קוראת לזה צ'יט וזה גם עוזר לי לא להגזים כי בלי קשר לקלוריות לא בריא להעמיס על מערכת העיכול בצורה מוגזמת.
אני מאמנת כושר במקצוע שלי ולכן המלצות תזונתיות מעבר למה שכתבתי, לא אוכל לתת.
😃

• פותח/ת השרשור
אני אישית לאחר תקופה של שנים עם הפרעות אכילה כאילו ואחרות.
אני אוכלת לפי תפריט של דיאטן ספורט ולא מתעסקת בקלוריות בכלל.
מידי פעם כשבא לי לאכול דברים מעבר לתפריט אני אוכלת, לא קוראת לזה צ'יט וזה גם עוזר לי לא להגזים כי בלי קשר לקלוריות לא בריא להעמיס על מערכת העיכול בצורה מוגזמת.
אני מאמנת כושר במקצוע שלי ולכן המלצות תזונתיות מעבר למה שכתבתי, לא אוכל לתת.
😃

זו המטרה שלי בסופו של דבר,להגיע לאורח חיים כזה ולשלוט בכמויות...לפחות של המתוק:P:😛:תודה רבהההההה

חייבת לשאול- ״עומדת לסיים שורפי שומן״- מה זה אומר? את משתמשת בשורפי שומן?
בכל אופן, לפי איך שזה נראה לי אני מניחה שאת אוכלת מעט מדי ביחס למספר האימונים שלך. ההנחה שלי היא שהגירעון שלך גדול מדי (אם תצרפי משקל גוף+גובה אפשר להעריך).
לגבי צ׳יט- אני באופן אישי בדרך כלל עושה אותו פעם בשבוע כארוחה בלתי מוגבלת שמחליפה את ארוחת הצהריים שלי. בדרך כלל אני עושה את זה בערב וככה זה לא נגרר למשך היום..

• פותח/ת השרשור
חייבת לשאול- ״עומדת לסיים שורפי שומן״- מה זה אומר? את משתמשת בשורפי שומן?
בכל אופן, לפי איך שזה נראה לי אני מניחה שאת אוכלת מעט מדי ביחס למספר האימונים שלך. ההנחה שלי היא שהגירעון שלך גדול מדי (אם תצרפי משקל גוף+גובה אפשר להעריך).
לגבי צ׳יט- אני באופן אישי בדרך כלל עושה אותו פעם בשבוע כארוחה בלתי מוגבלת שמחליפה את ארוחת הצהריים שלי. בדרך כלל אני עושה את זה בערב וככה זה לא נגרר למשך היום..

כן..משתמשת בכדורים שורפי שומן..נשאר לי כמות לעוד שבועיים
וכרגע אני מנסה להיות בגירעון המקסימלי למרות האימונים הרבים כל עוד אני עם הכדורים כדי שישפיעו כמה שיותר.
גובה 1.59 משקל 55 בערך (אני נוהגת לא להישקל בדרך כלל)מצרפת תמונה:37mv: IMG_0429.PNG
הצ'יט שלך הוא בערב ובא על חשבון ארוחת הצהריים...מה את אוכלת בצהריים??
והכי חשוב..מה את בדכ אוכלת בארוחת צ'יט??

נערך לאחרונה:
כן..משתמשת בכדורים שורפי שומן..נשאר לי כמות לעוד שבועיים
וכרגע אני מנסה להיות בגירעון המקסימלי למרות האימונים הרבים כל עוד אני עם הכדורים כדי שישפיעו כמה שיותר.
גובה 1.59 משקל 55 בערך (אני נוהגת לא להישקל בדרך כלל)מצרפת תמונה:37mv: צפה בקובץ המצורף 39729
הצ'יט שלך הוא בערב ובא על חשבון ארוחת הצהריים...מה את אוכלת בצהריים??
והכי חשוב..מה את בדכ אוכלת בארוחת צ'יט??

לידע כללי - רוב "שורפי השומן" כיום(שבדרך כלל ישרפו לך את הארנק) כוללים בעיקר קפאין גווארנה ועוד כמה מרכיבים בכמות קטנה. אין טעם לשלם על דבר כזה מפני שהוא לא תורם במיוחד. את יכולה לקנות טבליות קפאין שיתנו גם אפקט של עוררות ומרץ וגם יהיו זולים יותר.

• פותח/ת השרשור
לידע כללי - רוב "שורפי השומן" כיום(שבדרך כלל ישרפו לך את הארנק) כוללים בעיקר קפאין גווארנה ועוד כמה מרכיבים בכמות קטנה. אין טעם לשלם על דבר כזה מפני שהוא לא תורם במיוחד. את יכולה לקנות טבליות קפאין שיתנו גם אפקט של עוררות ומרץ וגם יהיו זולים יותר.

לקחתי את זה בחשבון גם כשקניתי...לפחות אם זה לא תרם לי במיוחד אפשר להגיד שעל המוח זה לפחות "עבד לי" וגרם לי להקפיד על התזונה והאימונים...אם יש לך המלצה לתוסף תזונה שיתן כוח,"וישרוף" שומן - שאני אוכל לקחת באופן קבוע לפני אימונים אשמח לשמוע 😃

לקחתי את זה בחשבון גם כשקניתי...לפחות אם זה לא תרם לי במיוחד אפשר להגיד שעל המוח זה לפחות "עבד לי" וגרם לי להקפיד על התזונה והאימונים...אם יש לך המלצה לתוסף תזונה שיתן כוח,"וישרוף" שומן - שאני אוכל לקחת באופן קבוע לפני אימונים אשמח לשמוע 😃

בואי נתחיל מזה שלא קיים שורף שומן שבאמת עובד, לפחות לא מהחוקיים שבהם.

יש לך תוסף כמו קריאטין שנותן כוח(חלק אומרים שבאמת עובד, חלק אומרים פסיכולוגי) וגורם לך להתאושש מהר יותר. לי אישית הוא באמת נתן תוצאות מבחינה של העלאה במשקלי עבודה והתאוששות טובה יותר מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
בואי נתחיל מזה שלא קיים שורף שומן שבאמת עובד, לפחות לא מהחוקיים שבהם.

יש לך תוסף כמו קריאטין שנותן כוח(חלק אומרים שבאמת עובד, חלק אומרים פסיכולוגי) וגורם לך להתאושש מהר יותר. לי אישית הוא באמת נתן תוצאות מבחינה של העלאה במשקלי עבודה והתאוששות טובה יותר מאימון לאימון.

מעולה תודה רבה!

אני מסכים עם מה שליאור אמרה, יכול להיות שיהיה עדיף לך ללכת לאיש מקצוע, כי אני כן רואה פה הפרעת אכילה בהתהוות, כן גם לאכול בריא יכול להיות הפרעת אכילה.
לפחות המצב שלך עוד טוב, ובהחלט בשלב שניתן לשליטה, ולא מצב שהפך להפרעה אמיתית, אבל כן צריך להימנע מהמצב שלאכול נכון הופך לאובססיה.
יש לי גם מספר המלצות:
1. רוב הסיכויים את בגירעון גבוה מדי, מה שיגרום לך לאבד מהמשקל מהר יותר, אבל גם יפגע במסת השריר שאת טורחת לבנות, וגם יגרום לך לחזור למשקל ההתחלתי יותר בקלות, אתה צריכה לאכול בצורה שתתאים לצרכים שלך, ולא להגזים, סבלנות היא הדרך.
2. רוב שורפי השומן לא עושים הרבה, והרבה מהם יותר מסוכנים ממועילים, לכן עדיף להימנע.
3. חומצות אמינו זה כנראה אחד השקרים היותר גדולים של תעשיית תוספי התזונה, אם את אוכלת מספיק חלבון מלא את לא צריכה לדאוג לגבי חומצות אמינו.
4. ארוחת צ'יט זה חשוב לא רק מבחינת חילוף החומרים, אלא גם מבחינה מנטלית, אז אם את מרגישה שאת צריכה אחת אז תעשי אחת, כמובן בלי להתפרע לחלוטין, אבל אם את מרגישה שלא דחוף לך אז תחכי, לא צריך בכוח לעשות אחת.
5. מציע לך בשבועיים הקרובים להמשיך להתרחק ממתוקים, זה יעזור לך להתגבר לטווח הרחוק על הרצון העז למתוקים, 3 שבועות בערך זה הזמן שלוקח לגוף לקבע הרגלי תזונה חדשים. אני אומר את זה בתור אדם שהיה שותה בקבוק קולה גדול ביום ושקית של מיני מארס ביום, והיום כבר לא אוכל כמעט מתוקים כי לא מרגיש את הצורך

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם מה שליאור אמרה, יכול להיות שיהיה עדיף לך ללכת לאיש מקצוע, כי אני כן רואה פה הפרעת אכילה בהתהוות, כן גם לאכול בריא יכול להיות הפרעת אכילה.
לפחות המצב שלך עוד טוב, ובהחלט בשלב שניתן לשליטה, ולא מצב שהפך להפרעה אמיתית, אבל כן צריך להימנע מהמצב שלאכול נכון הופך לאובססיה.
יש לי גם מספר המלצות:
1. רוב הסיכויים את בגירעון גבוה מדי, מה שיגרום לך לאבד מהמשקל מהר יותר, אבל גם יפגע במסת השריר שאת טורחת לבנות, וגם יגרום לך לחזור למשקל ההתחלתי יותר בקלות, אתה צריכה לאכול בצורה שתתאים לצרכים שלך, ולא להגזים, סבלנות היא הדרך.
2. רוב שורפי השומן לא עושים הרבה, והרבה מהם יותר מסוכנים ממועילים, לכן עדיף להימנע.
3. חומצות אמינו זה כנראה אחד השקרים היותר גדולים של תעשיית תוספי התזונה, אם את אוכלת מספיק חלבון מלא את לא צריכה לדאוג לגבי חומצות אמינו.
4. ארוחת צ'יט זה חשוב לא רק מבחינת חילוף החומרים, אלא גם מבחינה מנטלית, אז אם את מרגישה שאת צריכה אחת אז תעשי אחת, כמובן בלי להתפרע לחלוטין, אבל אם את מרגישה שלא דחוף לך אז תחכי, לא צריך בכוח לעשות אחת.
5. מציע לך בשבועיים הקרובים להמשיך להתרחק ממתוקים, זה יעזור לך להתגבר לטווח הרחוק על הרצון העז למתוקים, 3 שבועות בערך זה הזמן שלוקח לגוף לקבע הרגלי תזונה חדשים. אני אומר את זה בתור אדם שהיה שותה בקבוק קולה גדול ביום ושקית של מיני מארס ביום, והיום כבר לא אוכל כמעט מתוקים כי לא מרגיש את הצורך

הפרעת אכילה אכן קיימת 😁
ואני מתחברת מאוד למה שאתה אומר...אני באמת חושבת שכדאי לי להגיע לארוחת צ'יט רק ברגע אני באמת ארגיש צורך-ואני מאמינה שזה יקרה בשבועיים הקרובים...אחריה אני כבר יראה תוצאות וינסה להבין כל כמה זמן כדאי לי לחטוא...אם תוכל להמליץ לי מה עדיף לאכול בארוחה עצמה,מבחינת שומן\פחמימות אני אשמח.
אני גם בטוחה שייעוץ רק יוסיף...ואני אלך על זה.
אני רק יאמר שהRMR שלי עומד על 1540 בערך ואני מאמינה שאני אפילו מצליחה להגיע ל1400 קלוריות ביום

אחריה אני כבר יראה תוצאות וינסה להבין כל כמה זמן כדאי לי לחטוא
אם זה צ'יט מבוקר אין שום סיבה שזה יהיה לחטוא, זה חלק בריא לחלוטין מהתהליך

אם תוכל להמליץ לי מה עדיף לאכול בארוחה עצמה,מבחינת שומן\פחמימות אני אשמח.
אין לי ממש מה להמליץ, כי זה יותר תלוי בך ומה אתה רוצה, אבל מן הסתם עדיף שהצ'יט ישאר בגבול הטעם הטוב, למשל המבורגר זה אחלה צ'יט, כי זה נטו בשר, תוספות, ולחמניה, ככה שמשהו רע במיוחד אין שם, בניגוד לעכשיו סבב קניות ברולדין, שגם אפשר, אבל מן הסתם עדיף שלא, לעומת זאת ארוחה נחמדה עם קינוח זה גם אפשרי

אני רק יאמר שהRMR שלי עומד על 1540 בערך ואני מאמינה שאני אפילו מצליחה להגיע ל1400 קלוריות ביום
את זוכרת להוסיף את הקלוריות שנשרפות באימון לחישוב הזה? כי עם כל האימונים שלך נראה לי את צריכה לא פחות מ-1500 קלוריות ביום

מסכימה לגמרי עם מה שנאמר פה, לדעתי את לא צריכה פחות מ1500 קלוריות.
בנוסף, באמת נראה שיש הפרעת אכילה, חלילה לא בכוונה לשפוט או משהו- לדעתי, כדאי לך לנסות לטפל בזה ולהתייעץ עם איש מקצוע שיכווין אותך.
נראה כאילו את קצת "מפחדת" מאוכל, ובשבילך לאכול ארוחת צ'יט זה חטא.
אז חשוב שתדעי, צ'יט זה ממש לא חטא! זה חלק מהתהליך לכל דבר, מעבר לתרומה הפסיכולוגית שלו הוא תורם לא מעט מבחינה פיזיולוגית להמשך התהליך שלך.
אני לעומת מה שנאמר פה, חושבת שאת לא צריכה לחכות כדי ש"יבוא לך" לעשות צ'יט, אלא להפוך אותו למשהו קבוע. פעם בשבוע/עשרה ימים שאת אוכלת משהו מחוץ למסגרת התפריט.
אם תחכי כל פעם שיבוא לך, זה עלול להיגמר בבולמוסים ובצ'יט שנגרר על פני ימים שלמים.
לכן אני אישית קבעתי לי יום בשבוע שבארוחה אחת מתוכו אני פשוט אוכלת מה שאני רוצה. לא חושבת על הקלוריות בכלל! וגם לא על ההרכב.
אומנם אני אישית מעדיפה אוכל אז בדרך כלל זה יוצא ארוחה די מזינה (סושי, המבורגר וצ'יפס, פיצה וכו'), אבל בהחלט יש פעמים שאני מוסיפה קינוח/שוקולד ולפעמים גם שתיה מתוקה.
אכן, אני מחליפה את ארוחת הצהריים בארוחת הערב- פשוט כי ארוחת הערב שלי קטנה יותר מארוחת הצהריים.
מה שקורה זה שאני אוכלת בצהריים את ארוחת הערב שלי, ובערב אוכלת את ארוחת הצ'יט. מבחינתי זה הכי טוב כי אחר כך אין לי עוד ארוחה אז אין סיכוי שזה יגרר.

נ.ב- שורפי שומן (החוקיים לפחות) לא יעילים ושורפים לך בעיקר את הכיס, פשוט חבל. אם את רוצה תוספים יעילים- קפאין, אומגה 3, מגנזיום. שורפי שומן- ממש לא.

• פותח/ת השרשור
מסכימה לגמרי עם מה שנאמר פה, לדעתי את לא צריכה פחות מ1500 קלוריות.
בנוסף, באמת נראה שיש הפרעת אכילה, חלילה לא בכוונה לשפוט או משהו- לדעתי, כדאי לך לנסות לטפל בזה ולהתייעץ עם איש מקצוע שיכווין אותך.
נראה כאילו את קצת "מפחדת" מאוכל, ובשבילך לאכול ארוחת צ'יט זה חטא.
אז חשוב שתדעי, צ'יט זה ממש לא חטא! זה חלק מהתהליך לכל דבר, מעבר לתרומה הפסיכולוגית שלו הוא תורם לא מעט מבחינה פיזיולוגית להמשך התהליך שלך.
אני לעומת מה שנאמר פה, חושבת שאת לא צריכה לחכות כדי ש"יבוא לך" לעשות צ'יט, אלא להפוך אותו למשהו קבוע. פעם בשבוע/עשרה ימים שאת אוכלת משהו מחוץ למסגרת התפריט.
אם תחכי כל פעם שיבוא לך, זה עלול להיגמר בבולמוסים ובצ'יט שנגרר על פני ימים שלמים.
לכן אני אישית קבעתי לי יום בשבוע שבארוחה אחת מתוכו אני פשוט אוכלת מה שאני רוצה. לא חושבת על הקלוריות בכלל! וגם לא על ההרכב.
אומנם אני אישית מעדיפה אוכל אז בדרך כלל זה יוצא ארוחה די מזינה (סושי, המבורגר וצ'יפס, פיצה וכו'), אבל בהחלט יש פעמים שאני מוסיפה קינוח/שוקולד ולפעמים גם שתיה מתוקה.
אכן, אני מחליפה את ארוחת הצהריים בארוחת הערב- פשוט כי ארוחת הערב שלי קטנה יותר מארוחת הצהריים.
מה שקורה זה שאני אוכלת בצהריים את ארוחת הערב שלי, ובערב אוכלת את ארוחת הצ'יט. מבחינתי זה הכי טוב כי אחר כך אין לי עוד ארוחה אז אין סיכוי שזה יגרר.

נ.ב- שורפי שומן (החוקיים לפחות) לא יעילים ושורפים לך בעיקר את הכיס, פשוט חבל. אם את רוצה תוספים יעילים- קפאין, אומגה 3, מגנזיום. שורפי שומן- ממש לא.

אולי זה היה נשמע קיצוני מדי...אני לא בדיוק "מפחדת" מהצ'יט...אני פשוט בתהליך נכון ולא מחסירה מעצמי כלום ורואה סוף סוף תוצאות לעניין אחרי כמה שנים שניסיתי וזה לא הלך בדיוק כמו שצריך..הפחד הוא לסטות מהדרך.שימי לב שגם חלק מזה שאני יעשה ארוחה כזו פעם בשבוע-10 ימים זה כדי למלא חוסר ולא להוביל לבולמוסים בעתיד.לאור כל העצות אני די בטוחה שזה לא יקרה וכמובן כולם עזרו לי כאן מאוד להסתכל על הצד החיובי שבדבר 😃
תודה על ההתייחסות ואהבתי את החלפת הארוחות והשעה של הארוחה!

אולי זה היה נשמע קיצוני מדי...אני לא בדיוק "מפחדת" מהצ'יט...אני פשוט בתהליך נכון ולא מחסירה מעצמי כלום ורואה סוף סוף תוצאות לעניין אחרי כמה שנים שניסיתי וזה לא הלך בדיוק כמו שצריך..הפחד הוא לסטות מהדרך.לאור כל העצות אני די בטוחה שזה לא יקרה וכמובן כולם עזרו לי כאן מאוד להסתכל על הצד החיובי שבדבר 😃
תודה על ההתייחסות ואהבתי את החלפת הארוחות והשעה של הארוחה!

אני מקווה שזה העניין ולא חלילה שתחסירי מעצמך דבר 😃
בשמחה ובאהבה!! תזכרי שזה אורח חיים ומשהו שאנחנו אמורים להנות ממנו ולא לסבול כל הדרך אל המטרה, אז אם לרגע את מרגישה שאת סובלת, תבחני את הדברים ותראי מה את יכולה לשנות כדי להרגיש טוב יותר, המון בהצלחה!! 😃

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שזה העניין ולא חלילה שתחסירי מעצמך דבר 😃
בשמחה ובאהבה!! תזכרי שזה אורח חיים ומשהו שאנחנו אמורים להנות ממנו ולא לסבול כל הדרך אל המטרה, אז אם לרגע את מרגישה שאת סובלת, תבחני את הדברים ותראי מה את יכולה לשנות כדי להרגיש טוב יותר, המון בהצלחה!! 😃

בגלל זה ה"משחק" שלי באוכל..התפריט שלי מורכב רק ממה שאני אוהבת,ואפילו אני מפנקת את עצמי בפנקייק חלבון (לרוב עם תוספות) פעמיים בשבוע לפחות. ו...מסכימה איתך בגדולללל!!תודה על התמיכה ✌️✌️

4 אימוני כוח בשבוע 5-6 אימוני אירובי חלקם אינטרוולים.
מקפידה בצורה חמורה-שעות ארוחה קבועות,שוקלת את הארוחות,יודעת ערכים מדוייקים של כל מה שאני מכניסה לפה ומקפידה לאכול את כל הערכים של אותו היום-ובגיוון.
דווקא בגלל משחקי השליטה האלה שאת משחקת עם עצמך הייתי ממליצה לשלב צ'יט. זה לא יפגע בחיטוב שלך ויכול אפילו לסייע לירידה במשקל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית