הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית 10 קמ

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!

הפכתי את האינטרנט ואני מחפש לבנות תוכנית לריצה ברמה מקצועית רוצה לשפר את התוצאה שלי בריצה של 10קמ (שיא עומד על 40 דק) רוצה לרדת מה40 דקות
רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לעזור בבנייה נכונה של התוכנית לפי ידע והבנה (משהו שלא יהיה חובבני).
אשמח לכל עזרה הפנייה לאיזה אתר שיש בו מידע שיוכל לעזור
תודה מראש לכל מי שיגיב

• פותח/ת השרשור
תסתכל פה
מדריך האימונים למרתון - האל היגדון: תוכניות אימון ריצה למגוון מרחקים
כמה פעמים בשבוע אתה רץ? קח בחשבון שתוכנית כזאת לא תשתלב טוב עם אימוני כוח
רץ בין3-4 (ריצת נפח1או 2 ושני אימוני איכות) ומשלב עוד תוכנית של כוח ביחד 4 אימונים AB..
תסתכל פה
מדריך האימונים למרתון - האל היגדון: תוכניות אימון ריצה למגוון מרחקים
כמה פעמים בשבוע אתה רץ? קח בחשבון שתוכנית כזאת לא תשתלב טוב עם אימוני כוח
האם אתה מכיר מקום שממש יורד לרמת הפרט איך להרכיב את התוכנית שברמה שהיא יותר פרטנית מקורות ידע ללמוד מהם אני אשמח
והאם אתה מכיר תוכנית שכן משלבת כוח?
תודה על העזרה ..

אני לא מצאתי מידע לגבי שילוב אימוני כוח וריצה וכנראה שאין באמת שילוב כזה כי אלא תחומים מאוד שונים.
אנשים שכן מצליחים לשלב יכולת ארובית טובה ורמת כוח הם לרוב מאוד מוכשרים ועדיין מוותרים על לא מעט יכולת לדוגמא לרוץ 40 במקום 38 או ויתור על משקלי עבודה.
בין אם הם מודעים לזה או לא יש סוג של התפשרות ברגע שמשלבים את שני התחומים.

תחפש בפייסבוק את Nir Fink הוא בחור שרץ מהר ובעיניי גם עם מסה נאה, אולי הוא יוכל לייעץ.

לגבי איך לבנות תוכנית אימונים, בעברית יש את ספר הריצה השלם של דניאל קרן ובאנגלית אני אוהב את שני הספרים האלה:
run faster ו daniel's running formula

• פותח/ת השרשור
אני לא מצאתי מידע לגבי שילוב אימוני כוח וריצה וכנראה שאין באמת שילוב כזה כי אלא תחומים מאוד שונים.
אנשים שכן מצליחים לשלב יכולת ארובית טובה ורמת כוח הם לרוב מאוד מוכשרים ועדיין מוותרים על לא מעט יכולת לדוגמא לרוץ 40 במקום 38 או ויתור על משקלי עבודה.
בין אם הם מודעים לזה או לא יש סוג של התפשרות ברגע שמשלבים את שני התחומים.

תחפש בפייסבוק את Nir Fink הוא בחור שרץ מהר ובעיניי גם עם מסה נאה, אולי הוא יוכל לייעץ.

לגבי איך לבנות תוכנית אימונים, בעברית יש את ספר הריצה השלם של דניאל קרן ובאנגלית אני אוהב את שני הספרים האלה:
run faster ו daniel's running formula
תודה רבה עזרת לי מאוד!!

Back
למעלה תחתית