הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אני לא יודע כלום, אני חדש חדש.

• פותח/ת השרשור devid
  • פורסם בתאריך

devid

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אין לי שום מושג בכל הקשור למשקולות וכו', אם ידוע לכם על איזה מקום שמלמד מושגים בסיסיים, אשמח אם תשאירו לי קישור לשם.
המטרה שלי, להשיג משקולות ולהתאמן בביתי. אני לא יודע איזה מוטות (ארוך, w או שניהם) וכמה משקל וכו' אני צריך. שלא לדבר על התרגילים שאין לי שום מושג בהם, חוץ מלהרים למעלה ולמטה במוט הארוך, ולכפוף ולפשוט עם משקולות הידים, איני יודע כלום.
יש לך עצה בשבילי? כל הכבוד, בשביל זה באתי לכאן.

• פותח/ת השרשור
מטרה פשוטה

להתאמן, את נושא התזונה אני מניח בצד אחרי שכבר למדתי אותו (ועדיין אני לומד עוד), כעת אני ניגש לנושא הכושר בכלל, והמשקולות בפרט- כמו שציינתי בהודעה הראשונה.
דרך אגב, נכנסתי לקישור המוצע- ורק הסתבכתי שם עוד, ההצעה שלי היא כזאת: סדרו מקום שבו יהיו מוכנים מושגים פשוטים למתאמן המתחיל שמעולם לא ראה את חדר הכושר ולא יודע מה זה "דדליפט", ולא "סקוויט", וכל כיוצא באלו, (דרך אגב אני עדיין לא יודע), והגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפות ויעשה את זה לטובת כולנו... אם היה לי את הידע אולי הייתי עושה את זה בכיף.
שורה תחתונה:
בסך הכל מה שאני רוצה להקדיש לזה מעט זמן להתאמן בבית מידי בוקר כחצי שעה- שעה, ואני רוצה לדעת איזה ציוד אני צריך לכך. אם יש כאן מישהו שמבין בעניין ובא לו לייעץ בכיף ולתת מהידע שלו, אשמח, רק בשביל זה באתי לכאן.

מילים יפות
אם אתה רוצה לדעת מזה דדליפט תקליד בגוגל

לא צריך לחפש בגלקסיות תחפש בפורטל מאמרים
אם אתה עצלן לחפש אתה גם תתעצל להתאמן

אם אתה באמת רוצה להבין תקרא את הספר SS

אחי...אני ממליץ לך ללכת לחדר כושר זול במקום לקנות הכל וזה.
לשלם 1500-1700 שקל לשנה..לא נראה לי סכום גדול כל כך..ביחס לזה..שעם ההתקדמות במשקלים..תצטרך לקנות כל הזמן פלטות ולבזבז כסף בלי סוף.
יש לי את האפשרויות הכלכליות לשני הדברים, ואפילו ללכת לחדר כושר של 3000-3500 שקל.
העניין שבחדר כושר יקר..בדרך כלל עמוס מאוד. לא נראה לי יש הבדל כזה גדול ששוה את ה1000 שקל האלה...עדיף אני יקנה לעצמי ב1000 שקל איזה 4 חולצות איכותיות ונעליים טובות.

להתאמן, את נושא התזונה אני מניח בצד אחרי שכבר למדתי אותו (ועדיין אני לומד עוד), כעת אני ניגש לנושא הכושר בכלל, והמשקולות בפרט- כמו שציינתי בהודעה הראשונה.
דרך אגב, נכנסתי לקישור המוצע- ורק הסתבכתי שם עוד, ההצעה שלי היא כזאת: סדרו מקום שבו יהיו מוכנים מושגים פשוטים למתאמן המתחיל שמעולם לא ראה את חדר הכושר ולא יודע מה זה "דדליפט", ולא "סקוויט", וכל כיוצא באלו, (דרך אגב אני עדיין לא יודע), והגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפות ויעשה את זה לטובת כולנו... אם היה לי את הידע אולי הייתי עושה את זה בכיף.
שורה תחתונה:
בסך הכל מה שאני רוצה להקדיש לזה מעט זמן להתאמן בבית מידי בוקר כחצי שעה- שעה, ואני רוצה לדעת איזה ציוד אני צריך לכך. אם יש כאן מישהו שמבין בעניין ובא לו לייעץ בכיף ולתת מהידע שלו, אשמח, רק בשביל זה באתי לכאן.
להתאמן זו לא מטרה, אולי של זקנים בני 60 שבאים "להתאמן", המטרה שלך היא להוריד במשקל? לעלות במשקל? לחטב? לעלות מסת שריר? לשפר כושר אירובי? צריך לבחור אחד וללכת איתו עד הסוף.
בבית יהיה קשה להתאמן ולהתקדם בצורה יעילה, אפשר בתור התחלה לקנות מוט אולימפי ופלטות, אך לאחר זמן מה תצטרך לקנות עוד ואם תרצה לעשות דדליפט או תרגילים מורכבים כאלו ואחרים תצטרך ריצפה מיוחדת או משטח מיוחד לריצפה וצריך דיי הרבה מקום בבית והדבר לא מומלץ.
אם אתה רציני תירשם לחד"כ, יש הכל מהכל במיוחד אחד עם כלוב סקוואט או ראק (תשאל כשאתה נרשם למכון, אמורים לדעת מה זה, לא סמית משין!).
אבל הכל שוב בהתאם למטרות שלך,
בהצלחה.
בקשר למאמרים:
תיכנס לחוצץ "מאמרים מומלצים" בפורטל קילוגרם www.kilogram.co.il ותתחיל לקרוא, כמו שלא למדת לקרוא ביום אחד, גם עניין של החדר כושר מעט מורכב ולא ניתן ללמוד ביום אחד ועל רגל אחת, הדבר מורכב מפירמידה של דברים ונדרשת קריאה והשקעה מינימאלית כדי לא להזיע לחינם בחדר הכושר/בית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית