- פותח/ת השרשור
שוב שלום,
אז עשיתי היום אימון שנמשך כרגיל סביבות ה - 50 דק.
המטרה הייתה להאט את הקצב (בהמלצת חנן) ולנסות להגדיל את רצף זמני הריצה.
אז כיוונתי את האפליקציה ל חמש דק ריצה ו 2 הליכה.
כמו כן, האטתי את הקצב בזמן הריצה (7.5 דקות ל קמ בערך)
בתום כל חמש דק הרגשתי שיכולתי לרוץ עוד, הקצב לא היה אינטנסיבי ולעיתים הרגשתי שיכולתי לדבר גם.
דבר שנראה לי חשוב לציין זה ששמתי לב שאת המרחק שעשיתי בארבע דקות עד היום זה בדיוק המרחק של החמש דקות.
בסופו של דבר שמתי לב שהממוצע של הדופק מעט ירד, אם כי לא בהרבה כי זמני ההתאוששות היו יותר קצרים ( ירדתי מ 4 דק ל 2 דק).
בסופו של דבר , סיימתי את המסלול הקבוע ( 6 קמ) בכ 45 דק עם הרגשה יחסית סבירה ולא שאני חנוק בלי אוויר כמו שחוויתי עד היום.
עכשיו אני בא ושואל, מה עדיף? לרוץ יותר לאט ולמשוך יותר זמן ריצה או לעלות קצב ולרוץ פרק זמן קצר יותר.
לאימון הבא אני חושב שאעשה 5 וחצי דק ריצה ודקה וחצי התאוששות...
אשמח לשמוע מסקנות, הערות תובנות
בן
אז עשיתי היום אימון שנמשך כרגיל סביבות ה - 50 דק.
המטרה הייתה להאט את הקצב (בהמלצת חנן) ולנסות להגדיל את רצף זמני הריצה.
אז כיוונתי את האפליקציה ל חמש דק ריצה ו 2 הליכה.
כמו כן, האטתי את הקצב בזמן הריצה (7.5 דקות ל קמ בערך)
בתום כל חמש דק הרגשתי שיכולתי לרוץ עוד, הקצב לא היה אינטנסיבי ולעיתים הרגשתי שיכולתי לדבר גם.
דבר שנראה לי חשוב לציין זה ששמתי לב שאת המרחק שעשיתי בארבע דקות עד היום זה בדיוק המרחק של החמש דקות.
בסופו של דבר שמתי לב שהממוצע של הדופק מעט ירד, אם כי לא בהרבה כי זמני ההתאוששות היו יותר קצרים ( ירדתי מ 4 דק ל 2 דק).
בסופו של דבר , סיימתי את המסלול הקבוע ( 6 קמ) בכ 45 דק עם הרגשה יחסית סבירה ולא שאני חנוק בלי אוויר כמו שחוויתי עד היום.
עכשיו אני בא ושואל, מה עדיף? לרוץ יותר לאט ולמשוך יותר זמן ריצה או לעלות קצב ולרוץ פרק זמן קצר יותר.
לאימון הבא אני חושב שאעשה 5 וחצי דק ריצה ודקה וחצי התאוששות...
אשמח לשמוע מסקנות, הערות תובנות
בן