הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מ -AB לתוכנית כוח

• פותח/ת השרשור eve123
  • פורסם בתאריך

eve123

משתמש מתחיל
19
3
נק' מוניטין:
3
19
3
די חדש פה אבל הספקתי לחרוש בפורום ולקבל המון ידע חדש בתחום, אבל חייב עזרה בבחירת תוכנית אימון.
קצת נתונים עליי , כרגע בתקופת מסה של כמעט שנה משקל התחלתי 69 -70 כרגע תקוע על 80-81 גובה 1.82 בן 22 , מתאמן בערך שנה - שנה וקצת,
התחלתי להתאמן שלא באמת הבנתי מה עושים מפה לשם הגעתי לab ואז לabc ולאחר שלא ראיתי שינוי והבנתי שזו תוכנית שלא מתאימה חזרתי שוב לab אבל בדגש על תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ונפח משלים.

המשקלים שהגעתי עד עכשיו כולם לחמישייה :
דדליפט 150
סקוואט 115
בנץ' 105
פרס 60

מרגיש שאני די תקוע כבר במשקלים האלה ובמשקל גוף עצמו, אשמח להצעות של תוכניות אימון שיכולות לעזור לי בהתקדמות המשקלים קראתי את הלינארית ואת טקסס ואין לי מושג לאיזה כיוון ללכת או שבכלל להישאר על פיצול AB בדגש על מורכבים ונפח משלים ?

תודה על העזרה ומצטער על החפירה !

לדעתי תתחיל מדקאו

• פותח/ת השרשור
הסבר על התוכנית הזאת ? כי לא שמעתי עליה

גם אני חושב שכדאי לך לעשות את הלינארית. ראיתי בה תוצאות מדהימות גם מבחינת כוח וגם מסת שריר. הבנץ' שלי עלה איתה ב15 קילו שזה לא רע בכלל.

• פותח/ת השרשור
גם אני חושב שכדאי לך לעשות את הלינארית. ראיתי בה תוצאות מדהימות גם מבחינת כוח וגם מסת שריר. הבנץ' שלי עלה איתה ב15 קילו שזה לא רע בכלל.

הוספת נפח באותה תוכנית ?

• פותח/ת השרשור
כן, הוספתי באמצא שבוע מקבילים עם משקל ל3 סטים ו3 סטים של פשיטות וכפיפות מרפקים בסוף השבוע.
לאיזה משקלים הגעת איתה ? ואיך אפשר לדעת שמיציתי אותה כבר ולעבור לתוכנית אחרת ?

Back
למעלה תחתית