הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי powerlifting

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אז אחרי שאני מתאמן 4 חודשים רצופים בחדכ,על סף חיטוב ,חשבתי לקנות נעלי הרמה מכיוון שאני עושה סקוואטים ודדליפט ובכללי חשבתי לייעל את כל העניין בנושא ע"י נעליים..
מה לדעתם יש חשיבות ?אם כן המלצות שלכם לנעל וקישור להזמנה? המידה שלי זה 43 ולא הצלחתי למצוא מידה אמריקאית מדויקת לכך.. חלק קראתי 9 9.5 ו10.. עזרה בבקשה?

כנס לאמזון וחפש מבצע על נעלי ליפטינג
תזמין ותשלח לישראל דרך ushops
אם ממש אין מבצע אתה יכול לקנות אצל אושר או בסאלספורט ואולי עדיין יש באדידס כמה נעלי ליפטינג שתוכל לקנות במחיר טוב אם יש לך חבר/קרוב בקבע

אתה יכול למצוא בנעוץ של פורום pl/wl אשכול עם המלצות על נעליים

• פותח/ת השרשור
כנס לאמזון וחפש מבצע על נעלי ליפטינג
תזמין ותשלח לישראל דרך ushops
אם ממש אין מבצע אתה יכול לקנות אצל אושר או בסאלספורט ואולי עדיין יש באדידס כמה נעלי ליפטינג שתוכל לקנות במחיר טוב אם יש לך חבר/קרוב בקבע

אתה יכול למצוא בנעוץ של פורום pl/wl אשכול עם המלצות על נעליים
אם ישלי חבר בקבע ?מאיפה מה המחיר שיצא ?המלצה לנעל?

אם ישלי חבר בקבע ?מאיפה מה המחיר שיצא ?המלצה לנעל?
אם יש לך חבר בקבע ויש לו כרטיס חבר יש לו 30% הנחה בחנויות של אדידס
כבר אין להם את הadipower אבל יש להם את הcrazy power (שאולי שווה בכלל להזמין מאמזון, זה מה שאני עשיתי) בחלק מהסניפים, היא נהדרת לסקוואט ובנץ, עדיין לא החלטתי לגבי דדליפט וwl.

• פותח/ת השרשור
כבר אין להם את הadipower אבל יש להם את הcrazy power (שאולי שווה בכלל להזמין מאמזון, זה מה שאני עשיתי) בחלק מהסניפים, היא נהדרת לסקוואט ובנץ, עדיין לא החלטתי לגבי דדליפט וwl.
בחיים לא הזמנתי מאמזון מקווה שאותו קונספט כמו אליאקספרס,לגבי מידת נעל תוכל לעזור ?האם צריך לשלם מכס על הנעל בעקבות המחיר ?

בחיים לא הזמנתי מאמזון מקווה שאותו קונספט כמו אליאקספרס,לגבי מידת נעל תוכל לעזור ?האם צריך לשלם מכס על הנעל בעקבות המחיר ?
מידת נעל תבחר לפי ההסבר על הנעל הרלוונטית באמזון
מומלץ ללכת למדוד נעליים של אותה חברה בארץ ולראות מה נוח ומה המידה האמריקאית
אם הנעל עולה פחות מ75$ לא צריך לשלם מכס או מעמ אז תמצא נעל כזו, אם אתה לא מוצא עדיף לקנות כבר בארץ

שלחתי הודעה לעמוד של אדידס ישראל, תוך 3 ימים שלחו לי את הAdipower לסניף הקרוב לביתי.

בדרך כלל לובש 44. באדיפאוור זה לחץ מאוד, הלכתי על 45.

זה הגיע בקופסא מצ'וקמקת ומלאה אבק אז אני מניח שיש להם מלאי באיזה מחסן....שווה לנסות

לדעתי... עדיף את הinov8 דגם 325 וגם לדעתי הם יותר טובות מהאדיפאוור. מוכרים אותם בוולקן ותאמת שהמחירים הרבה יותר זולים מבחו"ל באיזה 200-150 שח. לי יש כבר 2 זוגות. מרוצה מאוד.
בחנויות ובארהב מוכרים את הדגם החדש ב650 ואושר מוכר אותן ב500. שוות כל שקל לעומת הפאוורליפט והסאבו (היה לי את הפאוורליפט הישן יותר- עקב נמוך דחיס ולדעתי לא איכותי)

חשוב להבהיר - נעליים עם עקב מתאימות לסקוואט בלבד, ולא בטוח שיתאימו ספציפית לך.

לדעתי בותק שלך יש אופציות עדיפות להשקעה.

למחזיקי חבר יש הנחה גם בנייק?

לפני שאתה משקיע כסף בנעל עם עקב מתבקש לשאול. יש לך בכלל צורך בעקב?
כי אם אתה מצליח לבצע סקוואט ללא בעיה אז אין צורך, וכל נעל שטוחה עם סוליה מינימלית תספיק. אפילו יש משהו שנקרא deadlift slippers שזה פשוט גרב עם משטח גומי שעולה בערך 10-20 דולר וזה מספיק לחלוטין.

לפני שאתה משקיע כסף בנעל עם עקב מתבקש לשאול. יש לך בכלל צורך בעקב?
כי אם אתה מצליח לבצע סקוואט ללא בעיה אז אין צורך, וכל נעל שטוחה עם סוליה מינימלית תספיק. אפילו יש משהו שנקרא deadlift slippers שזה פשוט גרב עם משטח גומי שעולה בערך 10-20 דולר וזה מספיק לחלוטין.
שאלתי אם יש הנחה בנייק למחזיקי חבר, לא אמרתי שאני קונה נעליים עם עקב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית