ייעוץ באיזה גיל כדאי להתחיל?

• פותח/ת השרשור prex
  • פורסם בתאריך

prex

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
-30
68
1
לא מצאתי שום מקום שאפשר להתייעץ, לדבר על הנושא הזה וסוף סוף מצאתי, אז אני מקווה שיעזרו לי פה..
אני בן 17, מתאמן שנה ואני מעוניין להתחיל להתחרות בגיל 19.

עד אז אני רוצה לקרוא וללמוד על הנושא, לפי הגיון כנראה שלכל מטרה צריך חומר שונה ומינון שונה..
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפרטי עם העניין, אגיד לו את המטרה העיקרית שלי ואם הוא יוכל להסביר לי קצת יותר ולתת לי כיוון אני אשמח ..
תודה למי שעוזר

• פותח/ת השרשור
מספיק כמה ימים לחקןר
לא 5 שנים
אני בן 17 ולא זכור לי שמגיל 12 התחלתי לחקור על חומרים..
ולמה לא עד אז לנצל תזמן הזה ולצבור ידע בנושא?
שום בן אדם שפוי לא ירשום לקטין איך להשתמש בחומרים אסורים.
שמע אני רואה שאף אחד לא מעוניין לעזור ובנוגע לתגובה הזאת לא ביקשתי שתלמדו אותי איך להשתמש בחומרים, ביקשתי ידע על החומרים

אני בן 17 ולא זכור לי שמגיל 12 התחלתי לחקור על חומרים..
ולמה לא עד אז לנצל תזמן הזה ולצבור ידע בנושא?

שמע אני רואה שאף אחד לא מעוניין לעזור ובנוגע לתגובה הזאת לא ביקשתי שתלמדו אותי איך להשתמש בחומרים, ביקשתי ידע על החומרים
יש לך המון ידע בפורום, תקרא.
אני בטוח שתמצא תשובות לגבי רוב השאלות שיהיו לך.

• פותח/ת השרשור
יש לך המון ידע בפורום, תקרא.
אני בטוח שתמצא תשובות לגבי רוב השאלות שיהיו לך.
הסתכלתי בפורום, אף אחת מהשאלות והידע שיש שם לא ממוקד לצורך שלי, לכן פתחתי את האשכול כדי שיעזרו לי בזה..
אתה מעוניין לעזור? אני מאוד אעריך אם כן..

הסתכלתי בפורום, אף אחת מהשאלות והידע שיש שם לא ממוקד לצורך שלי, לכן פתחתי את האשכול כדי שיעזרו לי בזה..
אתה מעוניין לעזור? אני מאוד אעריך אם כן..
לא, אני לא אעזור לך לפגוע בבריאות שלך.
אתה מדבר על גילאים מאוד בעייתיים להתחיל שימוש בהורמונים. מבחינתי זה כמו למכור סמים לילדים.
שיהיה לך בהצלחה בשאיפות שלך , מקווה שהכ יתגשם.

• פותח/ת השרשור
לא, אני לא אעזור לך לפגוע בבריאות שלך.
אתה מדבר על גילאים מאוד בעייתיים להתחיל שימוש בהורמונים. מבחינתי זה כמו למכור סמים לילדים.
שיהיה לך בהצלחה בשאיפות שלך , מקווה שהכ יתגשם.

אף אחד לא יתן לך אוקיי לשימוש בסטרואידים, אתה בן 17. זה מטומטם על גבול חסר האחריות
עוד אחד שלא קרא את מה שכתבתי?
לא מתכנן לקחת בגיל הזה, רשמתי שבגיל 19-20, קח ציטוט מ"המדריך למתחילים - שימוש בחומרים אנאבוליים" (זה מכאן)
"אנשים שמתחת לגיל 21, אין להם מה לחפש בסטרואידים, עד גיל זה הגוף אינו השלים את הגדילה ההורמונאלית"

אז נגיד שדחיתי את זה בשנה.. מ20 ל21.. הגוף אמור כבר לסיים את תהליך הגדילה לא? עד אז אני ללא מתכוון לקחת..
סהכ ללמוד עד אז, בזה לא תעזרו ? אני ממש רוצה שמישהו שמבין יתן לי דעה אישית על המטרה שלי ואם כדאי להשתמש בחומרים כדי להגיע אליה או שאוכל גם בלי (תלוי בגנטיקה שלי)..

• פותח/ת השרשור
עוד אחד שלא קרא את מה שכתבתי?
לא מתכנן לקחת בגיל הזה, רשמתי שבגיל 19-20, קח ציטוט מ"המדריך למתחילים - שימוש בחומרים אנאבוליים" (זה מכאן)
"אנשים שמתחת לגיל 21, אין להם מה לחפש בסטרואידים, עד גיל זה הגוף אינו השלים את הגדילה ההורמונאלית"

אז נגיד שדחיתי את זה בשנה.. מ20 ל21.. הגוף אמור כבר לסיים את תהליך הגדילה לא? עד אז אני ללא מתכוון לקחת..
סהכ ללמוד עד אז, בזה לא תעזרו ? אני ממש רוצה שמישהו שמבין יתן לי דעה אישית על המטרה שלי ואם כדאי להשתמש בחומרים כדי להגיע אליה או שאוכל גם בלי (תלוי בגנטיקה שלי)..
אף אחד לא יתן לך דעה עליך. לא ידוע עליך שום דבר , חוץ מזה שאתה מתאמן שנה ואתה בן 17.
זה שתי נתונים שלא מאפשרים לתת עליך שום דעה.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יתן לך דעה עליך. לא ידוע עליך שום דבר , חוץ מזה שאתה מתאמן שנה ואתה בן 17.
זה שתי נתונים שלא מאפשרים לתת עליך שום דעה.
נכון, התכוונתי לתת עוד נתונים ולהתייעץ בפרטי עם מישהו שמעוניין לעזור לי..

• פותח/ת השרשור
תחפש פוסטים של משתמש בשם סהר @סהר
מעניין לקרוא
תמונה - עדכון והפעם בדרך אחרת
פחות הגוף שאני שואף אליו.
אני מניח שתדע מי זה kim angel ואם לא אז פשוט תחפש אותו בגוגל אם יש לך זמן, לדעתי זה הגוף המושלם וללא ספק שואף להגיע לרמה כזאת,
ברור שבשביל צורה כזאת צריך מבנה גוף דומה, ויש לי צורה מאוד דומה לפי דעתי.

את כל המידע הכללי שאתה צריך אתה תמצא בפורום, סמוך עלי
מינונים ספציפיים זה לא רלוונטי אם אתה באמת לא מתכוון להתחיל להשתמש כרגע, כי מי יודע באיזה מצב תהיה עוד כמה שנים.
תישאר בפורום, תקרא קצת כל יום, וברגע שאתה מרגיש שאתה מספיק מבין כדי להתמודד עם רוב הבעיות וכן רוב השיקולים המרכזיים, אז אתה יכול לחשוב על להתחיל להשתמש, כי בסופו של דבר הפורום פה לעזור לך, אבל אנחנו ממש לא יכולים לעשות את כל העבודה ואת כל השיקולים החשובים בשבילך

• פותח/ת השרשור
את כל המידע הכללי שאתה צריך אתה תמצא בפורום, סמוך עלי
מינונים ספציפיים זה לא רלוונטי אם אתה באמת לא מתכוון להתחיל להשתמש כרגע, כי מי יודע באיזה מצב תהיה עוד כמה שנים.
תישאר בפורום, תקרא קצת כל יום, וברגע שאתה מרגיש שאתה מספיק מבין כדי להתמודד עם רוב הבעיות וכן רוב השיקולים המרכזיים, אז אתה יכול לחשוב על להתחיל להשתמש, כי בסופו של דבר הפורום פה לעזור לך, אבל אנחנו ממש לא יכולים לעשות את כל העבודה ואת כל השיקולים החשובים בשבילך
אקשיב לעצה שלך.. תודה רבה גבר!

אני רוצה שמישהו שמבין יתן לי דעה אישית על המטרה שלי ואם כדאי להשתמש בחומרים
נתנו לך פה לא דעה אחת אלה כמה שלא מומלץ להשתמש. אז תבין שאף אחד פה לא יעזור לך בשלב הזה שלך בחיים.

אל תשתמש בחומרים עד אשר סיימת את הגדילה שלך. לקיחת סטרואידים לפני הגעה לפוטנציאל הגובה שלך תגרום לך להיות נמוך יותר ממה שהיית אמור להיות.

• פותח/ת השרשור
אל תשתמש בחומרים עד אשר סיימת את הגדילה שלך. לקיחת סטרואידים לפני הגעה לפוטנציאל הגובה שלך תגרום לך להיות נמוך יותר ממה שהיית אמור להיות.
אם לא קראת הכל אל תגיב, רשמתי פה לא פעם אחת שאני לא מתכוון לקחת בגיל הזה, ומתכוון לקחת בגיל 20 או 21.

נתנו לך פה לא דעה אחת אלה כמה שלא מומלץ להשתמש. אז תבין שאף אחד פה לא יעזור לך בשלב הזה שלך בחיים.
אם לא קראת הכל אל תגיב, רשמתי פה לא פעם אחת שאני לא מתכוון לקחת בגיל הזה, ומתכוון לקחת בגיל 20 או 21.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית