הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגביי המשך התוכנית

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
אז ככה, אני נמצא כרגע בסוג של צומת דרכים, אני בSS כבר חודשיים, יש עלייה לא רעה במשקלים אבל זה לא מה שמתאמן מתחיל אמור לעלות בSS, והבעיה העיקרית זה דברים קטנים בטכניקה בכמה תרגילים, בסקוואט יש לי את הבעיה של העומס על הגב התחתון + מחסור בהיפ דרייב, בפרס הייתה בעיה עם מסלול המוט שלדעתי תוקנה אבל אני עדיין לא בטוח בזה, זה בעיות שהופיעו עם הזמן כשבתחילת התוכנית לא היו קיימות
אני מתחיל להבין שכנראה לבד לא אצליח לתקן את זה, וכנראה שאלך לACT לאיזה אימון או שניים עם יוסי או שני המאמנים האחרים שם (מאור וגיל, אשמח אם מישהו שהתאמן עם מאור וגיל יתן דעה, כי האימון עם יוסי די יקר לעומת אימון עם מאור וגיל אבל אין וויכוח על רמת המקצוענות שלו) כדי לתקן את הדברים הקטנים האלו.הבעיה היא שאני לא מתכוון שההורים ישלמו אז אני מחכה למשכורת שלי בעשירי ומשם נתקדם, השאלה היא מה לעשות עכשיו, האם להמשיך בSS ולהתקדם על אף הבעיות הקטנות או שיש טעם להחליף תוכנית לקצת יותר מחודש ואח"כ לחזור לSS ?

העלת סרטונים לביקורת פה?
מלבד בסקוואט נשמע שהטכניקה בתרגילים האחרים לא מסכנת אותך בפציעה אלא פשוט לא יעילה, אז נתקעת בהם בגלל זה או שעוד יש התקדמות?
מה זו הבעיה בגב תחתון?

• פותח/ת השרשור
העלת סרטונים לביקורת פה?
מלבד בסקוואט נשמע שהטכניקה בתרגילים האחרים לא מסכנת אותך בפציעה אלא פשוט לא יעילה, אז נתקעת בהם בגלל זה או שעוד יש התקדמות?
מה זו הבעיה בגב תחתון?
אין תקיעה האמת במשקלי העבודה, אני עולה בהם, הלחיצות אמנם לא הצד הכי חזק שלי, והדד בשני האימונים האחרונים נתקע משום מה, אבל סהכ עד עכשיו התקדמתי ככה שאין תקיעה רצינית. הבעיות הקטנות לא מסכנות אותי, אבל הבעיה העיקרית זה הסקוואט שמשפיעה גם על שאר התרגילים, הבעיה היא פשוט שאני מרגיש עומס בגב התחתון אחרי הסטים הכבדים, בחימום הכל טוב אבל בסט הכבד משו משתבש .. אני חושב שזה קשור לחוסר בהיפ דרייב + אולי חולשה בבטן, וכשאני מתקדם לפרס או דדליפט אחרי זה הגב פשוט עייף וגמור אחרי העומס מהסקוואט מה שלא אמור לקרות

• פותח/ת השרשור
אם הטכניקה לא טובה, כמובן שלא להתקדם במשקלי עבודה.
הבעיה העיקרית היא בסקוואט כמו שאמרתי, מה אם אחליף את הלואו באר בפרונט סקוואט לתקופה הקרובה ? מהפעמים הבודדות שתרגלתי את התנועה, פרונט סקוואט הרגיש לא רע בכלל
נסה להיעזר במאמן אישי שיודע ללמד את תרגילי הבסיס.
כמו שרשמתי, אני כנראה אלך לACT לאימון או שניים עם יוסי / מאור / גיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית