עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי קעקוע אתמול והתאמנתי היום בבוקר, לא עשיתי אימון ארוך , חצי שעה גג (חזה ומעט כתפיים) אבל נראה לי שאעשה הפסקה עד יום ראשון (עם כל הכאב שבדבר).זיעה, בוסט למערכת החיסון שתוקפת את הקעקוע, מתיחות, סכנה לזיהום
עדיף כמה ימים לא להתאמן, אפילו שבוע אם אתה יכול, וכשאתה מתאמן תדאג לכסות את הקעקוע, כי חדרי כושר זה אחד המקומות המזוהמים ביותר שיש
קח מנוחה, תעשה לעצמך טובה, וזה לא רק האורך של האימון שמשנה, זה למה נחשפתעשיתי קעקוע אתמול והתאמנתי היום בבוקר, לא עשיתי אימון ארוך , חצי שעה גג (חזה ומעט כתפיים) אבל נראה לי שאעשה הפסקה עד יום ראשון (עם כל הכאב שבדבר).
מה לגבי ריצה קלה ?
ברור שלא, בדיעבד טעיתי כשהלכתי היום (המקום עדיין עם ניילון נצמד ), ממחר אנוח עד יום ראשון.קח מנוחה, תעשה לעצמך טובה, וזה לא רק האורך של האימון שמשנה, זה למה נחשפת
רק לפני איזה שבוע מת איזה בחור שלא הקשיב להוראות והלך לים יום אחרי שעשה קעקוע ומת מזה, אתה באמת רוצה לקחת את הסיכון?
ברור שלא, בדיעבד טעיתי כשהלכתי היום (המקום עדיין עם ניילון נצמד ), ממחר אנוח עד יום ראשון.
בגדול הטריד אותי שהצורה של הקעקוע לא תיהרס יותר מאשר הזיהום ... טיפשי אני יודע
זה רלוונטי רק במקים מאוד ספציפיים, אני עשיתי קעקוע בגב לפני שהתחלתי להתאמן, ומאז עליתי 20 קילו והקעקוע לא השתנה בכללגם המתיחה של הקעקוע היא פאקטור, מנסיון
אצלי זה באמה, לא חושב שבזמן אימון האיזור הזה נמתח באופן משמעותי מלבד אולי תרגילי גב מסוימים, בכל אופן המתיחה הזאת תעכב את ההחלמה כי כביכול הקעקוע הוא פצע שמחלים .זה רלוונטי רק במקים מאוד ספציפיים, אני עשיתי קעקוע בגב לפני שהתחלתי להתאמן, ומאז עליתי 20 קילו והקעקוע לא השתנה בכלל
זה רלוונטי רק במקים מאוד ספציפיים, אני עשיתי קעקוע בגב לפני שהתחלתי להתאמן, ומאז עליתי 20 קילו והקעקוע לא השתנה בכלל