הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לתוכנית SS

danieltt

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
בחודשיים וקצת האחרונים התחלתי להתאמן, בתחילה עשיתי את הFBW הבסיסית לשבועיים ומאז FBW המחולקת (את 2 התוכניות לקחתי מאתר קילוגרם).
עליתי בצורה נחמדה במסה ובמשקלים, אבל אני רוצה להתחזק טיפה כדי לחזור לFBW בצורה טובה יותר.

פה נכנסת תוכנית SS ויש לי כמה שאלות לגביה:
1. לגבי תזונה: מדובר בתזונה רגילה (חלוקת ערכים נורמלית - RMR+500) או שצריכים להתחיל לאכול בהמתי טיפה (בגבולות האוכל הבריא).
2. עשיתי תוכנית SS לכמה זמן לפני כמה שנים בצבא, מה שזכור לי זה שיצאתי עם ישבן של ביונסה, רגליים כמו גזעים ולא עליה טובה במיוחד בפלג גוף עליון למרות עליה במשקלים- זה מה שניתן לצפות מתוכנית SS, עליה לא אסתטית? או שסתם משהו שעשיתי שם היה לא טוב? ויש סיכוי גדול שעשיתי משהו לא טובה הן מבחינת תזונה והן מבחינת האימון. אז אם מישהו מכיר את התופעה אשמח לעצות מנע.
3. ללא קשר לSS, אני כן עולה במשקלי הדחיקת חזה, אבל לדעתי הטכניקה שלי קצת פגומה. בגלל ריבוי הסרטונים והמדריכים שמצאתי בעלי מידע סותר אשמח למדריך/ סרטון חד משמעי שמבין עניין פה בפורום יאשר.

תודה רבה לעוזרים!

Back
למעלה תחתית