הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB בלי רגליים

helpforme1

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי.
אני מתאמן AB בלי רגליים בגלל פציעה(שבר שהיה לי ואני עדין מפחד לאמן רגליים, ניתן לזה עוד קצת זמן)

ניסיתי לעשות FBW אבל אני לא מצליח לאמן גם חזה וגם גב באותו אימון ולהגיע לתוצאות טובות עם המשקלי עבודה.

אני עושה ככה:
A
גב(פולי עליון חתירה ומתח)
כתפיים(הרחקה לצדדים ולחיצת כתפיים)
יד קמית(כפיפת מרפקים)

B
חזה(בנץ' פרס, פרפר, ולחיצה בשיפוע עליון)
יד אחורית(פשיטה)
בטן

עכשיו אגיד לכם את האמת, האימונים בB יוצאים לא אינטסיבים ממש כי אני מאמן רק חזה ויד אחורית ובטן, בעקרון שם היה אמור להכנס הרגליים..
מה אתם אומרים, להשאר ככה, או להתאמץ ולעשות FBW??

יש לי שאלה ומיותר לפתוח נושא חדש בנושא .
אני עושה AB בדר"כ אני עושה ראשון שני חמישי ושישי.
השבוע אני לא יוכל להתאמן ביום שני אשמח לקבל הצעות איך לסדר את האימונים בשבוע הקרוב ..

היי.
אני מתאמן AB בלי רגליים בגלל פציעה(שבר שהיה לי ואני עדין מפחד לאמן רגליים, ניתן לזה עוד קצת זמן)

ניסיתי לעשות FBW אבל אני לא מצליח לאמן גם חזה וגם גב באותו אימון ולהגיע לתוצאות טובות עם המשקלי עבודה.

אני עושה ככה:
A
גב(פולי עליון חתירה ומתח)
כתפיים(הרחקה לצדדים ולחיצת כתפיים)
יד קמית(כפיפת מרפקים)

B
חזה(בנץ' פרס, פרפר, ולחיצה בשיפוע עליון)
יד אחורית(פשיטה)
בטן

עכשיו אגיד לכם את האמת, האימונים בB יוצאים לא אינטסיבים ממש כי אני מאמן רק חזה ויד אחורית ובטן, בעקרון שם היה אמור להכנס הרגליים..
מה אתם אומרים, להשאר ככה, או להתאמץ ולעשות FBW??
נראה בסדר ככה.
לפני שמאמן רגליים תתייעץ עם רופא.

"תנצל" את התקופה הזאת להתמקד בתרגילי חזה וגב

יש לי שאלה ומיותר לפתוח נושא חדש בנושא .
אני עושה AB בדר"כ אני עושה ראשון שני חמישי ושישי.
השבוע אני לא יוכל להתאמן ביום שני אשמח לקבל הצעות איך לסדר את האימונים בשבוע הקרוב ..
תעשה ראשון שלישי וחמישי. וותר על אימון אחד

מה אתה אומר לא כדאי לעשות ראשון שלישי חמישי שישי ?

Back
למעלה תחתית