הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה אסור להתאמן יום אחרי שעושים קעקוע?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
הסיבה היא הזיעה או אפשרות למתיחת העור ויצירת נזק בצורת הקעקוע ?

זיעה, בוסט למערכת החיסון שתוקפת את הקעקוע, מתיחות, סכנה לזיהום
עדיף כמה ימים לא להתאמן, אפילו שבוע אם אתה יכול, וכשאתה מתאמן תדאג לכסות את הקעקוע, כי חדרי כושר זה אחד המקומות המזוהמים ביותר שיש

• פותח/ת השרשור
זיעה, בוסט למערכת החיסון שתוקפת את הקעקוע, מתיחות, סכנה לזיהום
עדיף כמה ימים לא להתאמן, אפילו שבוע אם אתה יכול, וכשאתה מתאמן תדאג לכסות את הקעקוע, כי חדרי כושר זה אחד המקומות המזוהמים ביותר שיש
עשיתי קעקוע אתמול והתאמנתי היום בבוקר, לא עשיתי אימון ארוך , חצי שעה גג (חזה ומעט כתפיים) אבל נראה לי שאעשה הפסקה עד יום ראשון (עם כל הכאב שבדבר).
מה לגבי ריצה קלה ?

עשיתי קעקוע אתמול והתאמנתי היום בבוקר, לא עשיתי אימון ארוך , חצי שעה גג (חזה ומעט כתפיים) אבל נראה לי שאעשה הפסקה עד יום ראשון (עם כל הכאב שבדבר).
מה לגבי ריצה קלה ?
קח מנוחה, תעשה לעצמך טובה, וזה לא רק האורך של האימון שמשנה, זה למה נחשפת
רק לפני איזה שבוע מת איזה בחור שלא הקשיב להוראות והלך לים יום אחרי שעשה קעקוע ומת מזה, אתה באמת רוצה לקחת את הסיכון?

• פותח/ת השרשור
קח מנוחה, תעשה לעצמך טובה, וזה לא רק האורך של האימון שמשנה, זה למה נחשפת
רק לפני איזה שבוע מת איזה בחור שלא הקשיב להוראות והלך לים יום אחרי שעשה קעקוע ומת מזה, אתה באמת רוצה לקחת את הסיכון?
ברור שלא, בדיעבד טעיתי כשהלכתי היום (המקום עדיין עם ניילון נצמד ), ממחר אנוח עד יום ראשון.
בגדול הטריד אותי שהצורה של הקעקוע לא תיהרס יותר מאשר הזיהום ... טיפשי אני יודע

ברור שלא, בדיעבד טעיתי כשהלכתי היום (המקום עדיין עם ניילון נצמד ), ממחר אנוח עד יום ראשון.
בגדול הטריד אותי שהצורה של הקעקוע לא תיהרס יותר מאשר הזיהום ... טיפשי אני יודע

גם המתיחה של הקעקוע היא פאקטור, מנסיון

• פותח/ת השרשור
זה רלוונטי רק במקים מאוד ספציפיים, אני עשיתי קעקוע בגב לפני שהתחלתי להתאמן, ומאז עליתי 20 קילו והקעקוע לא השתנה בכלל
אצלי זה באמה, לא חושב שבזמן אימון האיזור הזה נמתח באופן משמעותי מלבד אולי תרגילי גב מסוימים, בכל אופן המתיחה הזאת תעכב את ההחלמה כי כביכול הקעקוע הוא פצע שמחלים .

זה רלוונטי רק במקים מאוד ספציפיים, אני עשיתי קעקוע בגב לפני שהתחלתי להתאמן, ומאז עליתי 20 קילו והקעקוע לא השתנה בכלל

מדבר על מתיחה של האיזור רק בתקופה הראשונית אחרי הקיעקוע. מתיחה יכולה לגרום לפצע להיפתח שוב.

לגבי הטווח הארוך זה באמת עניין של מיקום, וגם גנטיקה משחקת תפקיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית