הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי דדליפט טאצ' אנג גו

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
בעל המכון מתלונן כל פעם שאני מנחית את המשקל ועושה קצת רעש, לדעתו זה "לא לרוח המכון" >< . אני לא רוצה לדפוק את הגב בירידה,
האם זה אפשרי להמשיך לעשות רגיל ולנסות להנחית לאט יותר? או האם כדאי לעשות טאצ' אנד גו וזהו? אני עדיין עובד על טכניקה בדדליפט ונראה שבטאצ' אנ גו צריך לשלוט בטכניקה כדי לעשות לעשות ברצף? במידה ואעבור אשמח לטיפים ולדעת מה השוני ביחס לקונבנציונלי.

ד"א מי שמחפש אוזניות זולות של בלוטוס, הגיעו אליי עכשיו והם לחלוטין שוות את הכסף, איכות מעולה ביחס למחיר:
Original Meizu EP-51 HiFi Music Sport In-ear Bluetooth Earphones -$28.99 Online Shopping| GearBest.com

נערך לאחרונה:
טאצ' אנד גו לא מומלץ בכלל בשלב שלך
עדיף או להוריד בצורה מבוקרת ככה שהמשקולות לא יפגעו חלק ברצפה וזה אפשרי, אבל די בזבוז כוח
מה שאני יכול להציע לך זה לשים מזרונים מתחת פלטות, זה ירכך את הנפילה

• פותח/ת השרשור
טאצ' אנד גו לא מומלץ בכלל בשלב שלך
עדיף או להוריד בצורה מבוקרת ככה שהמשקולות לא יפגעו חלק ברצפה וזה אפשרי, אבל די בזבוז כוח
מה שאני יכול להציע לך זה לשים מזרונים מתחת פלטות, זה ירכך את הנפילה

נקווה שיש לו מזרנים, תודה על העצה!.

לא יודע חשבתי שאם אני מוריד מבוקר הגב הרי מתעגל וזה יכול להזיק.. זה לא?

למה שתעגל את גב שאתה מוריד מבוקר? אתה פשוט עושה את אותה תנועה ב"רוורס" , שאתה מושך את המוט הגב שלך עגול?

• פותח/ת השרשור
למה שתעגל את גב שאתה מוריד מבוקר? אתה פשוט עושה את אותה תנועה ב"רוורס" , שאתה מושך את המוט הגב שלך עגול?

לא אני עושה לפי הסרטון של אלן והוא לא מוריד את המשקל עם גב ישר:

בכל אופן תודה אנסה ככה ונראה איך הולך או שאמשיך לעשות רגיל עם ריפוד

כן אבל אתה לא יכול להוריד את המשקל כמוהו כי אתה אומר שאסור לך להפיל את המשקל ככה במכון.
אז פשוט תחזיר את המוט ברוורס עם גב מוחזק , אין מה לעשות.

ראשית, תשתמש בפלטות בציפוי גומי שהנחיתה שלהם פחות רועשת על הקרקע. שנית, שים מזרון או 2 מתחת לפלטות וסוגיית הרעש תיפטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית