הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קיבלתי יהומובין עם קפאין לפני כמה שבועות ויש לי שאלה?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
שלום,
קיבלתי לפני כמה שבועות יהומובין עם קפאין אז יש לי כמה שאלות.

1.קראתי בקילוגרם על המאמר של יהומובין והבנתי כך שצריך לקחת את יהומובין אחרי 3-4 שעות של ארוחה יעני 3-4 אחרי זה אני צריך לקחת את היהומובין ולרוץ כ 30עד 60 דקות אז אחרי הריצה עם היהומובין אפשר לאכול מיידי או שצריך לחקות ועם כן אז כמה זמן והעם אפשרי לקחת מיידי את השייק?

2.עם אני עושה אימון משקולות ואחרי זה מחכה שעה ולוקח יהומובין ורץ מתי אני יכול לאכול והעם אחרי ריצה עם יהומובין אני יכול לשתות את השייק?

3.על איזה דופק אני צריך להיות? ועל איזה דופק אתם ממליצים?(בריצה).

תודה לעוזרים!👏

כאשר בתום האימון כוח מתבצעת פעילות אירובית בינונית של 20 דקות נניח?

אם אתה תפצל את המנות אז אתה צריך להיות בצום 4 שעות בבוקר (אחרי המנה הראשונה)
4 שעות לפני ואחרי המנה השניה

ככה ש 16 שעות אתה בצום זה בעייתי

והמנה שלפני אימון כוח לא הייתי עובר את ה5 מ"ג (בליפו יש 4.5 מ"ג)

ככה שלדעתי כדאי לצרוך בבוקר עם קפאין + מים + כוס קפה אם אתה חייב להכניס משהו לפה (כמובן בלי חלב/סוכר)
ו"לצום" 4 שעות

למה משה אם אני לוקח בבוקר ומתחיל לאכול רק אחרי 4 שעות אין בעיה לחיות ככה
גם ככה יש לי רק 2-3 ארוחות גדולות + השלמת חלבון (2500 קלוריות~)

כן אבל לא לכולם יש את ההזדמנות לעשות אירובי על הבוקר או אימון על הבוקר.
אם אתה קם בבוקר הולך לעבוד וכו', לוקח את היהומבין אתה צריך לא לאכול 4 שעות לפני ואחרי זה חלון של 8 שעות בערך, זה דיי בעיתי אם זה בסוף/אמצע יום. (ואם נתעסק בקקה אז הכי מומלץ על בטן ריקה בבוקר כי אז 99% אין הפרעה של אינסולין, ברגע שאתה לוקח 4 שעות אחרי ארוחה, תלוי גם איזו ארוחה אם דפקת עכשיו ארוחה של 1500 קלוריות זה לא אידאלי כי היא תתעכל הרבה זמן ואינסולין יופרש במשך הרבה זמן לכן צריך שתהיה ארוחה "קלה", בכל מקרה זה לעתסק בקקה ואם אתם ב 12% הגיע הזמן לפרוש כי אתם תחזרו ל 12-14% תוך שבועיים [SETPOINT לרובכם])

אם אתה יורד לאיזור ה 10%
יוצא לניטראלי או חיובי לא מטורף (נגיד 500)
ומתאמן כוח אתה לא תשמין כמעט
ולפחות חודשיים מסוף החיטוב אתה תשמור על אחוז נמוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית