הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 85 אוברהד פרס | מ.ג 90 | בן 15

משקל מכובד מאוד.
תנסה לקרב את המוט יותר אל החלק העליון של החזה, יכול להקל עליך גם ביציאה מהראק וגם בהורדה ובהחזרה של המוט.
עם חגורה יש סיכוי לא רע שאתה מגיע ל 90.

• פותח/ת השרשור
משקל מכובד מאוד.
תנסה לקרב את המוט יותר אל החלק העליון של החזה, יכול להקל עליך גם ביציאה מהראק וגם בהורדה ובהחזרה של המוט.
עם חגורה יש סיכוי לא רע שאתה מגיע ל 90.
שלפני החזרה הוא ישב לי על החזה העליון כאילו? משום מה זה ממש פוגע לי בביצועים, שאני מחזיק אותו ככה יש לי יותר כוח בתחילת התנועה.

מרשים !
עוד מעט משקל גוף..
מטרה 😍

זה הכול בזכות האמוניה שלי!
אגדות מספרות שעד היום שאני לוקח נשימה עמוקה אני מרגיש את זה עדיין

שלפני החזרה הוא ישב לי על החזה העליון כאילו? משום מה זה ממש פוגע לי בביצועים, שאני מחזיק אותו ככה יש לי יותר כוח בתחילת התנועה.
כי אתה יכול לתת קצת באונס בהתחלה, אבל מהניסיון שלי זה דווקא יכול לגרום לאיבוד שיווי משקל בנעילה.
בכל אופן אם זה עובד לך אז תמשיך ככה 😃

• פותח/ת השרשור
כי אתה יכול לתת קצת באונס בהתחלה, אבל מהניסיון שלי זה דווקא יכול לגרום לאיבוד שיווי משקל בנעילה.
בכל אופן אם זה עובד לך אז תמשיך ככה 😃
זאת באמת בעיה, אני כן מאבד שיווי משקל בנעילה לפעמים (גם בסרטון אפשר לראות שאני נלחם לא ליפול ולמות), לא חשבתי שזה נגרם מזה.

זאת באמת בעיה, אני כן מאבד שיווי משקל בנעילה לפעמים (גם בסרטון אפשר לראות שאני נלחם לא ליפול ולמות), לא חשבתי שזה נגרם מזה.
זה גם יכול להיגרם ממחסור באוויר\ הרפייה של שרירי הבטן.
בכל אופן, במשקלי שיא קל לאבד שיווי משקל וזה לא קובע את הטכניקה במשקלי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית