הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם כדאי להתאמן כשיש שלשול

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
בעיקרון כל אוכל שהכנסתי ואפילו נוזלים ירקדו בשירותים לאחר כמה דקות ( אני משלשל כבר 4 ימים ) האם כדאי להתאמן היום או שעדיף שלא כי גם בקושי אני אוכל.

5. חלה חובה על כל משתמשי הפורום להשתמש בכותרות אינפורמטיבית, כזו אשר מרמזת על תוכן האשכול.

לא יודע להגיד מבחינה בריאותית, אבל יכול להגיד באם חוץ מזה אתה מרגיש טוב אני הייתי מתאמן במקומך

לא יודע להגיד מבחינה בריאותית, אבל יכול להגיד באם חוץ מזה אתה מרגיש טוב אני הייתי מתאמן במקומך
אני מת שיבוא אחד כזה אליך למכון בזמן שאתה בדיוק מתחיל אימון וישלשל לך בראק.

בעיקרון כל אוכל שהכנסתי ואפילו נוזלים ירקדו בשירותים לאחר כמה דקות ( אני משלשל כבר 4 ימים ) האם כדאי להתאמן היום או שעדיף שלא כי גם בקושי אני אוכל.

פשוט לא. מבחינה פיזית שלשול גורם לחולשה כי האכול לא נספג כמו שצריך ולכן יש לך מחסור באנרגיה. דבר שני זה פשוט להיות בן אדם. ומה יקרה אם באמצע סט תרצה לשרותים ?

תחכה יום אחד שבוא אתה לא משלשל. ואז תלך להתאמן.

אני מת שיבוא אחד כזה אליך למכון בזמן שאתה בדיוק מתחיל אימון וישלשל לך בראק.

.
עזוב אותך.. לא כל שילשול הוא חריף ואם זה ברמה כזאת שאתה לא יכול לקום מהספה בלי לרצות לשלשל ברור שלא ללכת. אבל אם זה בקטנה אפשר ללכת ולראות איך זה מפיע עליך

לפי ההרגשה. שים לב לשתות הרבה מים ולהוסיף מלח כדי לא להתייבש / התכווציות / סכנה לקרע בשריר.

לא הייתי מצפה לאימון הכי טוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית