הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ביקורת על dymatize טעם פינה קולדה.

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
הים ניסיתי עם חלב ומחר אני ינסה עם מים.
אז ככה עם חלב:
ריח:ריח מדהים! מזכיר את הקיץ וכל הילדים עם הגלידות טעם אננס.10
עירבוב:מתערבב ממש בקלות בלי קצפת וגושים.10
טעם:טוב מי שאוהב אננס אז בטוח יהנה מזה, אני בתור אחד שאוהב אננס אני יכול להגיד שזה מאוד טעים, מזכיר מאוד את טעם הפרי,אבל תאמת זה לא מושלם, זה גם לא משהו מיוחד, סה''כ טעים.8

ממוצע 9.3!
מחר נביא ביקורת עם מים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ביקורת עם מים:
ריח כמו הקודם 10
ערבוב 10
טעם: הטעם פה הוא טיפה יותר חזק, אולי בגלל כמות המים לא יודע, אני העדפתי עם חלב יותר קרמי כזה ויותר טעים.7.5

הטעם עם מים *הרבה* יותר חזק - אם אתה שם 200 מ"ל אז זה מרגיש כמו סירופ לשיעול, ואם אתה שם יותר מ-200 מ"ל זה מרגיש כמו מיץ אננס מהול במים..
עדיף כבר עם חלב.

הפינה קולדה של דיימטייז אחד החלבונים הכי טעימים שאיי פעם טעמתי, 250 מ"ל מים עם 4 קוביות קרח בשייקר והטעם כמו בחוף הים בתאילנד, אין דברים כאלה. גם עם חלב הוא מעולה!

• פותח/ת השרשור
אני מודה לכל שפני הנסיונות שהשתתפו בניסוי.
הדלי הבא פינה קולדה.
אחי אני ממליץ לך לשחק עם כמות המים/חלב.
עד שיוצא טוב כי היום יצא לי קצת חזק מדי והוספתי טיפה חלב וזה הסתדר.

איזה כיף לכם, מגרים אותי... אני יכול ליקנות אבקה רק בגלל הטעם הטעים הזה... אני תמיד טועם אצל חברים שלי וזה כ''כ טעים... טעמתי סינטה בטעל וניל כמעט גמרתי, אבל אני רוצה ליקנות ת'חלבון הזה שיש למעלה בפרסומת של דימיטייז, אני פתחתי אשכול בקשר לאבקה אני כנראה אקנה אז אם מישו יכול לתת לי שמות של אבקות שטובות לעלייה במסה ושתיהיה טעימה חח

• פותח/ת השרשור
איזה כיף לכם, מגרים אותי... אני יכול ליקנות אבקה רק בגלל הטעם הטעים הזה... אני תמיד טועם אצל חברים שלי וזה כ''כ טעים... טעמתי סינטה בטעל וניל כמעט גמרתי, אבל אני רוצה ליקנות ת'חלבון הזה שיש למעלה בפרסומת של דימיטייז, אני פתחתי אשכול בקשר לאבקה אני כנראה אקנה אז אם מישו יכול לתת לי שמות של אבקות שטובות לעלייה במסה ושתיהיה טעימה חח
😵😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית