הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טקסס מתוד יום נפח

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן לכולם אני בטקסס אתמול הגעתי לסקוואט נפח שיא חדש ובלחיצות חזה הצלחתי משהו כזה 5/4/5/4
ואז צין אפס עם משקל ל5×4
בעיקרון המשקל היה הסקוואט- 165
בנץ 115 וצין אפס עם 40 קילו
השאלה שלי היא בעצם האם כדאי לי להמשיך במתכונת הרגילה שלי טקסס נפחי התאוששות ועצימות
או לפצל לעליון תחתון
אני מאוד אוהב את התוכנית המינוס שנפל ועצימות לוקח בשקט שעתיים הפלוס יום התאוששות אשמח לשמוע דעה בנושא

אם אתה מתקדם אז למה לא. אפשר או לעשות דילואד ולהמשיך מאיפה שעצרת, או ריסט, או להשלים את הנפח בפחות חזרות כמו 8 טריפלים למשל.

כמה שבועות אתה שובר שיאים ברצף?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם אז למה לא. אפשר או לעשות דילואד ולהמשיך מאיפה שעצרת, או ריסט, או להשלים את הנפח בפחות חזרות כמו 8 טריפלים למשל.

כמה שבועות אתה שובר שיאים ברצף?
שבוע שני סקוואט אני יוכל להגיע עד 170-185 ל5×4
בבנץ זה בעייתי. 117.5 לא יודע אם אצליח 4 חמשיות בעיקר אחרי הסקוואט
אני מתקדם טוב בסקוואט כרגע ככה שלא מרגיש צורך לדילוד כרגע

בעזהי"ת

אהלן לכולם אני בטקסס אתמול הגעתי לסקוואט נפח שיא חדש ובלחיצות חזה הצלחתי משהו כזה 5/4/5/4
ואז צין אפס עם משקל ל5×4
בעיקרון המשקל היה הסקוואט- 165
בנץ 115 וצין אפס עם 40 קילו
השאלה שלי היא בעצם האם כדאי לי להמשיך במתכונת הרגילה שלי טקסס נפחי התאוששות ועצימות
או לפצל לעליון תחתון
אני מאוד אוהב את התוכנית המינוס שנפל ועצימות לוקח בשקט שעתיים הפלוס יום התאוששות אשמח לשמוע דעה בנושא

אם אתה אוהב את התכנית, ובוודאי במשקלי העבודה שלך, ההמלצה הטבעית תהיה למצוא איך תוכל להמשיך איתה עוד, ובהתחשב בזאת שככל הנראה ממשך זמן אימוני הנפח והעצימות לא תוכל להתחמק - ככל שאתה מנסה להתקרב יותר לקצה, כן משך האימון יעלה.

בספר טקסס למתקדמים מופיעות כל מיני הצעות נחמדות איך אפשר למשוך את טקסס על פני תקופה ארוכה. החל מפיצול יום הנפח ליומיים, ונניח: ראשון סקוואט בנץ' חתירה, שני דדליפט רומני ומקבילים, וכלה באלטרנציה דו שבועית של הסקוואט והדדליפט ביום העצימות - שבוע אחד אתה הולך על מקסימום בסקוואט ודדליפט בינוני גבוה, ובשבוע השני להיפך.

אם הדיון היה לחיצה בלבד, הייתי ממליץ לך להוסיף באימון הנפח כמה סטים של מקבילים ללא משקל, ובאימון העצימות אוברהד פרס נפח כבד או לחיצה בשיפוע חיובי - לאחר התרגילים העיקריים, וזאת תחת התפיסה שלי שהתקדמות בלחיצות דורשת העלאת נפח עקבית, באופן גבוה יותר מאשר בסקוואט ובדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אני עושה פרס ביום שלישי 3×3איזה לחיצה לשים בעצימות ?
ככה נראת התבנית שלי
יום ראשון - יום נפח שבוע מספר-
סקוואט נפח -5×4-
בנץ נפח -5×4-
צין אפס עם משקל -5×4+

יום שלישי -יום התאוששות
סקוואט קל -5×2-
פרס קל -3×3-
צין אפס התאוששות-5×2+

יום חמישי- יום עצימות
סקוואט עצימות-3×1-
בנץ עצימות -2×1-
דדליפט עצימות -2×1-
צין אפס עצימות -3×1+
לחיצה צרפתית עם משקולות-6-8×3
ויש לך לינק לטקסס מתקדמים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית