הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בסמית

Dayagos

משתמש מתחיל
79
3
נק' מוניטין:
2
79
3
היי חברים,
אחרי שהרצתי חיפוש ומצאתי מספר תוצאות דומות החלטתי לפתוח בכל זאת כי המצב אצלי במכון טיפה שונה.
אני מתאמן במכון של הבסיס ואין לי אפשרות לעבור מכון מטעמים כספיים כרגע.

במכון אצלנו יש אזור מיועד למשקולות, אין בו כלוב ואי אפשר לקחת משקולות לכיוון המקבילים שבצד השני של החדר, ככה שהאופציות האלה לא תקפות מבחינתי.
התחלתי תכנית SS והיום עשיתי לראשונה סקוואט בסמית.
אני מאמין שעוד כחצי שנה אוכל להרשות לעצמי לעבור מכון ובלי קשר מבטיחים שיביאו כלוב למכון.
השאלה היא האם כדאי בינתיים לעשות סקוואט בסמית.

אציין אגב שאין לנו כרגע גם לג פרס כי המכונה שבורה כבר כמה שבועות והצפי לתקן אותה (כמו כל דבר בצבא) לא ידוע.

תודה לעוזרים 😃

במצב הזה אני רואה 2 אופציות אידיאליות
הראשונה (וזה עדיף מה2) זה לבצע פרונט סקוואט, לפחות עד למשקל שכבר לא תצליח להביא אותו למעלה (בסוג של פאוורקלין).
אם זה פשוט לא מסתדר האופציה השניה היא לבצע האק סקוואט. הוא בדכ מגיע כתרגיל עזר אבל אין ספק שזה עדיף מסקוואט בסמית'

היה דיון על זה:
ייעוץ - סקוואט בסמית׳

הבעיה היא שאין תחליף לסקוואט וסוגיו.
אתה יכול לעשות תרגיל אחר אבל זה לא באמת תחליף. אתה יכול בנתיים לעשות סקוואט בסמיט ולאנג'ים.
מסכים איתך שאין תחליף אידיאלי. בכל מקרה עדיף לו לנסות לאלתר פרונט סקוואט, ואם הוא לא מצליח אז להתפשר על האק סקוואט ולא לעשות סקוואט בסמית

• פותח/ת השרשור
איך אתה עושה בנץ?
יש בנץ אחד בכל המכון, יש כאלה שעושים סקוואט על הבנץ, אבל הבנץ גבוה לי מדי. אין לאן להוציא את המוט כי ממש צפוף שם ולא חסר הרבה כדי לפגוע במישהו בטעות עם המוט.

• פותח/ת השרשור
אם אין כלוב לעשות סקווט, אתה גם לא יכול לעשות פרס.
לדעתי SS לא רלוונטי.
כתחליף לסקווט הייתי עושה סקווט בולגרי -

לעשות סקוואט בולגרי עם דאמבל הכוונה? או בלי משקל?
לא כדאי להחליף בינתיים את הפרס בלחיצת כתפיים עם משקולות יד?
האם באמת עדיף כבר לוותר על הSS לגמרי? אם כן, לאיזה כיוון ללכת? A/B שכולל רק דדליפט ובנץ כתרגילים מורכבים?

לעשות סקוואט בולגרי עם דאמבל הכוונה? או בלי משקל?
לא כדאי להחליף בינתיים את הפרס בלחיצת כתפיים עם משקולות יד?
האם באמת עדיף כבר לוותר על הSS לגמרי? אם כן, לאיזה כיוון ללכת? A/B שכולל רק דדליפט ובנץ כתרגילים מורכבים?
לא, תעשה ,fbw 3 פעמים בשבוע פשוט עם מעט יותר נפח כי בכל מקרה לא תוכל לעשות מורכבים.
לגבי הפרס אפשר.
ואם יש לך בנץ נורמלי אתה יכול לעשות בוקס סקוואטס, פשוט תתיישב על הספסל

• פותח/ת השרשור
לא, תעשה ,fbw 3 פעמים בשבוע פשוט עם מעט יותר נפח כי בכל מקרה לא תוכל לעשות מורכבים.
לגבי הפרס אפשר.
ואם יש לך בנץ נורמלי אתה יכול לעשות בוקס סקוואטס, פשוט תתיישב על הספסל
ניסיתי את זה, הבנץ גבוה לי מדי ואני לא מרגיש מתיחה כשאני יורד. fbw להישאר כמו בSS עם 5 חזרות לתרגילים?

SS בלי סקוואט חופשי זה מיותר, זה ממש לא SS. הייתי ממליץ לך לבנות תוכנית שהדדליפט הוא התרגיל "המרכזי" וכתרגיל עזר לרגליים תעשה מכרעים\מכרע בולגרי\פרונט סקוואט אם אתה יכול

היי חברים,
אחרי שהרצתי חיפוש ומצאתי מספר תוצאות דומות החלטתי לפתוח בכל זאת כי המצב אצלי במכון טיפה שונה.
אני מתאמן במכון של הבסיס ואין לי אפשרות לעבור מכון מטעמים כספיים כרגע.

במכון אצלנו יש אזור מיועד למשקולות, אין בו כלוב ואי אפשר לקחת משקולות לכיוון המקבילים שבצד השני של החדר, ככה שהאופציות האלה לא תקפות מבחינתי.
התחלתי תכנית SS והיום עשיתי לראשונה סקוואט בסמית.
אני מאמין שעוד כחצי שנה אוכל להרשות לעצמי לעבור מכון ובלי קשר מבטיחים שיביאו כלוב למכון.
השאלה היא האם כדאי בינתיים לעשות סקוואט בסמית.

אציין אגב שאין לנו כרגע גם לג פרס כי המכונה שבורה כבר כמה שבועות והצפי לתקן אותה (כמו כל דבר בצבא) לא ידוע.

תודה לעוזרים 😃
סקוואט בסמית׳ זה אסון.
עדיף למצוא פתרונות חלופיים כמו מכרעיים או לג פרס (ושלא תבין לא נכון, זה לא תחליף לסקוואט).

• פותח/ת השרשור
סקוואט בסמית׳ זה אסון.
עדיף למצוא פתרונות חלופיים כמו מכרעיים או לג פרס (ושלא תבין לא נכון, זה לא תחליף לסקוואט).
אין לי גם לג פרס.
אני מבין שסקוואט בסמית רחוק מלהיות אידיאלי אבל מדובר בכמה חודשים עד שתהיה לי אפשרות לסקוואט חופשי, לא עדיף בינתיים להתחיל מזה ואחר כך לשבור את הראש על שינויי טכניקה וכו?

אין לי גם לג פרס.
אני מבין שסקוואט בסמית רחוק מלהיות אידיאלי אבל מדובר בכמה חודשים עד שתהיה לי אפשרות לסקוואט חופשי, לא עדיף בינתיים להתחיל מזה ואחר כך לשבור את הראש על שינויי טכניקה וכו?
לא. במשקל גבוה זה עלול להוביל לפצייעה.

SS תהיה חסרת תועלת עם סקוואט בסמית.

קח את הזמן, ותעשה אותה כמו שצריך אחרי השחרור.

הייתי ממליץ אם עובדים בסמית׳ אז עמידה צרה ולרדת עד הסוף.

• פותח/ת השרשור
SS תהיה חסרת תועלת עם סקוואט בסמית.

קח את הזמן, ותעשה אותה כמו שצריך אחרי השחרור.

הייתי ממליץ אם עובדים בסמית׳ אז עמידה צרה ולרדת עד הסוף.
היי, מצאתי פתרון וזה לבוא בשעות שאף אחד לא מתאמן בהן.
בצורה הזאת אני יכול לקחת את המוט מהבנץ' ולזוז איתו טיפה לצד (מכיוון שאנשים לא מתאמנים יש יותר מקום)
קצת בעיה וזה באמת להרים אותו מהבנץ ולזוז איתו כמה צעדים, אבל זה הפתרון הכי טוב שמצאתי.
אני יודע שזה לא האידיאל, אבל המשקלים בסקוואט כרגע בין כה קטנים ואני מקווה שעד שאתקדם למשקלים גבוהים יותר כבר אוכל לעשות מנוי בצורה מסודרת.

אם אתה מסוגל להתאמן ככה בצורה בטיחותית אז מעולה, אחרת, 6 חודשים לא יהרגו אותך לחכות.

סחטיין על האלתור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית