נק' מוניטין:
2,909
- 791
- 570
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל מוניטין בlbs כמובןכל הכבוד. רק למה אה נותן סינגל פרס לפני תחרות?
שלפני החזרה הוא ישב לי על החזה העליון כאילו? משום מה זה ממש פוגע לי בביצועים, שאני מחזיק אותו ככה יש לי יותר כוח בתחילת התנועה.משקל מכובד מאוד.
תנסה לקרב את המוט יותר אל החלק העליון של החזה, יכול להקל עליך גם ביציאה מהראק וגם בהורדה ובהחזרה של המוט.
עם חגורה יש סיכוי לא רע שאתה מגיע ל 90.
מטרה 😍מרשים !
עוד מעט משקל גוף..
אגדות מספרות שעד היום שאני לוקח נשימה עמוקה אני מרגיש את זה עדייןזה הכול בזכות האמוניה שלי!
כי אתה יכול לתת קצת באונס בהתחלה, אבל מהניסיון שלי זה דווקא יכול לגרום לאיבוד שיווי משקל בנעילה.שלפני החזרה הוא ישב לי על החזה העליון כאילו? משום מה זה ממש פוגע לי בביצועים, שאני מחזיק אותו ככה יש לי יותר כוח בתחילת התנועה.
זאת באמת בעיה, אני כן מאבד שיווי משקל בנעילה לפעמים (גם בסרטון אפשר לראות שאני נלחם לא ליפול ולמות), לא חשבתי שזה נגרם מזה.כי אתה יכול לתת קצת באונס בהתחלה, אבל מהניסיון שלי זה דווקא יכול לגרום לאיבוד שיווי משקל בנעילה.
בכל אופן אם זה עובד לך אז תמשיך ככה 😃
זה גם יכול להיגרם ממחסור באוויר\ הרפייה של שרירי הבטן.זאת באמת בעיה, אני כן מאבד שיווי משקל בנעילה לפעמים (גם בסרטון אפשר לראות שאני נלחם לא ליפול ולמות), לא חשבתי שזה נגרם מזה.
אגדות מספרות שעד היום שאני לוקח נשימה עמוקה אני מרגיש את זה עדיין