הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות את חום הגוף

השאלה מה אתה באמת צריך? שהחום באמת יהיה 38 או שהמדחום יראה 38? לא חייב את הראשון כדי לקבל את השני.

מה שיש בביקור רופא זה מחובר למכונה ושמים לי מתחת ללשון.
השיטה שלי הייתה לקחת טרמוס עם תה חם ולשתות לפי הכניסה לאחות, והחלק הכי חשוב-אתה ממלא את הפה בתה בזמן שקוראים למספר שלך לאחות ומחזיק אותו ובולע רק אם שואלים אותך משהו או כשצריך לשים מדחום.מה שכן חבר שלי הגזים ולקח פה מלא בתה רותח וקיבל כוויה חחח. לא צריך לקחץ יותר מידי תה וגם לא צריך שהוא יהיה רותח בפה שלך, מספיק לגימה קטנה והחום שלך 38 במדחום. אני אישית ישבתי בצד עם הטרמוס שלא יראו כל כך למרות שגם אם לא תשב בצד מי באמת יבין שזה מה שאתה עושה.
הוצאתי מלא גימלים ככה. תוסיף גם שיש לך כאבי ראש או משהו ועובד יופי. תעדכן אם קיבלת.

אני לעולם לא הוצאתי גימלים בשרות שלי אבל חברים שלי היו שותים אפר של סיגריות

נערך לאחרונה:
אני לעולם לא הוצאתי גימלים בשרות שלי אבל חברים שלי היו שותים עפר של סיגריות
בדרך כלל אפר של סיגריות לא יגרום לחום וסתם יגרום לך להרגיש חרא, ואז זה כבר תלוי האם הרופא מתכוון להאמין לך או לא

בדרך כלל אפר של סיגריות לא יגרום לחום וסתם יגרום לך להרגיש חרא, ואז זה כבר תלוי האם הרופא מתכוון להאמין לך או לא
חוץ מזה שלא הייתי עושה משהו שבפועל מעלה את החום כי זה נשמע לי כמו דרך פשוטה לעולם הבא.

תפסיק להיות סמרטוט ותשרת כמו גבר.
לא פלא שהצבא נראה כמו שהוא נראה עם כמות כזו של נמושות וסמרטוטים.

תפסיק להיות סמרטוט ותשרת כמו גבר.
לא פלא שהצבא נראה כמו שהוא נראה עם כמות כזו של נמושות וסמרטוטים.
לא, מה שגורם לצבא להראות כמו שהוא נראה זה היחס המגעיל, המתנשא והלא איכפתי לחיילים. אנשים משתמשים בסמכות שלהם כדי לגרום סבל לאנשים שמתחתיהם בגלל היותם אנשים מסכנים וחסרי כל משמעות בקיום המיותר שלהם.

לא, מה שגורם לצבא להראות כמו שהוא נראה זה היחס המגעיל, המתנשא והלא איכפתי לחיילים. אנשים משתמשים בסמכות שלהם כדי לגרום סבל לאנשים שמתחתיהם בגלל היותם אנשים מסכנים וחסרי כל משמעות בקיום המיותר שלהם.
מסכים לגמרי, הייתי בכמה בסיסים בצבא ובכולם היה יחס מתנשא, מזלזל וגם "מאיים" מצד הפיקוד. ודבר אחד למדתי זה שאת הטובים דופקים הכי הרבה וגם מתייחסים אליהם הכי חרא זאת אומרת שבצבא, טוב= פראייר. עצוב לי שהמצב כזה אבל זאת האמת.

• פותח/ת השרשור
השיטה שלי הייתה לקחת טרמוס עם תה חם ולשתות לפי הכניסה לאחות, והחלק הכי חשוב-אתה ממלא את הפה בתה בזמן שקוראים למספר שלך לאחות ומחזיק אותו ובולע רק אם שואלים אותך משהו או כשצריך לשים מדחום.מה שכן חבר שלי הגזים ולקח פה מלא בתה רותח וקיבל כוויה חחח. לא צריך לקחץ יותר מידי תה וגם לא צריך שהוא יהיה רותח בפה שלך, מספיק לגימה קטנה והחום שלך 38 במדחום. אני אישית ישבתי בצד עם הטרמוס שלא יראו כל כך למרות שגם אם לא תשב בצד מי באמת יבין שזה מה שאתה עושה.
הוצאתי מלא גימלים ככה. תוסיף גם שיש לך כאבי ראש או משהו ועובד יופי. תעדכן אם קיבלת.
עשיתי ניסוי קטן בבית כרגע, זה העלה לי את החום מ 36.4 ל 37.9. הבעיה שזה לא נראה לי מספיק.
מה אתה אומר על חריף, יכול לעבוד?

עשיתי ניסוי קטן בבית כרגע, זה העלה לי את החום מ 36.4 ל 37.9. הבעיה שזה לא נראה לי מספיק.
מה אתה אומר על חריף, יכול לעבוד?
לא ניסיתי אבל תזכור שאתה שותה תה לפני ובנוסף ממלא את הפה כשאתה נכנס. לי דווקא החשיבו חום של 37.9 כמשהו שמצריך מנוחה בבית וגם החום היה עולה ל38 וקצת יותר ברוב המקרים. לגבי החריף אין לי מוסג אבל לא חושב שזה יכול לעלות אותו יותר טוב מהתה. תבדוק אם בא לך.
וגם שים לב שמהרגע שאתה ממלא את הפה בתה עד לרגע שבודקים לך חום עוברת איזה דקה ככה שהפה מספיק להתחמם יחסית הרבה. תנסה לשתות כוס תה כמעט עד הסוף, לקראת הסוף תמלא את הפה, תחכה דקה, תבלע את התה ותמדוד.

נערך לאחרונה:
תשתה מלא תה חם לפני שאתה נכנס.
גם למרוח אלכוהול (וודקה) או יוד באזורים כמו בית השחי או החזה. (כן זה נשמע מוזר אבל זה עובד)

השאלה מה אתה באמת צריך? שהחום באמת יהיה 38 או שהמדחום יראה 38? לא חייב את הראשון כדי לקבל את השני.

אותו דבר מבחינתי.

אכן כן.

אני יודע מניסיון אישי וחברים קרובים
א. כאבי ביצים מאתמול בערב
ב. כאבי גב תחתון נפלתי
ג. שילשולים (טיפה יותר קשה צריל דעת לשחק)

אני יודע מניסיון אישי וחברים קרובים
א. כאבי ביצים מאתמול בערב
ב. כאבי גב תחתון נפלתי
ג. שילשולים (טיפה יותר קשה צריל דעת לשחק)
לפי הניסיון שלי בביקור רופא(ויש לי מלא) כאב גב זה צילום במקום ואם אין כלום אז במקרה הטוב תקבל ב' ליום יומיים, שלשולים בלי חום לא יעבוד וכאב ביצים לא מכיר אבל נשמע כמו חרטא רצח שלא יתנו כלום.
חום זה הדבר היחיד שעבד לי בשביל להוציא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית