הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתחיל חיטוב | הערכת % שומן?

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
🙄~**מדגיש שאני לא אחרי מסה, סתם התאמנתי כמו טמבל חצי שנה במכון**~

בן 18
1.80
89 ג"ג

כמה % שומן יש לי לדעתכם?
וזהו לפני חיטוב מקווה להיות 12% עד סוף יולי (גיוס)..

נערך לאחרונה:
אתה מתאמן עבור מטרה מסויימת?

אני נוטה להסכים שהאימונים שלך לא ממש הועילו למראה הכללי. ברוב התמונות הידיים והכתפיים מותירות רושם טוב. התמונה התחתונה מחמיאה גם לחזה.

דווקא הוא נראה טוב

למתאמן פיצולים

עם תפריט טוב אתה תתחטב תוך חודשים ככה מצויין
כמובן אם לא תעשה טעויות

• פותח/ת השרשור
בסדר בסדר מתאמן פיצולים בלי SS, טעויות, לא חיטוב לא מסה חצי שנה שהשגתי מה שאפשר ב-3 חודשים אולי פחות, אבל בנינו אחי(MOO) מי לא מתחיל מטעויות? רק צריך ללמוד עוד ועוד.

המטרה היא להגיע לחיטוב כמו שציינתי עם 12%~ שומן,
אני מאמין שבתוך מסגרת הצבא או שאחרי אני יגיע למסה אבל כרגע אין לי כל כך זמן לזה ויותר חשוב לי להוריד שומן ולעלות סיבולות שריר ולב ריאה.. לצבא..

ואפשר הערכת אחוזי שומן?

אם אתה מתגייס לקרבי שלא תעיז לחטב אתה תאבד המון משקל גם ככה בטירונות
תעבוד על כוח וסיבולת

בסדר בסדר מתאמן פיצולים בלי SS, טעויות, לא חיטוב לא מסה חצי שנה שהשגתי מה שאפשר ב-3 חודשים אולי פחות, אבל בנינו אחי(MOO) מי לא מתחיל מטעויות? רק צריך ללמוד עוד ועוד.

המטרה היא להגיע לחיטוב כמו שציינתי עם 12%~ שומן,
אני מאמין שבתוך מסגרת הצבא או שאחרי אני יגיע למסה אבל כרגע אין לי כל כך זמן לזה ויותר חשוב לי להוריד שומן ולעלות סיבולות שריר ולב ריאה.. לצבא..

ואפשר הערכת אחוזי שומן?

אתה לא צריך להתנצל על כלום, טעות או לא טעות. אתה לא חייב לאנשים דו"ח על אימונייך.

אתה כן צריך להיות ממוקד מטרה. גם אם יש ברשותך את כל הכלים (במקרה הזה, מתקני אימונים) המעולים שיש בעולם, חוסר מטרה יבזבז את זמנך.

לעניין האימונים, אם אתה מעוניין במידע על אימון הולם לצרכיך, אני מציע לך לבקר בפורום הקרוספיט שלנו.

תותחנים\שריון זה קרבי בעינייך?

פרופיל 72.. :|

מזה בעיניי
זה קרבי ברור
עדיף לך להגיע לשריון

אתה לא צריך כושר מטורף, עדיף שתשקיע באימוני כוח
אם זה לא מעניין אותך ואתה רוצה רק לחטב כדי להרגיש טוב עם עצמך זה גם אחלה

• פותח/ת השרשור
אני הולך לחטב לאט ובטוח, ופשוט יראה יותר מאוחר מה אני יחליט..

ושוב, יש לך הערכת % שומן לגבי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית